Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
мурињо рече дека Сантон не е сто проценти фит, а он ретко пушта таков играч во игра.
а Баптиста изгледа нема да дојде, бурдисо не сака да остане во рома.

Агентот на Бурдисо рече дека Бурдисо има уште 2 години договор со Интер на многу добри цифри(зема 3,5мил евра)Рома нема шанси да му ги даде тие пари, но мислам дека Дедо Мраз(Морати)ќе им излезе во пресрет он да доплаќа разлика.Подобро Кутињо да го земевме уште во Јануари.

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Santon, Zanetti, Cambiasso, Balotelli, Sneijder, Pandev, Milito.
Subs: Toldo, Donati, Materazzi, Cordoba, Muntari, Quaresma, Arnautovic. Coach: Mourinho...

Ми се допага составот каде што ке игра Камби,ке ја осетиме сите разликата кога игра тој и кога не игра :)

Туку што бидна со форумов цел ден немаше форум,ептен тапа беше без него :)
Си викам го хакнале хакеришта некој,ке ги запалев живи...а можда и Тимче бил :pos::pos:

Бари многу ослабен ми изгледа,но тоа не треба да ги опушта нашиве,напротив,нека им свирнат една петарда најубаво ке биде :)

Инаку читам дека Баптиста доагал 99% во Интер,што не ми се верува да дојде до тоа,подобро Ледезма да се донесе,него горилото што не знае да игра една асална уткамица,но кој го знае можда покрај Мурињо како тренер ке се повампири.
Гути го сакал Интер,автоматски му се пушта на Интер...бреее бреее да ти ебем педеракисот лимонада :nesum:
И јас ја сакам жена му,нека ми ја пушти на викенд кај мене...да види што е живот :pos::pos:

Значи Ледезма и Коларов да се доведат и топ сме сезонава,а летото Хамшик под итно да се доведе заедно со Адри...да да на Императорот мислам :):)

Абе , зборете шо сакате , Гути знае да биде ДЕБИЛ и крка непотребни црвени картони ...Али Интер со Гути ке биде 20 пати појак ......

Го пратам играчот одамна ....Типот не за џабе имаше загарантиран првотимски статус и во времето на Зидан и остали ....Тоа што има муда да му каже на Пелегрини дека е сероња и тапа тренер , не го прави лош ....

Абе , зборете шо сакате , Гути знае да биде ДЕБИЛ и крка непотребни црвени картони ...Али Интер со Гути ке биде 20 пати појак ......

Го пратам играчот одамна ....Типот не за џабе имаше загарантиран првотимски статус и во времето на Зидан и остали ....Тоа што има муда да му каже на Пелегрини дека е сероња и тапа тренер , не го прави лош ....

Гути во Реал никогаш немал загарантиран првотимски статус. :smir:

Поседува неверојатна техника, кога му е денот знае да дава неверојатни пасови, еден ден можеше и да прерасне во врвен плејмејкер, меѓутоа е мрза светска, и има ептен глупо и сељачко понашање. Може тоа што сме немале асален тренер со години се одразило на него, али стојам на констатацијата дека во негов ден е најдобар, а до крајот на неговата кариера ќе има уште многу малку негови денови. Затоа никогаш од фановите на Реал не бил толку почитуван како што е почитуван еден Раул. :smir:

гути има 33 години повеќе им одговара на комшиите отколку нас. али ај, сите го знаеме морати дека е давач па зошто не и на гути по 4 милиончиња секоја сезона.

guti%20bacuvawe%20golema.jpg

Абе шо ни треба ваков играч, ке ни ги испоебе играчите.

Замислете ја сликата, Гути му се пушта на Матераци!:pos2::kesa:

Агентот на Бурдисо рече дека Бурдисо има уште 2 години договор со Интер на многу добри цифри(зема 3,5мил евра)Рома нема шанси да му ги даде тие пари, но мислам дека Дедо Мраз(Морати)ќе им излезе во пресрет он да доплаќа разлика.Подобро Кутињо да го земевме уште во Јануари.

Кутињо не може да игра зошто нема 18 години. Баптиста е ѕвер кога е во форма ама тоа не се случило уште од времето кога играше за Севиља. Можеби Мурињо го сака зошто може да игра и во напад и во среден ред

Прееска нешто имаше дека Манчини го сакал Бурдисо во Сити и демек ќе доставеле понуда од 8 милиони евра (треба да си луд за да направиш нешто такво) и се шпекулира дека работите малку се замрсиле.

Иначе вчера имаше дека Лацио одбиле 5 милиони плус младинец за Ледесма и лесно може да се случи истото сценарија со Пандев.

Гути во Реал никогаш немал загарантиран првотимски статус. :smir:

Поседува неверојатна техника, кога му е денот знае да дава неверојатни пасови, еден ден можеше и да прерасне во врвен плејмејкер, меѓутоа е мрза светска, и има ептен глупо и сељачко понашање. Може тоа што сме немале асален тренер со години се одразило на него, али стојам на констатацијата дека во негов ден е најдобар, а до крајот на неговата кариера ќе има уште многу малку негови денови. Затоа никогаш од фановите на Реал не бил толку почитуван како што е почитуван еден Раул. :smir:
Не треси зелени бе можеби ти не го почитуваш и некои навивачи што се од вчера навивачи на Реал.Гути e роден во Мадрид прв клуб како младинец на Гути Реал 1984 година.Раул на пример има неколку сменто пред да оди во Реал 1992.Гути е институција во Реал 26 години е во тој клуб.Новите играчи на Реал одат на баци рака кај него.За вистинските навивачи на Реал тие што се во Мадрид Гути ќе си остане легенда.

Прв постирам после враќањето на форумов :vozbud:. Иначе за утакмицата нема што да кажам, горд на мојот тим !

Да им пратиме и бацки на миланезите, да не се тажни? :)

Значи стварно нефер и анти-Интер што форумов го исклучија баш викендов, ама да не мислат Миланезите дека сме заборавиле, реметот може да започне!

P.S. кој прв ќе честита искрено не го закачаме :pos:

Ем да почнеме со еден убав момент кој го овековечија камерите:

16.JPG

Абе слушам Пандев играл за Интер... навистина? :vozbud::vozbud::vozbud: замислете да постигнел гол :vozbud:

Јас ја имам честа прв да ви честитам од другите фан-клубови. Едноставно не знам што да кажам. Со 8-9 играчи да се победи Милан практично гледано на негов терен е фантастично. Плус ако капак на се стави еден наш играч, чувството е комплетно. Ќе бидам среќен ако Манчестер направи барем половина од ова што го направивте вие кога ќе играме со Милан во ЛШ. Најмногу ми е мило секако за Пандев. Дефинитивно се докажува дека има потенцијал да биде голем играч. Прво асистенцијата за првиот гол, па пополнување на дупката од Снајдер, стативата, ГОЛОТ....Браво Браво секоја чест!!! :vozbud:

Прв постирам после враќањето на форумов :vozbud:. Иначе за утакмицата нема што да кажам, горд на мојот тим !
Исто. :pipi:
Јесда Cambiasso, Muntari не ми беа баш у форма.. Одлична игра во секој случај и уште еднаш да си го пофалам Пандев, човекот даде 110% во текот на играта.
И се надевам дека конечно ги затнаа росонерските пи*ки.. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom