Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точно сакав јас да го исправам....Ова колиште е мноооогу подобро од Ауди ТТ, ова е Ауди R8.
ЛОЛ!Балотели може да им биде пример на другите зашто не возел ферари???
точно сакав јас да го исправам....
Мурињо онака го зема за пример Ферари... не дека вози ферари или дека не знае што е ферари
иначе Ауди и Волво се дел од елитните спонзори на Интер, така да колата ја добил гратис.... можеби со некоја симболична доплата....
Реакцијата ми беше зашто нели имаше на страната дека Балотели не е како другите да трошат пари за јаки коли и дека секаде оди со метро.
И сеа кога ја видов колата се зачудив.
Ама ако му ја дале од спонзор оправдано е сигурно нема да ја одбие:wink:
Ја сум за,нормално секад би дошол коа се собираме затоа што све правам за интерMoмци да правиме една собиранка за со Милан другиот викенд? Што викате?
Да се бапнеме навивачи од двата тима па да има сеири зезање ово оно?Moмци да правиме една собиранка за со Милан другиот викенд? Што викате?
Moмци да правиме една собиранка за со Милан другиот викенд? Што викате?
Па се знае кој ке мава сеир,боли да не дојдете оти ке има ребрањеДа се бапнеме навивачи од двата тима па да има сеири зезање ово оно?
Не, не... Колата ја паркира надвор од строгиот центар на градот, и натака се вози со метро. Божем нејќел да привлекува внимание.
Се е тоа ок, али еве ако се собереме како минатиот пат од наша страна пример 10-13, и од ваша од прилика толку и тешко дека за 20 души лесно место ке се најде низ градов шугав.Да се бапнеме навивачи од двата тима па да има сеири зезање ово оно?