Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле шо стана работава ке ни ги земеле сите титули од 1996 до 2006 година :toe: и ке не избркаат у Сериа џмаш/1 и парично 200 милиони евра оштета на Ѓубрентус да им дадеме со гратис Балотели. ц ц ц ц

Извори:
Тутојубе,трач.ком и Фан.клуб Ѓубрентус :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја претепа Барса и стана татко", "Добре дојде, Филипо", "Сигурно се роди уште еден фудбалски мајстор", ова се само дел од коментарите на официјалната веб страница на фановите на Интер, откако се прошири веста дека Пандев стана татко
vest.com.mk

ѕверови а :)

Абе вчера и на вести кажаа, ама после дадоа слика за fcinterfans.org. :)

па незнам ваљда уште пар денови али мислам боље да беше балотели:pos:

Ти си :lud:, напатен фан на Ѓубрентус, кој нема друга работа па се замара со друг тим само за да провоцира...Академски граѓанин, бај д веј..:pos2:

Заинтересиран? :).

DA!!! za vo liverpool go sakam...15 bi dal.....sakav 30 ama gledam i za pomalku go davate pa ajde za 15....ako se malku 20 najmnogu

10 000 евра, поевтина понуда здравје. Парите на моја сметка и можете да си го земете веднаш, принцип плати-носи.

istoto vazi i za tebe....15 milioni nudam.....ako se malku 20...so vikate

Еве го делот во гаражата (мислам никој не го стави клипов) :

Баталете се, жал ме фати. Ок, не е у реду тоа што го направи, али сепак не му е сеедно. Малце е глуп во тоа главата, затоа што не е свесен дека сам на себе си одмага ако не се вразуми во брзо време. Епа, многу пари не се на арно.
Али добро, веројатно ке се најде некој што ке сака да му помогне и да го среди.:smir:
BTW и Матераци ке треба некој да го среди затоа што он не е тој што треба да кажува кој како ке се однесува. Реално и него клубот треба да му скопа една казна!

п.с. Audi R8 на 19 годинки:wtf:. Доброоооооооо

vest.com.mk

ѕверови а :)
Се мисли на Interfans.org, не на нашата, овој исти текст беше пренесен на Канал 5, и таму го дадоа и делот од interfans, иначе и ја се зачудив, мислев на нас мислат. :tv:

МОже ли некој да најде линк од акцијата што беше за 2 гол.Значи цела акција што ја почна Пандев :smir:

Читајте го мојот потпис,ме послуша Мурињо изигра со иста тактика и Барса падна на колена:toe:!! Треба да ме земе за помошник:wink:

Ти си :lud:, напатен фан на Ѓубрентус, кој нема друга работа па се замара со друг тим само за да провоцира...Академски граѓанин, бај д веј..:pos2:
а што се замараш со мене?боље фан на јуве него 2 дена да навијам за интер ај бркај работа ко прво провоцирав коа се боревме за 1во место кажи кога последен пат сум провоцирал во ваш фан к.........!и да шо си ме стаил у потпис големо такво само сум реален сега ај гитла не ме цитирај друг пат !!!!

а што се замараш со мене?боље фан на јуве него 2 дена да навијам за интер ај бркај работа ко прво провоцирав коа се боревме за 1во место кажи кога последен пат сум провоцирал во ваш фан к.........!и да шо си ме стаил у потпис големо такво само сум реален сега ај гитла не ме цитирај друг пат !!!!

За она ДОБРА , ДОБРА , ДОБРА - стара временааааааааааааааааа

оооооооооооооо

КАКО ЈЕ ЛЕПО =) :tv::tv:

и да шо си ме стаил у потпис големо такво само сум реален

И ја сум реален, се замараш со Интер, секои недела две мењаш аватари со Интер и се мучиш да измислиш некои погрдни пораки, ама добро, разбирам, 7 место на табела, па не ти е интересно...

Подсети ме како ти беше тој потписот - Интер, Милан, Рома ЛШ аут, Јувентус освојувач на ЛЕ. :pos2:

сега ај гитла не ме цитирај друг пат !!!!

Седи бе, брааааат! :pos2:

Ибра ќе го кутнел матрикс хаха, немој не ме радуј....

хехее се сеќавам баш на една статија на гол од нашиот "омилен" крарло гарганезе каде тој даваше предвидувања за топ 5 лигите и европските купови.
најсмешната работа ми беше кога за освојувач на ЛЕ беше рома а финалист за ЛШ Јуве. За интер мислам 1/4 финале имаше:pos2::pos2:
ме интересира сега кој фикс идеји има човекот моментално:salut:

Подсети ме како ти беше тој потписот - Интер, Милан, Рома ЛШ аут, Јувентус освојувач на ЛЕ. :pos2:

Остај тоа тврдеше дека од челзи 4 ќе сме примеле на меаца а од барселона 6:pos2::pos2::pos2::pos2:..тоа ти прави омразата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom