Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Kako prvo cestitki do fanovite na Inter zasluzena pobeda da ne se navrakam na sudijata iako napravi mnogu greski za dvete timovi sepak so takva igra na Barcelona nemoze da se ocekuva pobeda! Se nadevam na Kampot ke igrame podobro i dadeniot gol na Barca mi dava nadez za podobra igra i rezultat pred se na revans natprevarot! Poz:smir::helou:

Do V-united eve osetivme na nasa koza! Samo za boldiranovo da te potsetam vo finale ne sudese Ovrebo! :) zal mi sto uste dolgo vreme ke bides frustriran :pusk:

Па нормално дека осетивте. Ве надиграа тотално. Зборам за вашиот пласман со Челзи, не за финалето. Ти си тука фрустрираниот, јас знам дека не може Манчестер секоја година да биде шампион. Стигнете вие до финалето прво како што стигна Манчестер по втор пат у серија, па тогаш мешај баби и жаби. Дотогаш ќути си и мисли тактики против Мурињо.

Рекорди се соборуваат...

Иначе, ја читам изјавава на Морати, и не можам да си поверувам што читам...

Дали е нормален?

Ни треба? За кого? Против Аталанта? Па Арнаутовиќ и Кварезма пре би ги играл, него мајмунов во дрес на Интер.

Занети е под ризик со жолти картони, ако евенутално Интер успее да ја елеминира Барса, а Занети да добие жолт во тој меч, нема да игра во финалето.

Рекорди се соборуваат...

Иначе, ја читам изјавава на Морати, и не можам да си поверувам што читам...

Дали е нормален?

Ни треба? За кого? Против Аталанта? Па Арнаутовиќ и Кварезма пре би ги играл, него мајмунов во дрес на Интер.

Ах па тие ќе ја скрасат цела игра на Интер, да беа добри немаше да дремат на клупа, додека може нека се искористи Балотели, мада на лето препорачливо е да се продаде и да се земе квалитетен напаѓач за црни дани.

Занети е под ризик со жолти картони, ако евенутално Интер успее да ја елеминира Барса, а Занети да добие жолт во тој меч, нема да игра во финалето.

исто и Маикон и Самуел...

Прво е важно да поминеме.
После е важно да нема казнети.
Поважно од тоа е Занети да не биде казнет, затоа што тоа би било невидена катастрофа за еден играч кој е крајно коректен и кој заслужи едно финале на крајот на кариерата.

Но реков, прво да поминеме....

interbarca6.jpg

ej....ke go prodavate be balotelli??? i za kolku pari otprilika????? mislam ako go prodavate...

ej....ke go prodavate be balotelli??? i za kolku pari otprilika????? mislam ako go prodavate...

Заинтересиран? :)

Ах па тие ќе ја скрасат цела игра на Интер, да беа добри немаше да дремат на клупа, додека може нека се искористи Балотели, мада на лето препорачливо е да се продаде и да се земе квалитетен напаѓач за црни дани.

Да, класи се во прашање меѓу нив и Балотели, но мајмунов не заслужува да го види дресот, не па да го облече.

Сигурно би изиграле со поголема желба и поголема љубов кон знакот и боите што се наоѓаат на дресот.

Занети, сум го сакал највеќе од сите играчи на Интер некогаш!! Дури и мојот омилен напаѓач не го сакам толку (Роналдо,бразил) Вистинска ЛЕГЕНДА!

ГРАНДЕ ЗАНЕТИ!!!!!! :vozbud::back:

10 000 евра, поевтина понуда здравје. Парите на моја сметка и можете да си го земете веднаш, принцип плати-носи.

Ај нека му е на Пандев живо и здраво детето и он да заигра кај нас за некое време:toe:,иначе повеќе го сакам Лион за противник него ли Баерн.М

Ај нека му е на Пандев живо и здраво детето и он да заигра кај нас за некое време:toe:,иначе повеќе го сакам Лион за противник него ли Баерн.М

Би било убаво прво да почекаме да се пласираме во финале.:smir:

Лион се појаки од Баерн бе луд .... Баерн имаат одбрана швајцарско сирење .... и дупка лев бек (лева страна) т.д маикон ке ги праи купус од таму

ако по грешка се пласираме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom