Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Eпа ондак како бе незаслужено дадоа ДУРИ 4 голови маме му ебам ? :toe: Имаа пенал ? Не. Имаа гол од офсајд ? Не. Некој гол со фаул у напад ? Не. Како жити све дадоа 4 голови од убави акции и генијални потези незаслужено ?

Дај бе, ве сваќам, ве удри резултатов, дури и еуфоријата за утрешното дерби ви ја намали, али дај олабавете со тоа незаслужено бла бла, зашто истиот збор никако незнаете да го објасните, само лупетате, дури почнавте да се потпирате и на изјави од Мурињо. :tv:

5 минути до крајот викавте, дај утре да ги тепаме Милан за да им се доближиме на Интер, сега викате, дај утре жити све да тепаме и колку толку да останеме у трка за титула ( а и за второ место ).
Утре се освен победа ќе ни биде рамно на губење на уште една титула затоа што ако не се победи милан нема шо да се бара титула!Така да не се замарам ја со Мурињо туку со оној ќоравиот Ферара кој незнае да намести состав ајде бар дерби дуеливе да ги добие :)

Оу, од кога изјавите на Мур ви станаа релевантни ? :tv:
Или а нешто ви одговара, оп, читај го Мур, иначе до пред саат време Мур беше кењаторот кој неможете да го поднесете. :toe:
Па релевантни се кога збори за својот тим и кога изјавите имаат смисла која само ти не можеш да ја свариш во случајов (или не сакаш пошто си инат:) ), ама нема везе веќе не ти реплицирам тапа сме го утепавме фан клубов.

НЕЗАСЛУЖЕНА победа е победа од 1-0 со гол од непостоечки пенал во периодот 80'-90', како што Јувентус победуваше во времето на Моџи, Ањели и другарчињата ...

Ако имаш некој аргумент за утакмицава - бујрум ќе разглабаме, а ако немаш немој одма да вртиш на Моџи.:smir:

p.s. Моџи е во Јуве од '94 :wink:

Пак бе Влатче, тимот даде 4 супер голови, тоа никако неможеш да го премижиш, срамота е да се каже дека победиле незаслужено а дале 4 убави голови од кои 2 беа во последни минути. Погледни ја уште еднаш акцијата за последниот, Арна прави потег со кој се ослободува од играч и од втора до Пандев, овој од Прва на Самуел, фраеров у стил на класичен напаѓач феноменално финишира. Фудбал се игра до последен свиреж, џабе ако си играл добро 80 минути а во последни 10 дозволуваш да примиш 2 погодици, тоа е фудбалот, по незнам кој пат се стави печат на она што Мур го изјави по мечот со Динамо Киев .

А кога сме кај него, што очекуваш да изјави по една ваква претстава со последниот тим од табелата, па како да не им даде аплауз за покажаната партија а коло претходно изгубија со 5 примени голови дома, логично, како и секој тренер што би изјавил за еден ваков меч, кога дома со тотален аутсајдер прима дури 3 голови и победува во последни моменти. :wink:

Па релевантни се кога збори за својот тим и кога изјавите имаат смисла која само ти не можеш да ја свариш во случајов (или не сакаш пошто си инат:) ), ама нема везе веќе не ти реплицирам тапа сме го утепавме фан клубов.

Ако имаш некој аргумент за утакмицава - бујрум ќе разглабаме, а ако немаш немој одма да вртиш на Моџи.:smir:

Само ти дадов убав и чист пример на незаслужена победа, (колку да си направиш споредба), а победа со 4 гола ако не е заслужена, макар што интер имаше слаба партија, изгледа пишуваш од инает или од незадоволство. (ова второво ќе да е :wink:)

Споредба колку goal.com=tuttosport е вистински извор на информации

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-first-home-defeat-in-eight-years-inter-coach

со

http://www.football-italia.net/jan9u.html

Обрнете внимание на делот со фаулот по вториот гол на Снајдер и фрлените телевизори :tv:

Тоа што го немаат ни Јувентус ни Милан. Не можат цела сезона да спојат со комплетен состав од тие ебани повреди, примаат идиотски голови у 90та, на 80% утакмиците на Јуве и во ЛШ и во Италија врне и слични срања.

Ни Господ не ги сака ЈуБе, па заради тоа врне... боже не ми се верува што слушам им врнело.....:uvo:

Фудбалот се игра до последен свиреж, ја не гледам тука причина за да се каже дека Интер не дојдоа заслужено до овој триумф, нит имаа помош од судии нит ништо, капак на се само 4 минути беше продолжено иако сите измени беа искористени и имаше лежења на терен. :tv:
Еден професор во средно ме праша:
- Марио колку трае еден фудбалски натпревар?
јас: 90 минути
професорот: - ДОДЕКА ДА СВИРНЕ СУДИЈАТА!!

Лас најдобар деструктивец во светот !? :raz: не верувам.

Најдобар деструктивец во светот е Есиен, а Лас не значи ако игра за Реал дека е и најдобар...Камби е 3 класи подобар од него. :smir:
Премногу навивачки гледаш... Есиен е најбољи... а ако ги ставаш на кантар Ласс и Камбијасо ќе ти се скрши кантарот

НЕЗАСЛУЖЕНА победа е победа од 1-0 со гол од непостоечки пенал во периодот 80'-90', како што Јувентус победуваше во времето на Моџи, Ањели и другарчињата ...

АМИН ЗА ОВА МИКИ МАЈСТОРЕ

Аууу многу јака утакмица....ме потсеќа на Реал пред 2-3 години играше иста со Еспањол, тогаш Игуаин даде гол во 90' за 4-3.
Иначе Интер ги симпатизирам, ради добрата игра, ради Снајдер,Пандев и Кварезма.Само одбраната малце да се стегне и кул сте:)

Интер од памтивека е ваков-непредвидлив.
Затоа е превилегија да си фан на Интернационале.
п.с утре навивам за сограѓаниве,за да биде интересно првенството.

Еве ти и според www.fcinternews.it
PANDEV 6,5 – Il più volitivo nei primi minuti, è lui a crearsi la prima occasione pericolosa per l’Inter. Dopo questo primo tiro in porta non sarà mai troppo appariscente ma lavora a dovere, ma il suo lavoro a sostegno di Milito, quasi mai senza sbavature, è comunque da rimarcare.

Напишано од mite84
.А за изработен шут Роналдо може да го сонува шутот на Снајдер.

Реално.
Дали се согласувате повеќето со горецитираново?

Напишано од -=}{VLATCHE}{=-

Глупињо, тоа '80-'90 мислеше дека ЈуБе дава голови во 80 и 90 минута...
хахахаха ова беше смешно :tapp:. Може требаше да напишам 80 минута - 90+++ минута за да ме разбере :toe:

гајба пиво за момакот што ќе ми ја најде ИНТЕР - СИЕНА торент со добар квалитет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom