Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
А да, ке заборавев, имавме саботер у тим, Маикон, баш со татко ми тоа го констатиравме, ко намерно да го саботира мечов, ауу колку беше ебано очаен, дефинитивно најлошата негова партија за Интер од кога е во овој тим.

не го дирајте АКОН.... тој одигра мудро и солидно денеска

Еве едно коментарче од goal.com а истиот е даден ко реплика на еден коментар од едно тролче, претпоставувате, за јуве што навива и себеси се крстил Old Lady - Turin :

I'm happy that Old lady turin is sad because his sadness is my joy. LOL! Keep getting sad every week so that my joy as an inter fan can be full. The last time i check, Catania beat Juve at home and they could not comeback. LOL! Please Inter fans let enjoy the moments we have the special one as a coach, the best as players & they loyal as fans. Forza mourinho-inter!

:tv:

Нели сфаќаат бе уствари колку грда реа шират ?!

Јак момент е кога Скарпини за Самуел вика Волииии, ваљда мисли на Wall-E
WalterSamuel_1501984.jpg
63.jpg

:pos:

Хахаха си личат мајке ми

Еве едно коментарче од goal.com а истиот е даден ко реплика на еден коментар од едно тролче, претпоставувате, за јуве што навива и себеси се крстил Old Lady - Turin :

I'm happy that Old lady turin is sad because his sadness is my joy. LOL! Keep getting sad every week so that my joy as an inter fan can be full. The last time i check, Catania beat Juve at home and they could not comeback. LOL! Please Inter fans let enjoy the moments we have the special one as a coach, the best as players & they loyal as fans. Forza mourinho-inter!

:tv:

Нели сфаќаат бе уствари колку грда реа шират ?!

Па тоа прееска ми беше муабетот, најфилм е кога осеќаш како се нервираат фанови на Јубе или Милан. Така е насекаде, еве ѕирнав фан клуб - Јубе и уживав во нивните маки :)

Ја реков горд сум што навивам за интер,искрено за 5 минути само интер мозе да ме израдува волку во мојот зивот:vozbud:

Мур :vozbud:
2537788780.jpg

Wes & Wall-E :)
3915896591.jpg

:violent1::violent1::violent1::violent1:
1718410593.jpg

:cuc:
e5445fa6a2d3ad4b75a39bc44031c7d2.jpg

Па тоа прееска ми беше муабетот, најфилм е кога осеќаш како се нервираат фанови на Јубе или Милан. Така е насекаде, еве ѕирнав фан клуб - Јубе и уживав во нивните маки :)

Читај потпис :pos2: Ќе ни го споебит ај ти :pos:

леле преку кур ми дојдоа со ова шинтер..... абе ај кажете ми одма како се вика шинтер на англиски, еднаш за секогаш да ги решам

леле преку кур ми дојдоа со ова шинтер..... абе ај кажете ми одма како се вика шинтер на англиски, еднаш за секогаш да ги решам

Што се замараш бе, опуштисе :)

п.с. Потписот на Коста, абе сите се таленти во она фан клубон на Јубе.

Што се замараш бе, опуштисе :)

п.с. Потписот на Коста, абе сите се таленти во она фан клубон на Јубе.

не бе не се замарам како да се замарам кога си седам дома во топличко а они мрзнат на -11 односно -12.... :smir:

не бе не се замарам како да се замарам кога си седам дома во топличко а они мрзнат на -11 односно -12.... :smir:

Да де, како што рече Занети, утре олимписки игри во Торино :)

Значи како да не навивам за ваков луд Интер? Дечките покажаа дека играат со срце на терен а не од оние кој само чекаат плата на први и си ги мерат џиповите кој има поголем.Шампионски тим со шампионски дух ,едно големо браво за целата екипа.

За сите оние од ривалските клубови кој коментираат со голем револт и што прво честитаат победа а после плукаат по тимот дека дал гол во последните минути на натпреватот би ги замолил да си читкаат во нивните фанклубови,и дајбоже вашите тимови никад да не дадат гол во последни минути и да изгубат.Дека очигледно е според вас дека боље да изгубиш него ли да тепаш во последни минути,епа губете тогаш и тепајте се за второ место.

Големиот Интер покажа дека уствари не е толку голем против малите тимови затоа ова нека им биде шамар и памет за друг пут.Нема да не следи срека цело време затоа другите натпревари се надевам ке бидат понормални него ли оваа лудава против Сиена :)

Спортски поздрав на сите и Форца Интер. :helou:

Значи како да не навивам за ваков луд Интер? Дечките покажаа дека играат со срце на терен а не од оние кој само чекаат плата на први и си ги мерат џиповите кој има поголем.Шампионски тим со шампионски дух ,едно големо браво за целата екипа.

За сите оние од ривалските клубови кој коментираат со голем револт и што прво честитаат победа а после плукаат по тимот дека дал гол во последните минути на натпреватот би ги замолил да си читкаат во нивните фанклубови,и дајбоже вашите тимови никад да не дадат гол во последни минути и да изгубат.Дека очигледно е според вас дека боље да изгубиш него ли да тепаш во последни минути,епа губете тогаш и тепајте се за второ место.

Големиот Интер покажа дека уствари не е толку голем против малите тимови затоа ова нека им биде шамар и памет за друг пут.Нема да не следи срека цело време затоа другите натпревари се надевам ке бидат понормални него ли оваа лудава против Сиена :)

Спортски поздрав на сите и Форца Интер. :helou:

Да де, како што рече Занети, утре олимписки игри во Торино :)

Па јануари е заладува,ај во пролет мозе малце ке затопли:toe:

само овие од шинтер со судии игрет и го наместија на јуве ама аку господ ке им го споебит

абе ние сме биле шинтери а?? па да бе!! со право тоа го зборат ББиланезите и ЈуБенташите... Морати и Мурињо имаат отворено Шинтер служба... го збираат ѓубрето од улица наречено ЈуБе и ББилан... сите скитници и питомци... ако не ми верувате еве што фотографираше екипата на "INTER FANS MACEDONIA"... една слика заменува милион зборови...

Inter-Milan0titoli.png

уствари не е една слика..... две се

Moratiimurinjosinteri.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom