Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ej ќе можи некој да ми најди торент од мечот со Челзи(реваншот)...
Фала однапред
А Милан, кутри Милан, за да го победи овој тим на Милан оној тим на Наполи ќе му требаат 1 пенал и еден црвен во нивна корист..
Јас не гледам друг начин..
И секако ќе заборавев.. Страшно добар ден на Абиати..:back:
На вас ќе ви треба Чак Норис да славите во Сицилија. :tv:
Јас мислев дека си посериозен фан на фудбалот, но небило така.Да не го тражам мислењето односно ветувањето дека ако Интер го победи Челзи нема веке да критикуваш или пак да шириш песимизам!:nenene:
Точно, се сложувам дека натпреварот со Палермо ќе биде тежек за Интер. И јас лично се согласувам дека понеизвесни се натпреварите кога Интер ги игра со Сампдорија, Парма, Џенова одколку со Милан.На вас ќе ви треба Чак Норис да славите во Сицилија. :tv:
Јас очекувам еден тензичен натпревар со многу борбеност и израмнетост, да се надеваме дека Интер вечерва нема да ги повтори игрите со Парма и Џенова кога играчите сака без да се испотат да ги освојат трите бода, тоа им успеа со Ливорно кога без никаква ангажираност победивме во Ливорно.Francesco Repice радио коментатор е најценетиот коментатор за навивачите на Интер во Италија важи за легенда.
Незнам дали сте го поставиле видеото со него.
А вечерва сигурна победа очекувам со многу голови на двете страни.
Ако има многу голови од двете страни тоа ке биде Се само не сигурна победа.А вечерва сигурна победа очекувам со многу голови на двете страни.
Нај сигурни сме кога играме со Милан, еве и Примавера тимот лесно победува со Билан.Ако има многу голови од двете страни тоа ке биде Се само не сигурна победа.
Aли ако можеа со 0 примени голови да се вратат од Лондон, можат и од Палермо, oчекувам со буквално исти пристап и пожртвуваност да влезат и вечерва.
Него и младиве на гостински терен покер тераат а ?
Primavera: derby Inter, 4-1 in casa del Milan![]()
Во све си губат овие миланезиве,ништо чудно и во категорија петлиња да губат![]()