Да не го тражам мислењето односно ветувањето дека ако Интер го победи Челзи нема веке да критикуваш или пак да шириш песимизам!:nenene:
Јас мислев дека си посериозен фан на фудбалот, но небило така.
Што лошо прочита во мојот пост или кај најде песимизам.
Признавам бев песимист за двобојот со Челзи, но за наша среќа испадна Челзи дека во овој момент е паднат од формата, а Интер го одигра еден од подобрите натпревари кога најмногу беше потребно.
Јас несум некој стручњак, но голем дел од фудбалските критичари, стручњаци најголеми шанси за освојување на Лигата на Шампиони му дава токму на Челзи.
Интер го имаше најтешкиот противник во 1/8 финалето што можеше да му паднет, но за среќа испадна дека и небило толку лошо што го добивме Челзи.
Треба да знаеш дека фудбалот е интересен поради неизвесноста во натпреварите, за разлика од кошарката каде што поизвесно е дека посилните екипи имаат можност да се поправат во текон на натпреварот. Во фудбалот можно е Реал Мадрид да изгубет и од третолигаш, што незначи дека Реал е слаба екипа. Денеска за разлика од пред 20 години во фудбалската игра одлучуваат нијанси, и ништо не е чудно што секој секого может да го победет.