Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај посакај со Арсенал да играме во полуфинале ако пројдеме. :smir:
Ма нема веза,штом ве сакам у финале,значи без разлика со кој ќе играте у 1/2 финале,проаѓате :icon_lol::icon_lol:

Не бе,се заебавам..Стварно ги сакав Милан и Баерн,стварно се паднаа,ама фала богу дека не е до мене :pos2:

Ај поздрав сеа,доста идев офтопик :smir:

Да, прокоцкаа 13-ет бодови и пак се ПРВИ !

Први +14 >Први +1 ;)

А знаеш ли ти дека на Ето му го украле Бентлито? Да ви е*ем тоа Росоњерите лопови :pos:

Од Ето Бентлито, ама му го дал на заем на Арнаутовиќ, и на овој му го украле :pos:

Абе кој им падна на "конкурентиве" од калчово во лига на Шампиони и Европа лига во понатамошниот дел од натпреварувањата? :tv:

Duman: "Мислам дека ке изгубиме од ЦСКА дека многу е ладно во Москва а ние имаме 7-8 играчи од јужна америка која е прилично топла"

:pos:

Морав! :pos2: (нема љутиш) :)
Јас предвреме ништо незборам за овој натпревар.
Ние овој пат ја имаме улогата на фаворит, нотреба да ги изгледаме 180 минути.
Не заборавај, Интер кога е во прашање, никогаш неси на чисто.

Ви реков дека ке се налути :pos:

Time will tell ..... :wink:

ЦСКА.....Па да сакавме неможевме подобар противник да добиеме, да ме вервате..ЦСКА е рамно на Фулам според мене:toe:..немаат многу опасни играчи освен зверот Красич ама кога еден силен противник како челзи поминавме нема што да мислиме со ЦСКА освен напад..напад..напад....И да добро е што не ни паднаја Манчестер или Барса бидејќи играчите ќе беа преокупирани...то е то..Сите заедно ја чекаме Барса во полуфинале(иако не треба цска да ги потцениме) и да му се одмаздиме за поразот на ноу камп..да видат сите кој е ИНТЕР..сигурен сум дека овие играчи го можат тоа и мурињо исто така...И сакам и ибра и меси да му играат на барса за да немаат оправдање ако изгубат....позз дечки и FORZA INTER....
П.С. думан го замени Ибрацадабра:smir:
Нетреба да прогласувате предвреме финалиња.
И јас се надевам на финале, но нема предвреме на никој да го отпишам. Сега само на натпреварот Палермо - Интер мислам.

Ви реков дека ке се налути :pos:

Time will tell ..... :wink:
хахахахаха
Ке се изналутам утре само ако не победиме со Палермо.

Да им го честитаме новиот играч на комшиките....

Јепес !!!:vozbud::pos::pos:

Следни засилувања на листата на Берлускони...

Затвореникот од Азејберџан,некој играчишта од Бате Борисов...

но мора да се напомене дека затвореникот и Фавали ке бидат најфаци во ББилан :pos:

Ами ете ти дојде и тебе редот :)

Ама пак сме Први, јел тако? :)
Де бре мајку му, малку се стопли, почна да ти циркулира крвта и одма расположење... чекај, не е завршена зимава :pos:

У недељу почиње Ѓоле пролеќе :pos:

ACAB фала на честититките да ви се врати поарен :tv:

Ne se ostvari mojata zelba finale Inter-Barsa :(

Vo sekoj slucaj vo polufinale ke igraat :vozbud:

Najlesen protivnik dobivme CSKA , so niv treba vnimatelno zatoa sto davaat golovi i imaat cvrsta odbrana .

watch

Да не го тражам мислењето односно ветувањето дека ако Интер го победи Челзи нема веке да критикуваш или пак да шириш песимизам!:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom