Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Јас сум за... Јес да јавија дека картите се продадени на официјалната страна на Интер.
Други кандидати има!?
Други кандидати има!?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претешко е да отидам само за тој дуел, картата ке е скапа, ем ке сакам да земам уште знамиња од Интер за да имам цела куќа да ја декорирам и у очи да им бодам на миланистиве у мое мало .Ехее првиот пат ме збуни,си викам која е оваа будала за овие пари до Милано што ќе не носи
Вака е веќе подруго, мада за да го гледаш Интер и не е есктремно скапо, само влезниците се многу скапи и шенген визата и осигурувањето
Vidi Syn kako prvo mnogu mi e krivo sto ke igra za chelsea zasto slednata se sezona siguren sum 100 % deka ke go izgubime za sekogas a veke i sam znaes deka celo leto ja potrosivme tracakji po Lampard , Kvarezma.
Vtoro : Sto dobivme letoto nisto Lampard ostana vo Chelsea , go kupivme Kvarezma za da igra a ne za da si ja gree klupata . Kolku natprevari odigra Kvarezma za Inter 10 ? Kako da se dokaze covekot ? Mesto da kupime plejmeker ni kupivme krila a sega gi davat na pozajmnica . Sega neka igra so Figo .
Treto : Cel Januar go zagubivme mesto da se angazira nekoj drug igrac.
P.S Sto da praam Syn srceto ne mi dava da veruvam vo toa.
Реков и ке повторам, ако се покаже останува во Челзи и на Интер им се исплаќа солидна сума на пари, ако не, тогаш можно е да го вратат, иначе овие позајмици скоро секогаш завршувале на крај со финален трансфер, се зависи од Кварезма .Добро де позајмен е,не очајувајте,ќе ви се врати на лето пак.
И, само ке го увидиме фактот колку Серија А е деструктивна за ваков тип на играчи, добро ке е да се покаже, бар ке ги вратат парите за него . И да, разумен потег на Мур зашто и самиот рече дека сака да работи со помала група на луѓе, башка што Кварезма немаше ама баш никаков удел до сега сезонава, освен што заеба пола фанови на Интер кои се залетаа за негов дресРазумен потег на Мурињо би рекол, подобро да игра некаде Кварезма него да седи на клупа.Замислите да напраи бум во Челзи![]()
Добро де позајмен е,не очајувајте,ќе ви се врати на лето пак.
Готово бе ќе ви го чуваме...Барем и Балотели да ни го дадевте.
И, само ке го увидиме фактот колку Серија А е деструктивна за ваков тип на играчи, добро ке е да се покаже, бар ке ги вратат парите за него . И да, разумен потег на Мур зашто и самиот рече дека сака да работи со помала група на луѓе, башка што Кварезма немаше ама баш никаков удел до сега сезонава, освен што заеба пола фанови на Интер кои се залетаа за негов дрес.
Oд наредно лето здравје, Мур и целосно ке ја има проучено играта во Серија А, и ќе знае кое засилување ке е адекватно за овој тим, уживајте, башка што го имаат Мансини, Адри се враќа, можно е некој играч од младинците да се избаци со оглед дека примавера тимот им е еден од најдобрите во Италија ако не и најдобар. . . ќе видиме.
ова е прескапо, башка карти за ЛШ тешко се наоѓаат. Мислам дека утрово на официјалната страна имаше дека картите се расродадени така да ќе треба да се опрчиш уште повеќе од 200 евра за тоа.
Јас мислев со еден другар да одиме на Интер - Милан ама јас имам обврски спрема факсот и нема да можам па пропаѓа и таа шанса.