Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde be ne cimolete po kvarezma.neka se snajdi vo 4elzi i pari da zemime.jas da go zemime HAMSIK bi bil prezadovolen,a za vo napadot nz so vi e filmov so drogba,adriano e izmilen za nego.dali ne sum vo pravo?:smir:

Interisti, nemavte ni malku trpenie so Quaresma, iako malkute sansi sto gi dobi ne gi iskoristi bas najdobro. Sepak ova ne ja namaluva negovata golemina kako igrac, samo mu bese potreben prostor za priviknuvanje na stilot na igra vo Italija.

ajde be ne cimolete po kvarezma.neka se snajdi vo 4elzi i pari da zemime.jas da go zemime HAMSIK bi bil prezadovolen,a za vo napadot nz so vi e filmov so drogba,adriano e izmilen za nego.dali ne sum vo pravo?:smir:

Појма немам веќе кој е во право. Од тие играчи на кои се надевавме, ништо не прикажаа, останатите што беа во втор план, одлични се.

Знам само дека што побрзо ни треба трет напаѓач. Засега ги имаме Ибра и Адриано колку толку се враќа, но на останативе воопшто не може да се смета, само за влегување од клупа се. Ни треба уште еден квалитетен напаѓач, тоа е сигурно.

Interisti, nemavte ni malku trpenie so Quaresma, iako malkute sansi sto gi dobi ne gi iskoristi bas najdobro. Sepak ova ne ja namaluva negovata golemina kako igrac, samo mu bese potreben prostor za priviknuvanje na stilot na igra vo Italija.

Колку да имаме трпение, да промаши уште неколку клучни зицери за да не стигнат другите? Да ја пимпла топката се додека не му се натртат по тројца? Не верувам од она што го видов дека тој воопшто може да игра во Италија.

Да го прашаме Мурињо дали знае за кој клуб работи во моментов, да не мисли дека уште за Челзи :pos2: мала шала играч кој го плативме 30 милиони им го дадовме на позајмица без парии, па еден Фоберт дрво од Вест Хем што отиде во Реал ќе им донесе 1,2 милиони евра на Англичаниве. Јас не видов дека некаде пишува нешто за исплати.

Можда Жозе се спрема за враќање во Англија:vozbud:

Хаха се е можно :pos2:

Стевановиќ го купивме , на Интер.ит прочитав , игра плеј .:helou:

Нова рунда од сагата трансфери, можно е Балотели да замине во Тотенхем :D, малце ретардирано е истово со оглед дека го земаа Кин, а ги имаат и Дефо, и Бенр и Павличенко :D .

edit : Се улетав, од сабајлево е актуелизирана истава информација, башка што е пријавен и за ЛШ .

Син, не прашуј само кажи коа се трга :wink: ке најдам ја уште два-тројца, ама за карти незнам што ке се праи? Дај кажи како стојат работи да не идам таму попален и да ми рече некој небањат Итаљан, дечко карта 400 евра за најгоре на трибина, па место да ги глеаме Интер, да завршиме у станица, нормално и вие покрај мене :) зашто има да го унаказам, онака Балкански тој :sakas_ust А искрено за Кварезма ептен ми е мака, ама па бар нека иде да игра а не да грее клупа пошто класа играч е, нека му е со среќа:smir:ж
пс, ХУ Д ФАК ИЗ СТЕВАНОВИЌ ? дај просветлете ме

Аххххххх а толку се радував летото кога дојде , еден од моите омилени играчи , уште во Барселона кога играше. Али што е тука е идемо даље. Ја уште потајно се надевам дека е ова стратегија за да се донесе Диего. Криво ми е што продолжува трендот на Интер на ''уништување'' млади таленти и скапи засилувања.
Ќе биде добро , Интер не е Кварезма , Интер е многу повеќе од тоа , убаво кажа Син сите резултати досега сезонава ги остварија без него така да... Сакам Адриано да проработи веќе еднаш па да глеаме шоу - стариот Адриано и Ибра во напад мх мх мх мераци. А Круз , Креспо , Балотели , Фиго нека кршат глава:smir:

Син, не прашуј само кажи коа се трга :wink: ке најдам ја уште два-тројца, ама за карти незнам што ке се праи? Дај кажи како стојат работи да не идам таму попален и да ми рече некој небањат Итаљан, дечко карта 400 евра за најгоре на трибина, па место да ги глеаме Интер, да завршиме у станица, нормално и вие покрај мене :) зашто има да го унаказам, онака Балкански тој :sakas_ust А искрено за Кварезма ептен ми е мака, ама па бар нека иде да игра а не да грее клупа пошто класа играч е, нека му е со среќа:smir:
Апла скапо е за Манчестер да идеме, ама, ако се најдеме неколку души за после Март ( ја тогаш би можел ) би можеле да најдеме некој аранжман за Милано, а за карта, ваљда ке начекаме некои бош тимови и нема да биде исполнет стадинот, ке има билети ,

пс, ХУ Д ФАК ИЗ СТЕВАНОВИЌ ? дај просветлете ме

И јас исто ќе прашав. Ај кој има информации за овој нека каже нешто. Или плеј-плеј, дај шта даш... :pos2:

Еве коментар и од мене за Кварезма. Кога Мурињо ја даде првата изјава за интер беше "Јас не сум идиот".
Мислам дека го покажа тоа со Балотели, па со Адријано, човекот е повеќе психијатар и мотиватор отколку некој фудбалски стручњак, бар јас така мислам. Е сега ради тоа он мислеше дека ќе може интер да го смени и да игра во Италија 4-3-3. Да точно Милан и Рома играат ама со Тоти и Кака :jaj:. Сега кога тоти не игра рома е 4-2-2. Интер неможе да ја игра таа формација преку вечер.
Е сега тука се гледа големината на тренерот! Мурињо си ги согледа грешките (мислам дека тоа беше после натпреварот со Милан) и човекот го поправи само Манчини (кој ретко ја играше оваа формација) со онаа ромб (diamond) формација со 3 растурачи на игра од позади + Станковиќ или Фиго позади 2 напаѓачи.
Интер моментално може да биде јак само со овој начин на игра. Се друго ќе значи враќање во минатото, губење натпревари итн.
Така да и јас сум за напаѓачка игра, Кварезма и Мансини по страна убојит напад со Адријано и Ибра ама мислам дека ова само на Playstation ќе успее :wink:
Кварезма мислам дека ќе се снајде во Челзи повеќе отколку што се снајде во Интер, па и многу плата му даваа, сега барем таму ќе покријат некој трошок + сигурен сум дека потегов со Кварезма е на место пошто ќе може да го продадат кога бар малку ќе заличи на самиот себе, пошто сега не вреди ни 5м.
Тоа е калчото, Мурињо го свати тоа на време и еве видете од минатото секој кој влетал во Италија да игра офанзивно, никогаш не успеал. :toe:
Дрогба не му треба на Интер во никој случај, му треба замена за Виера, и замена за фиго!

И јас исто ќе прашав. Ај кој има информации за овој нека каже нешто. Или плеј-плеј, дај шта даш... :pos2:

Србин 91 роден, од Раднички :nesvest: Нема врска овај, ова е дел од млади размени на играчи.

Апла скапо е за Манчестер да идеме, ама, ако се најдеме неколку души за после Март ( ја тогаш би можел ) би можеле да најдеме некој аранжман за Милано, а за карта, ваљда ке начекаме некои бош тимови и нема да биде исполнет стадинот, ке има билети ,

Оваа на савана понудата ја гледав уште пред еден месец, супер е ако немаш обврски и да си купел карта на време, за 50 евра имаше супер место за седење, околу 20 беше најгоре. Ама вака без карта да одиш не ти се исплати :)

АЛАН СТЕВАНОВИЌ е Србин израснат во Швајцарија, игра на позиција офанзивен играч во редот за врска или втор напаѓач. Италијанските медиуми уште перд неколку дена објавија дека трансферот е комлетиран.

Во Швајцарија го нарекуваат новиот Зидан. Тоа мене не ми значи ништо бидејќи секој втор поголем талент е следниот Зидан. Мислам дека нема право да игра бидејќи е НЕ ЕУ играч ама не сум сигурен. Најверојатно само ќе тренира бидејќи преодниот рок заврши и мислам дека неможе да замине на позајмица

pozdrav na site... navijač sam na Inter od doba Pančeva i idem skoro svake godine u Milano barem na derbi i u Udine se ide svake godine...
evo vam moja snimka sa INTER - Jubentus 1-0

pozdrav na site... navijač sam na Inter od doba Pančeva i idem skoro svake godine u Milano barem na derbi i u Udine se ide svake godine...
evo vam moja snimka sa INTER - Jubentus 1-0

Добредојде од мене :helou:

Убаво што ти текна да се зачлениш на македонски форум и очекувам бројни твои постови во Фан Клуб Интер, поздрав до Ријека :helou:

Форца Интер !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom