Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си , дај бателете го Дрогбаajde be ne cimolete po kvarezma.neka se snajdi vo 4elzi i pari da zemime.jas da go zemime HAMSIK bi bil prezadovolen,a za vo napadot nz so vi e filmov so drogba,adriano e izmilen za nego.dali ne sum vo pravo?:smir:
ajde be ne cimolete po kvarezma.neka se snajdi vo 4elzi i pari da zemime.jas da go zemime HAMSIK bi bil prezadovolen,a za vo napadot nz so vi e filmov so drogba,adriano e izmilen za nego.dali ne sum vo pravo?:smir:
Interisti, nemavte ni malku trpenie so Quaresma, iako malkute sansi sto gi dobi ne gi iskoristi bas najdobro. Sepak ova ne ja namaluva negovata golemina kako igrac, samo mu bese potreben prostor za priviknuvanje na stilot na igra vo Italija.
Апла скапо е за Манчестер да идеме, ама, ако се најдеме неколку души за после Март ( ја тогаш би можел ) би можеле да најдеме некој аранжман за Милано, а за карта, ваљда ке начекаме некои бош тимови и нема да биде исполнет стадинот, ке има билети ,Син, не прашуј само кажи коа се трга :wink: ке најдам ја уште два-тројца, ама за карти незнам што ке се праи? Дај кажи како стојат работи да не идам таму попален и да ми рече некој небањат Итаљан, дечко карта 400 евра за најгоре на трибина, па место да ги глеаме Интер, да завршиме у станица, нормално и вие покрај менезашто има да го унаказам, онака Балкански тој :sakas_ust А искрено за Кварезма ептен ми е мака, ама па бар нека иде да игра а не да грее клупа пошто класа играч е, нека му е со среќа:smir:
пс, ХУ Д ФАК ИЗ СТЕВАНОВИЌ ? дај просветлете ме
И јас исто ќе прашав. Ај кој има информации за овој нека каже нешто. Или плеј-плеј, дај шта даш... :pos2:
Апла скапо е за Манчестер да идеме, ама, ако се најдеме неколку души за после Март ( ја тогаш би можел ) би можеле да најдеме некој аранжман за Милано, а за карта, ваљда ке начекаме некои бош тимови и нема да биде исполнет стадинот, ке има билети ,
И јас исто ќе прашав. Ај кој има информации за овој нека каже нешто. Или плеј-плеј, дај шта даш... :pos2:
pozdrav na site... navijač sam na Inter od doba Pančeva i idem skoro svake godine u Milano barem na derbi i u Udine se ide svake godine...
evo vam moja snimka sa INTER - Jubentus 1-0