Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Напишано од Syn
Kako и да е, Кварезма е во Лондон, што бара таму ? Не ја видел Бакингамската Палата ?

Tolku li si siguren deka ke bide igrac na Chelsea vo narednite 6 meseci.

@Albanec, не биди толку сигурен од листата на Интер, можеби уште не ја апдејтирале. :)

Tolku li si siguren deka ke bide igrac na Chelsea vo narednite 6 meseci.
Абе едно е сигурно, дечкото е во Лондон, пак ке ти го поставам прашањето што бара таму ? Башка што не е пријавен во листата на играчи од ЛШ . . . . и ти покрај сите овие податоци се надеваш дека ке остане играч на Интер ? Алал нека ти е, и мене не ми е сеедно зашто не добија играч за возврат али тоа е .

п.с. Бојан, вечер до 12 трае трансфер рокот за играчи во Италија или завршен е истиот ?

Кој го ебе кремчево бе .

Како ви се допаѓа ова :

23. Февруари СКОПЈЕ – МИЛАНО
Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday inn” во 14:30ч. Поаѓање за Милано во 15:00ч. Излез од Македонија преку граничниот премин Табановце. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни одмори.
24. Февруари МИЛАНО
Пристигнување во Милано околу пладне. Сместување во хотел. Слободно време за индивидуални активности и прошетка низ Милано до започнување на натпреварот. Предлагаме панорамски разглед на градот со Hop on / Hop off автобуски тури, посета на Катедралата Дуомо, Плоштадот и Операта Скала, градскиот универзитет, статуата на Коњот на Леонардо... Трансфер до стадионот Џузепе Меаца. Почеток на првиот четвртфинален натпревар во 20:45. По завршувањето на натпреварот трансфер до хотел. Ноќевање.
25. Февруари МИЛАНО – СКОПЈЕ
Појадок. Напуштање на хотелот. Слободно време за шопинг и прошетки до заминување за Скопје во попладневните часови. Вечерно и ноќно возење преку Словенија, Хрватска и Србија со кратки попатни посети на Загреб и Белград. Пристигнување во Скопје наредниот ден во претпладневните часови.

M ? KamiskAzi, си за ? :vozbud: . . . . Шизам !!!!

п.с. Поздрав до Росоњерка :smir:

Кој го ебе кремчево бе .

Како ви се допаѓа ова :

23. Февруари СКОПЈЕ – МИЛАНО
Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday inn” во 14:30ч. Поаѓање за Милано во 15:00ч. Излез од Македонија преку граничниот премин Табановце. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни одмори.
24. Февруари МИЛАНО
Пристигнување во Милано околу пладне. Сместување во хотел. Слободно време за индивидуални активности и прошетка низ Милано до започнување на натпреварот. Предлагаме панорамски разглед на градот со Hop on / Hop off автобуски тури, посета на Катедралата Дуомо, Плоштадот и Операта Скала, градскиот универзитет, статуата на Коњот на Леонардо... Трансфер до стадионот Џузепе Меаца. Почеток на првиот четвртфинален натпревар во 20:45. По завршувањето на натпреварот трансфер до хотел. Ноќевање.
25. Февруари МИЛАНО – СКОПЈЕ
Појадок. Напуштање на хотелот. Слободно време за шопинг и прошетки до заминување за Скопје во попладневните часови. Вечерно и ноќно возење преку Словенија, Хрватска и Србија со кратки попатни посети на Загреб и Белград. Пристигнување во Скопје наредниот ден во претпладневните часови.

M ? KamiskAzi, си за ? :vozbud: . . . . Шизам !!!!

п.с. Поздрав до Росоњерка :smir:

Вау, колку кошта ова? :)

Вау, колку кошта ова? :)
9500 денари .

плус ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Влезница за натпреварот (бројот е ограничен, информации во агенција)
- Влезници за музеите и културно историските споменици
- Италијанска шенген виза и осигурување 2900 ден.

Значи се на се ке се фати 15 000 и више, ништо, и ја избрзав, ке ги најдам парите али ги планирав за подолг престој во Милано по Март и гледање на два натпревари од домашното првенство .

Понудата од Савана

ќе пукнам од љубомора :)

Секој кој има шанса нека си ја искористи ем одличен натпревар, плус во Милано е (и тоа на Сан Сиро :icon_lol:)

Се надевам ќе има организирано некад и Интер-Милан.

На ваше место јас 2 пати не би размислувала :smir:

Абе едно е сигурно, дечкото е во Лондон, пак ке ти го поставам прашањето што бара таму ? Башка што не е пријавен во листата на играчи од ЛШ . . . . и ти покрај сите овие податоци се надеваш дека ке остане играч на Интер ? Алал нека ти е, и мене не ми е сеедно зашто не добија играч за возврат али тоа е .

п.с. Бојан, вечер до 12 трае трансфер рокот за играчи во Италија или завршен е истиот ?

Vidi Syn kako prvo mnogu mi e krivo sto ke igra za chelsea zasto slednata se sezona siguren sum 100 % deka ke go izgubime za sekogas a veke i sam znaes deka celo leto ja potrosivme tracakji po Lampard , Kvarezma.

Vtoro : Sto dobivme letoto nisto Lampard ostana vo Chelsea , go kupivme Kvarezma za da igra a ne za da si ja gree klupata . Kolku natprevari odigra Kvarezma za Inter 10 ? Kako da se dokaze covekot ? Mesto da kupime plejmeker ni kupivme krila a sega gi davat na pozajmnica . Sega neka igra so Figo .

Treto : Cel Januar go zagubivme mesto da se angazira nekoj drug igrac.

P.S Sto da praam Syn srceto ne mi dava da veruvam vo toa.

9500 денари .

Значи се на се ке се фати 15 000 и више, ништо, и ја избрзав, ке ги најдам парите али ги планирав за подолг престој во Милано по Март и гледање на два натпревари од домашното првенство .

Ехее првиот пат ме збуни,си викам која е оваа будала за овие пари до Милано што ќе не носи :pos:

Вака е веќе подруго, мада за да го гледаш Интер и не е есктремно скапо, само влезниците се многу скапи и шенген визата и осигурувањето

јеби га мурињо решил да го намали составот и го намали составот и го намали :P тоа е .... кварезма и дакур аут , значи балотели останува , а со обина не знам што се случи останува не останува ... а за дрогба хмм .... ми пречат годините ама дефинитивно идеален партнер за ибра. кое стампедо од напад би било тоа тројца хулковци адри ибра и дрогба.

9500 денари .

ова е прескапо, башка карти за ЛШ тешко се наоѓаат. Мислам дека утрово на официјалната страна имаше дека картите се расродадени така да ќе треба да се опрчиш уште повеќе од 200 евра за тоа.

Јас мислев со еден другар да одиме на Интер - Милан ама јас имам обврски спрема факсот и нема да можам па пропаѓа и таа шанса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom