Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tolku li si siguren deka ke bide igrac na Chelsea vo narednite 6 meseci.
Абе едно е сигурно, дечкото е во Лондон, пак ке ти го поставам прашањето што бара таму ? Башка што не е пријавен во листата на играчи од ЛШ . . . . и ти покрај сите овие податоци се надеваш дека ке остане играч на Интер ? Алал нека ти е, и мене не ми е сеедно зашто не добија играч за возврат али тоа е .Tolku li si siguren deka ke bide igrac na Chelsea vo narednite 6 meseci.
Ај провери уштеднушка,да не си јалнашЈас ко да подзагледав
![]()
Точно така, буквално гром од ведро небо.Veke toa e druga rabota pred 30 minuti go nemase javuvano toj transfer .:kesa::kesa::kesa::kesa:
Кој го ебе кремчево бе .
Како ви се допаѓа ова :
23. Февруари СКОПЈЕ – МИЛАНО
Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday inn” во 14:30ч. Поаѓање за Милано во 15:00ч. Излез од Македонија преку граничниот премин Табановце. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни одмори.
24. Февруари МИЛАНО
Пристигнување во Милано околу пладне. Сместување во хотел. Слободно време за индивидуални активности и прошетка низ Милано до започнување на натпреварот. Предлагаме панорамски разглед на градот со Hop on / Hop off автобуски тури, посета на Катедралата Дуомо, Плоштадот и Операта Скала, градскиот универзитет, статуата на Коњот на Леонардо... Трансфер до стадионот Џузепе Меаца. Почеток на првиот четвртфинален натпревар во 20:45. По завршувањето на натпреварот трансфер до хотел. Ноќевање.
25. Февруари МИЛАНО – СКОПЈЕ
Појадок. Напуштање на хотелот. Слободно време за шопинг и прошетки до заминување за Скопје во попладневните часови. Вечерно и ноќно возење преку Словенија, Хрватска и Србија со кратки попатни посети на Загреб и Белград. Пристигнување во Скопје наредниот ден во претпладневните часови.
M ? KamiskAzi, си за ?. . . . Шизам !!!!
п.с. Поздрав до Росоњерка :smir:
9500 денари .Вау, колку кошта ова?![]()
Абе едно е сигурно, дечкото е во Лондон, пак ке ти го поставам прашањето што бара таму ? Башка што не е пријавен во листата на играчи од ЛШ . . . . и ти покрај сите овие податоци се надеваш дека ке остане играч на Интер ? Алал нека ти е, и мене не ми е сеедно зашто не добија играч за возврат али тоа е .
п.с. Бојан, вечер до 12 трае трансфер рокот за играчи во Италија или завршен е истиот ?
9500 денари .
плус ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Влезница за натпреварот (бројот е ограничен, информации во агенција)
- Влезници за музеите и културно историските споменици
- Италијанска шенген виза и осигурување 2900 ден.
Значи се на се ке се фати 15 000 и више, ништо, и ја избрзав, ке ги најдам парите али ги планирав за подолг престој во Милано по Март и гледање на два натпревари од домашното првенство .
9500 денари .
плус ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Влезница за натпреварот (бројот е ограничен, информации во агенција)
- Влезници за музеите и културно историските споменици
- Италијанска шенген виза и осигурување 2900 ден.
Значи се на се ке се фати 15 000 и више, ништо, и ја избрзав, ке ги најдам парите али ги планирав за подолг престој во Милано по Март и гледање на два натпревари од домашното првенство .