Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум за... Јес да јавија дека картите се продадени на официјалната страна на Интер.
Други кандидати има!? :)

Ехее првиот пат ме збуни,си викам која е оваа будала за овие пари до Милано што ќе не носи :pos:

Вака е веќе подруго, мада за да го гледаш Интер и не е есктремно скапо, само влезниците се многу скапи и шенген визата и осигурувањето
Претешко е да отидам само за тој дуел, картата ке е скапа, ем ке сакам да земам уште знамиња од Интер за да имам цела куќа да ја декорирам и у очи да им бодам на миланистиве у мое мало .

Али, планирам после Март да одам на подолг престој во Милано, нормално и да ги гледам Интер, ако има заинтересирано бујрум, за Kami не сумјам, одма доаѓа, останативе као сакате, ваш избор, што повеќе толку подобро, ке може и едно знаме да направиме поврзно со Интер и нас, фановите од Македонија .

p.s. И официјалниот сајт на Интер го потврди заминувањето на Кварезма во Челзи

F.C. Internazionale announces that Portuguese winger Andrade Quaresma Bernardo Ricardo has joined Chelsea on loan until 30 June 2009. The English club requested the services of Quaresma during the night, and the deal was sealed with a final exchange of faxes several minutes ago.

Го јадевме ку*от .... Колку имав мерак за овој трансвер и колку го чекав и еве сеа замина во Челзи , во клубот кој го мразам :tapp::tapp::tapp:
Немој некој да ми спомне за Дрогба , неможе нанозе да оди непак да игра.Во катастрофална форма е .
Адри-Ибра е нашиот тандем.

Vidi Syn kako prvo mnogu mi e krivo sto ke igra za chelsea zasto slednata se sezona siguren sum 100 % deka ke go izgubime za sekogas a veke i sam znaes deka celo leto ja potrosivme tracakji po Lampard , Kvarezma.

Vtoro : Sto dobivme letoto nisto Lampard ostana vo Chelsea , go kupivme Kvarezma za da igra a ne za da si ja gree klupata . Kolku natprevari odigra Kvarezma za Inter 10 ? Kako da se dokaze covekot ? Mesto da kupime plejmeker ni kupivme krila a sega gi davat na pozajmnica . Sega neka igra so Figo .

Treto : Cel Januar go zagubivme mesto da se angazira nekoj drug igrac.

P.S Sto da praam Syn srceto ne mi dava da veruvam vo toa.

Уживај, Кварезма не е Интер, се што Интер направи сезонава го направи без него, така да не верувам дека истово ке се одрази негативно во иднина . А за Лампард да, премногу се оставија за овој играч летоска и не обрнаа внимание на останатите квалитетни играчи на таа позиција, па на крајот завршија со Мунтари .
Добро е што отиде во Челзи, ке ги вратат потрошените пари за него летоска, нормално ако се покаже, а наредно лето памет во глава, Мурињо веќе знае што бара Италија, тоа беше главниот негов проблем кој веќе е минато . :smir:

Прашав ама не ми одговоривте, до кога трае траснсфер рокот во Италија, до 00:00 или истиот е завршен ?

едит : Завршен бил, проклет да е снегот во Англија, вчера демек почна у Италија, само Болоња го наеба :D .

Добро де позајмен е,не очајувајте,ќе ви се врати на лето пак.
Реков и ке повторам, ако се покаже останува во Челзи и на Интер им се исплаќа солидна сума на пари, ако не, тогаш можно е да го вратат, иначе овие позајмици скоро секогаш завршувале на крај со финален трансфер, се зависи од Кварезма .

Разумен потег на Мурињо би рекол, подобро да игра некаде Кварезма него да седи на клупа.Замислите да напраи бум во Челзи :):):)

Ке го вратиме назад:pos2: , а и ке направи големо бууум .

Како ке ми биде мака само ко ке го глеам во дресон од Челзи :nesum::nesum::nesum::nesum:

Разумен потег на Мурињо би рекол, подобро да игра некаде Кварезма него да седи на клупа.Замислите да напраи бум во Челзи :):):)
И, само ке го увидиме фактот колку Серија А е деструктивна за ваков тип на играчи, добро ке е да се покаже, бар ке ги вратат парите за него . И да, разумен потег на Мур зашто и самиот рече дека сака да работи со помала група на луѓе, башка што Кварезма немаше ама баш никаков удел до сега сезонава, освен што заеба пола фанови на Интер кои се залетаа за негов дрес :D .
Oд наредно лето здравје, Мур и целосно ке ја има проучено играта во Серија А, и ќе знае кое засилување ке е адекватно за овој тим, уживајте, башка што го имаат Мансини, Адри се враќа, можно е некој играч од младинците да се избаци со оглед дека примавера тимот им е еден од најдобрите во Италија ако не и најдобар. . . ќе видиме :toe: .

Готово бе ќе ви го чуваме...Барем и Балотели да ни го дадевте.

Да е до мене ќе ги добиевте и Бурдисо, Виера, Креспо и Мансини, и тоа бесплатно.

И, само ке го увидиме фактот колку Серија А е деструктивна за ваков тип на играчи, добро ке е да се покаже, бар ке ги вратат парите за него . И да, разумен потег на Мур зашто и самиот рече дека сака да работи со помала група на луѓе, башка што Кварезма немаше ама баш никаков удел до сега сезонава, освен што заеба пола фанови на Интер кои се залетаа за негов дрес :D .
Oд наредно лето здравје, Мур и целосно ке ја има проучено играта во Серија А, и ќе знае кое засилување ке е адекватно за овој тим, уживајте, башка што го имаат Мансини, Адри се враќа, можно е некој играч од младинците да се избаци со оглед дека примавера тимот им е еден од најдобрите во Италија ако не и најдобар. . . ќе видиме :toe: .

Да тоа ми беше зборот, тек догодина добрите засилувања следуваат.А за Рики ми е многу криво, само како го чекавме да дојде и сеа си замина на пола сезона, но дај боже да успее таму во Челзи па да ни се врати потговен кај нас :)

ова е прескапо, башка карти за ЛШ тешко се наоѓаат. Мислам дека утрово на официјалната страна имаше дека картите се расродадени така да ќе треба да се опрчиш уште повеќе од 200 евра за тоа.

Јас мислев со еден другар да одиме на Интер - Милан ама јас имам обврски спрема факсот и нема да можам па пропаѓа и таа шанса.

која агенција организира за Интер - Милан? како стојат цените?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom