Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
немора скроз да ја укинат барем да ја намалат на 1 меч!
можеби имало контакт ама ненамерен и одлукава била избрзана,ама ај ке видиме што ке стане со жалбава!
едит:Wintip братучед маката не е во милан нив јас не ги сметам за конкуренти не само што им бегаме туку тренерот нивни сам ке им ја посере цела работа!
Анчелоти е добар за тие работи-сега ке им го згужва средниот ред за да неможат да креираат акции а потоа ке се моли Инзаги да ги вади во 90 минута!

Постои можност Хименез да отиде на позајмица во Атлетико Мадрид, со можност за целосен трансфер летово. Искрено прочитавме за многу играчи на Интер кои се барани од други тимови, а никој сеуште не си замина. Треба да се намали тимот, имаме многу играчи, а голем број од нив за џабе зимаат плата :)
Дакур, Креспо, Виеира, Бурдисо, Обина (позајмица), Хименез, па и Мансини. А со средствата што ќе останат, може да се земе некој играч :) Аршавин гледам ја привршува работава со Арсенал... Не знам дали беше добра опција...

Хименез во Атлетико
ОДлична зделка според мене 6 месеци во шпанија би му годеле одлично на Хименез а и таму ке добива најверојатно повеќе шанси да се докаже!

Да, ова е супер за кариерата на Хименез, може таму да направи некој подвиг.Исто имаме опција летово да им го отстапиме на Атлетико и да им доплатиме нешто за Агуеро :)

Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon.
Midfielders:4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers:8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Адиано не е суспендиран?

------------------Цезар----------------
Маикон--Кордоба--Бурдисо--Максвел
Занети--------Камбиасо-------Мунтари
-------------Станкович--------------
--------Ибрахимович--Адриано------

Најверојатно овие ќе бидат стартните 11...

Тешко да ќе смее Адриано да игра. Ваљда од Интер се надеваат дека банот ќе биде повлечен, па затоа е Адриано во составот. А Балотели што пак го нема е стварно глупост...

Тешко да ќе смее Адриано да игра. Ваљда од Интер се надеваат дека банот ќе биде повлечен, па затоа е Адриано во составот. А Балотели што пак го нема е стварно глупост...
Мислам дека претера Мурињо! Не смее вака да си игра со Балотели. Ако мили дека не го бива нека го продаде има многу клубови кои би биле заинтересирани за ваков млад талентиран играч, или пак нека му дава шанса барем на клупа да покажи нешто...

Не верувам дека Интер би го повикал Адриано ако не снее да игра. Најверојатно има право.. нема логика да е повикан а да нема право на настап...

Честитки за победата над Сампдорија, и полека но сигурно Сантон докажува дека ќе биде врвен играч.

Possible formation (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Burdisso, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Stankovic; Ibrahimovic, Crespo.

Според goal.com ова ќе бидат стартните 11 и го нрма Адриано. Баш ме интересира што се случи со суспензијата...

@ meazza
Ај баш да видиме што ќе искочи со Адриано. Јас многу јасно дека сакам да игра, ама сепак сметам дека ќе биде казнет, иако очекувам казната да биде 1 или 2 натпревари. Така да очекувам да видам друг напаѓач покрај Ибрахимович.

@ meazza
Ај баш да видиме што ќе искочи со Адриано. Јас многу јасно дека сакам да игра, ама сепак сметам дека ќе биде казнет, иако очекувам казната да биде 1 или 2 натпревари. Така да очекувам да видам друг напаѓач покрај Ибрахимович.
Кога веќе го повикуваат, или казната е укината или се убедени дека ќе биди..
Ако не, сигурно утре ќе биди заменет со Балотели...

Кога веќе го повикуваат, или казната е укината или се убедени дека ќе биди..
Ако не, сигурно утре ќе биди заменет со Балотели...

Нема шанси да го повикаат Балотели, на поширокиот список од 21 играч се најде Адри, пред натпреварот ќе треба да отпаднат уште троца, Адри, Орландини и уште еден, јас мислам дека Мансини, Кварезма и Хименез ќе се борат за тоа едно место.

Иначе интересно е што прочитав дека Дакурт и Обиња се изоставени поради технички причини. Тоа е вообичаено кога некој играч преговара за заминување па да не дојде до непортребна повреда. Добро ќе биде доколку заминат.

Креспо најави останување, веќе одбил три понуди, па најверојатно ови двајца ќе бидат единствените што ќе не напуштат. Сигурен сум дека Хименез ќе остане бидејќи тој е единствената алтернатива за Деки

Жалбата на Интер за Адри е одбиена, али ако, имаат ''лесни'' дуели ( Катанија гости, Торино дома, Лече гости ), таман да се врати одморен против BB Mилан .

Жалбата на Интер за Адри е одбиена, али ако, имаат ''лесни'' дуели ( Катанија гости, Торино дома, Лече гости ), таман да се врати одморен против BB Mилан .

Syn, аман не ми спомнувај веќе лесни дуели, дури ни во наводници, алергичен станав. Спомни некое дерби, таму сум многу посигурен :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom