Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Syn, аман не ми спомнувај веќе лесни дуели, дури ни во наводници, алергичен станав. Спомни некое дерби, таму сум многу посигурен :pos2:
Затоа се надодниците бе :D, иначе прво ги изоставив, пред да постирам ми текна да ги ставам знаејки го нашиот синдром .
Како и да е, проблемот беше одморот во Калчото кога Интер земаа замав. Секогаш по стагнација на натпревари Интер тргаат споро, така и го отворија првенството со тешко извојувани победи и нерешен против Сампдорија на гости.
Очекувам подобрување на формата, т.е. во играта од нападот зашто одбраната е на ниво ( освен на дуелот со Аталанта ), проблемот годинава е сликата од нападот, треба далеку понапаѓачки да се игра и да се овозможи мирна завршница во натпреварите, вака од 20 натпревари, на 17-18 од нив, до последниот свиреж на судиите јадевме бедови .

И ај после да не стане пијаница човекот... Таман почна да проработи, одма го стопираат, јас да бев на негово место ќе се шприцав.

И ај после да не стане пијаница човекот... Таман почна да проработи, одма го стопираат, јас да бев на негово место ќе се шприцав.

Сега сигурно е разочаран..., некаде таму со ѓупците... :pos:

Шала на страна, ептен е сје*аа со ова што ни го казнија Адри, баш во најнезгоден момент за него, ццц мртви да ги видам...

Сега сигурно е разочаран..., некаде таму со ѓупците... :pos:

Шала на страна, ептен е сје*аа со ова што ни го казнија Адри, баш во најнезгоден момент за него, ццц мртви да ги видам...
Можи нема пари за друго па дуваат лепак :)

Штета за казната, само што влезе во форма.. Еве шанса за Балотели, да се надеваме дека ќе го видиме барем на клуа од наредниот натпревар.

Ајде Круз и Ибра ке средат работа а можно е и Рики да го видиме од стартните 11!

Чудно е тоа што Адри е во тимот за против Катанија, дан им влезе сосила в терен :pos:

Јебига, кретен е, јас не обрнав внимание на целата ситуација, само еднаш ја погледнав од неасален агол ( првата репетиција од клипот ) поради тоа што бев изнервиран од резултатот, сепак ке го сменам мислењето, заслужи суспенција да му еб*м кретенот непипсмен, сам е крив, неинтелигентна будала, погледнете :

п.с. Исфрустрирано копиле е, добар играч е, али има дебела потреба од психијатар ако воошто сака да заигра на нивото во кое припаѓа, со ваков манијакален однос и на теренот и надвор од истиот може само да си ја уништи сопствената кариера, се прашувам и дали воошто го заслужува дресот на Интер после толку дадени прилики . :toe:

п.м.с. Не му е прв пат вака да реагира, имаше лечење на фрустрации и со Канеира од Валенсија кога заработи суспензија од ЛШ, и лани на позајмица во Бразил исто така беше исклучен поради сличен инцидент, дури и суспензија од неколку месеци му предвидува . . . клошар !

Добро, јас не гледав пошто гледав ракомет, што се случило, а некој објасни дека била борба за место при изведување корнер... па претпоставив дека е некој лакт во прашање...

Зошто никој не кажа дека имало Холифилд зафати? Фали уште аперкати да почне да им мава. Еднаш изгуби нерви му мавна два бокса истовремено на еден јадник, го нокаутираше... не се сеќавам кој беше...

Добро е што барем кога ќе му заврши фудбалската кариера може да се посвети на друг спорт :pos2:

Дури сега видов зошто е казнет Андриано, сосема заслужено. Како што кажа Syn, му треба психијатар, да види што се случува со неговите нерви. Сепак професионалец е(барем така мислам), а професионалците не се однесуваат така:toe:

Добро, јас не гледав пошто гледав ракомет, што се случило, а некој објасни дека била борба за место при изведување корнер... па претпоставив дека е некој лакт во прашање...

Зошто никој не кажа дека имало Холифилд зафати? Фали уште аперкати да почне да им мава. Еднаш изгуби нерви му мавна два бокса истовремено на еден јадник, го нокаутираше... не се сеќавам кој беше...

Добро е што барем кога ќе му заврши фудбалската кариера може да се посвети на друг спорт :pos2:
Проблемот е што 5 минути пред корнерот Адри беше фаулиран од истиот играч, т.е. со фаул му беше одземена топката но по истата ситуација Адри му врати со иста мера, го фаулираше . Очигледно ни тоа не му беше доволно па мораше на таков начин да врати, неозбилно од негова страна, уличарски потег, колку само можеше да му наштети истото на Интер зашто можеше да биде санкциониран од судијата и да останат со играч помалце, незнам со кое лице Интер се бунеа за овој настан .
Место да си го зацементира местото во првиот тим, тој се повеќе и повеќе ја отвара вратата за негов излез, и дефинитивно од мечот со Милан започнува и неговата последна шанса за подолг престој во Интер .

Дури сега видов зошто е казнет Андриано, сосема заслужено. Како што кажа Syn, му треба психијатар, да види што се случува со неговите нерви. Сепак професионалец е(барем така мислам), а професионалците не се однесуваат така:toe:

Пред неколку кола тој твојот на кој ти го дркаш, Кристијано Роналдо, два натпревари по ред удираше играч без топка, со ногата ги клоцаше.. Памтам едниот беше Michael Dawson од Тотенхем, а другиот не памтам кој беше.. ама му се случи тоа на два натпревари едно по друго.. значи зборуваме за лудак? професионалец? најдобар играч? му треба лек? или што му треба на Адриано, а не му треба на Роналдо? :toe:

Пред неколку кола тој твојот на кој ти го дркаш, Кристијано Роналдо, два натпревари по ред удираше играч без топка, со ногата ги клоцаше.. Памтам едниот беше Michael Dawson од Тотенхем, а другиот не памтам кој беше.. ама му се случи тоа на два натпревари едно по друго.. значи зборуваме за лудак? професионалец? најдобар играч? му треба лек? или што му треба на Адриано, а не му треба на Роналдо? :toe:
Требаше и Роналдо да го казнат, никаде не реков дека не треба да го казнат. Никогаш не бранам играч кој намерно удира противнички. Роналдо трпи многу удари кои поминуваат неказнети па сам бара некоја своја правда која не ја оправдувам:toe:

Требаше и Роналдо да го казнат, никаде не реков дека не треба да го казнат. Никогаш не бранам играч кој намерно удира противнички. Роналдо трпи многу удари кои поминуваат неказнети па сам бара некоја своја правда која не ја оправдувам:toe:

Епа тоа е целата работа.. ова е Интер, а тоа е Манчестер! Ова е Италија, тоа е Англија.. ако поголемиот дел од оние неопределени навивачи во Англија во овој момент го симпатизираат Манчестер, во Италија сите го мразат Интер.. т.с. повеќето.. така да.. Адриано трпи и трпел доста удари како напаѓач.. но во Англија немаат мадиња да го казнат Роналдо 3-4 натпревари како во случајот со Евра, затоа што сега е клучен дел од сезоната, а и доаѓа Лигата на Шампиони! А во Италија само чекаат причина да го казнат Интер и неговите играчи.. да беше на местото на Адриано , Дел Пиеро или Тоти за ова немаше ни да се спомне верувај.. тоа и е.. жабарска работа..

Проблемот е што 5 минути пред корнерот Адри беше фаулиран од истиот играч, т.е. со фаул му беше одземена топката но по истата ситуација Адри му врати со иста мера, го фаулираше . Очигледно ни тоа не му беше доволно па мораше на таков начин да врати, неозбилно од негова страна, уличарски потег, колку само можеше да му наштети истото на Интер зашто можеше да биде санкциониран од судијата и да останат со играч помалце, незнам со кое лице Интер се бунеа за овој настан .
Место да си го зацементира местото во првиот тим, тој се повеќе и повеќе ја отвара вратата за негов излез, и дефинитивно од мечот со Милан започнува и неговата последна шанса за подолг престој во Интер .

Така оди тоа... те маваат цел натпревар, судијата не те заштитува, ќе ти пукне филмот, ќе вратиш, па ќе го кркаш... ама проблемот е што, професионалец од таков ранг треба да знае како одат работите, и не смее да подлегне на провокациите.

Настрана тоа што Ибра вика, да беше Тоти или ДелПјеро друго ќе беше. Точно е тоа, ама и понатаму не го оправдува. Не му е првпат.

Инаку малку оф-топик, за судењето, за кое толку многу кукаме во калчото. Прееска на Портсмут - Астон Вила судијата му опна втор жолт картон на играч за приговор (нервозна реакција) :tapp:. Со тоа ми помогна да фатам во кладилница и се тоа, ама муабетот ми е... секаде е истото срање, само поинаку се доживува тоа во зависност од лигата во која е досудено...

Починал Мино реитано-господинот што ја напишал една од химните на Интер-Интер Але! Бог да го прости ке си праи друштво со факети горе!

Инаку Гоал.ком прави иницијатива Паоло Малдини да биде повикан на пријателската утакмица ИТАЛИЈА-БРАЗИЛ за да го има последното опростување со италијанската публика.
После артиклот на гоал.ком "Посакајте му брзо заздравување на гатузо" и уште еден денешен "како се потпишува ѕвезда за 6 дена" се прашувам колку е објективен веб порталов!
п.с.Ударот на Адриано можеше да се преќути како што неколку голови од "офсајд" беа поништени во викендов и неколку пенали досудени во нечија корист!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom