Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
But he was the first referee to send me off in Italy, so I will never forget him. What's his name?"
лооооооооол Мурињо за преседник!Еве и дел од интервјуто на Скај Спорт со Мистер Мурињо, каде што говори за ''регуларноста'' на вчерашниот меч, и за некои денешни натпревари:
"After everything that happened yesterday and today, the last match of the weekend was ours, a team that won against Roma with a goal that was offside by ten centimetres that was talked about a lot, but if you judge the decisions made yesterday and this afternoon... I prefer to say nothing, just that the referee tonight did not have experience and was frightened of someone. I was sent off when Stankovic made a completely regular tackle, but if this is worth a red card... okay. (Smiles) But he was the first referee to send me off in Italy, so I will never forget him. What's his name?"
Хаха со ова болдираново се скинав од смеење, ее не е добар жими се![]()
Не добива доволно шанса... Пред него добиваат шанса Мансини и дедото Фиго. Многу пари дадовме и еден млад перспективен играч за засилување кое воопшто не го користиме. Мислам дека има квалитет само треба почесто да добива шанса...елееле, на темава неам пишано многу долго време, и мило ми е шо по долго време пишувам за победаааа!!!!! да ни се множат..... и АДРИИИИИ се враќа у формаааа, тоа е добро, а шо бидна со кварежма бе???
Не добива доволно шанса... Пред него добиваат шанса Мансини и дедото Фиго. Многу пари дадовме и еден млад перспективен играч за засилување кое воопшто не го користиме. Мислам дека има квалитет само треба почесто да добива шанса...