Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde cestito i od mene

P.S. Stvarno ne mozam da go gledam FIGO koga vleguva vo igra nekako mnogu me nervira .

Само таа несреќа да не ни се деси, Самуел и Киву да се повредат, исто и со Камбијасо имавме проблем, Адриано ја опали директно во неговото колено...

Се сложувам со Меаца, моментално мислам дека најдобрите наши централни стопери би биле Киву и Самуел.Киву оваа утакмица изигра перфектно, баш како во своите најдобри денови, само така нека продолжи, ѕвер играч е !

За играч на натпреварот е прогласен Цезар... Свашта :)
Работава ко да се браневме ние цело време и ајде голманот Man Of The Match.
Адри требаше да биде... или можда Маикон :)

Еве и дел од интервјуто на Скај Спорт со Мистер Мурињо, каде што говори за ''регуларноста'' на вчерашниот меч, и за некои денешни натпревари:

"After everything that happened yesterday and today, the last match of the weekend was ours, a team that won against Roma with a goal that was offside by ten centimetres that was talked about a lot, but if you judge the decisions made yesterday and this afternoon... I prefer to say nothing, just that the referee tonight did not have experience and was frightened of someone. I was sent off when Stankovic made a completely regular tackle, but if this is worth a red card... okay. (Smiles) But he was the first referee to send me off in Italy, so I will never forget him. What's his name?"

Хаха со ова болдираново се скинав од смеење, ее не е добар жими се :pos:

Еве и дел од интервјуто на Скај Спорт со Мистер Мурињо, каде што говори за ''регуларноста'' на вчерашниот меч, и за некои денешни натпревари:

"After everything that happened yesterday and today, the last match of the weekend was ours, a team that won against Roma with a goal that was offside by ten centimetres that was talked about a lot, but if you judge the decisions made yesterday and this afternoon... I prefer to say nothing, just that the referee tonight did not have experience and was frightened of someone. I was sent off when Stankovic made a completely regular tackle, but if this is worth a red card... okay. (Smiles) But he was the first referee to send me off in Italy, so I will never forget him. What's his name?"

Хаха со ова болдираново се скинав од смеење, ее не е добар жими се :pos:
лооооооооол Мурињо за преседник! :)

Еве ги и рејтинзите:

Julio Cesar-----8.0986
Maicon--------8.2310
Samuel--------6.6654
Chivu---------6.9475
Santon--------7.2557
Zanetti--------6.7260
Cambiasso-----6.7210
Muntari--------5.9186
Stankovic------7.3738
Adriano--------8.3037
Mancini--------5.2720
Cordoba-------6.5298
Maxwell--------5.9441
Figo-----------6.3507

average-----6.8813

Според фановите Адри има најголем рејтинг, по него следат Маикон и Цезар - сосема заслужено.Сантон исто така има добар рејтинг, браво за него, прикажа одлична игра.

елееле, на темава неам пишано многу долго време, и мило ми е шо по долго време пишувам за победаааа!!!!! да ни се множат..... и АДРИИИИИ се враќа у формаааа, тоа е добро, а шо бидна со кварежма бе???

елееле, на темава неам пишано многу долго време, и мило ми е шо по долго време пишувам за победаааа!!!!! да ни се множат..... и АДРИИИИИ се враќа у формаааа, тоа е добро, а шо бидна со кварежма бе???
Не добива доволно шанса... Пред него добиваат шанса Мансини и дедото Фиго. Многу пари дадовме и еден млад перспективен играч за засилување кое воопшто не го користиме. Мислам дека има квалитет само треба почесто да добива шанса...

Леле син си ме изнасмеал со тоа што му го пиша на Тролче, оваа Тимче:pos2: Одма ми текна на Кирил Стипсата :):) али Мурињо е тешка будала, нема што :wink:

Не добива доволно шанса... Пред него добиваат шанса Мансини и дедото Фиго. Многу пари дадовме и еден млад перспективен играч за засилување кое воопшто не го користиме. Мислам дека има квалитет само треба почесто да добива шанса...

Stvarno treba povekje da igra. Ako ne igra kako ke se podobri? Isto bese i so Adri ama eve ovoj pocnuva da pokazuva znaci koi nalikuvaat na negovata stara igra.

среќно роденден на специјалното дете со специјални потреби!
jose-mourinho3.jpg

Ај срекен нека му е роденденот , уште долго да остане кај нас.
Вчера глеав ракомет и бев изнервиран и не ми се пишуваше , ама повеке го гледав Интер.Немаше шанси Самдорија , ние преку првата шанса гол постигнавме, второ полувреме две шанси на Станковиќ од кои едната заврши во пречката.Адриано ѕвер неможеа топка да му земат покрај линија.Важни три бода за нас.Нека се множат.

Нека му е среќен! :) Па и поклон си побара за роденденот.. Дидиер Дрогба.
Не знам што ќе ни е Дрогба. Има 31 година, а Челзи бараат најмалку 20 милиони евра. Мислам дека подобар поклон од враќањето на Адриано неможеше да добие.
Адри е и во тимот на колото!

A number of Inter Milan fans were seen attempting to fight with reporters from pro-Juventus paper Tuttosport. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom