Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Досадна утакмица се на се... Искрено не ми се свиѓаше почетниот состав. Очекував да го видам Кварезма од 1ва минута. Според мене поопасни ќе бевме доколку место Мансини играше втор напаѓач заедно со Адриано. Балотели неправедно изоставен по не знам кој пат. А оваа утакмица беше вистинска според мене за негово враќање. Киву е ко Виеира ист, СВИЛЕН. Пак се повреди... Па до кога!? Кога го видов Кордоба на почетокот од 2ро полувреме како влегува, мислев дека на место на Киву ради жолтиот картон, ама... Да се надеваме дека Самуел не е сериозно повреден. Сепак според мене Самуел-Кордоба ни е најдобрата одбрана во моментов. Матераци треба да добие некоја шанса... Го заборави Мурињо и него. Во второво полувреме не гледавме да дадеме гол, одбрана, рогачења до бескрај и цело време така... Станковиќ пак пречка погоди, немаше среќа, иако при додавањето на Мансини на почетокот на 2ро полувреме лошо шутна. Мунтари себично изигра у онаа ситуација 4 на 2, ама страшно добро изигра во одбрана. Адриано свињетина невидена, не може да му ја видат топката, не па да ја земат...
Треба некое килце да падне, стварно е здебелен
Сантон пред Максвел!? И тоа на ваква утакмица... Чудно
Искрено уште од сега се прашувам кој ќе се брка со Кристијано Роналдо по таа лева страна... Мислам дека ќе имаме големи проблеми да го запреме. Сите збориме како капитенот ќе биде прекомандуван на левата страна, ама искрено не верувам.
Како може Фиго да му биде прв избор т.е. избор пред Кварезма... Исто и ова не ми се свиѓаше. Зошто го зема Кварезма кога воопшто не го игра...
Добиена утакмица без никаква игра... Единствена работа што треба да не радува е влегувањето во форма на Адриано. Со Ибрахимович ќе бидат незапирливи. Сепак игра немаме, фали некој да повлече топка. Станковиќ не е по мој вкус, колку и да игра сезонава ко што треба сепак не ми е играч кој може да ја организира играта и да креира шанси. Мислам дека треба да се земе некој играч зимава, среден ред.

Како може Фиго да му биде прв избор т.е. избор пред Кварезма... Исто и ова не ми се свиѓаше. Зошто го зема Кварезма кога воопшто не го игра...
Добиена утакмица без никаква игра... Единствена работа што треба да не радува е влегувањето во форма на Адриано. Со Ибрахимович ќе бидат незапирливи. Сепак игра немаме, фали некој да повлече топка. Станковиќ не е по мој вкус, колку и да игра сезонава ко што треба сепак не ми е играч кој може да ја организира играта и да креира шанси. Мислам дека треба да се земе некој играч зимава, среден ред.