Јас реков дека не ми смета тоа што е Интер сега во Италија,ама брат некако се прецанвте.Како да заборавивте дека играте против Европски Шампион и во недела можеби Светскиот Шампион.
Јас не се преценувам, ги знам можностите на Интер, знам добро кои се Манчестер Јунајтед тим кој кај мене има огромен респект и тим кој го доби најтешкиот можен противник од изборот што го имаше, и вие се залажувате дека тоа ке биде лесна работа за Мначестер .
Таа година знаеш ти судиите како го оштетија Манчестер.
Ќе те потсетам...Поништен регуларен гол на Сколс...Порто со помош на судиите го елеминира на Манчестер,а со тоа таа година се просслави Мурињо.
Убаво перење мозок ти удриле, али судиите се секогаш дел до фудбалската игра, потсети се како Италија ги поминаа Австралија на СП, имаа играч помалку но досуден нерегуларен пенал на крајот од мечот што им донесе победа, а покасно и СП. Да одеа во продолжение со играч помалце тешко против Австралија која тогаш играше одлично, имаа резултат 1-1 и супер тренер, Хидинг .
И Челзи беа елименирани од Ливерпул со непостоечки гол, па јбг, биднало, никој не го омаловажува успехот на Ливерпул .
И знам зашто ве боли Мурињо, има 6 победи против тимот за кој навиваш,
неговите тимови дале вкупно 15 гола а примиле само 7, тука лежи и победата на Олд Трафорд од 1 - 3 и победата во Лондон од 3 - 0, башка елиминација од ЛШ со еден Порто . . . епа очигледен е вашиот пост трауматичен синдром наречен Мурињо, човек за кој големиот ваш тренер Фергунсон ( факт кој не го оспорувам ) рече,
ПО МЕНЕ ДОНЕСЕТЕ ГО МУРИЊО, епа кого да слушаме,16 годишно дете или некој друг фан на Јунајтед со пост трауматичен синдром, или личност како Ферги . :smir: