Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Побарај еден линк од пред извесно време каде Кака беше на вечера кај вашата одбрана и заборави да ја плати сметката, едноставно помина и замина.. а вие останавте без пари за услугата :pos2:
Вие богзнае колку години бевте "без пари" за титула во калчото па еве сте... и сега уште и памет за пропусти ми делиш :) види малку наназад... не така одамна наназад :)

...имаме една добра... пред да кажеш нешто за друг види првин во сопствениот двор.

И уште еднаш... интересен и доста исцрпувачки меч ќе биде :)

Вие богзнае колку години бевте "без пари" за титула во калчото па еве сте... и сега уште и памет за пропусти ми делиш :) види малку наназад... не така одамна наназад :)

...имаме една добра... пред да кажеш нешто за друг види првин во сопствениот двор.

И уште еднаш... интересен и доста исцрпувачки меч ќе биде :)

Ние немавме титула 20 години и пак имаме 16 титули, мислам дека сеуште имаме повеќе од вас или исто така нешто.. незнам колку имате.. па што да ти кажам.. во историјата додека ние освојувавме вие имавте само 1 или 2 титули.. :pos2: и исто така имаме 3 по ред а се насмевнува 4 титула, а вие од Жозе имавте само 3 и 4 место :pos2: да да види малку наназад.. види и подлабоко наназад.. не само малку наназад.. па врати се овде.. ке зборуваме за историја колку сакаш..

Ибра... дали тоа со сила се обидуваш да испровоцираш нешто?

Не можеш да споредуваш два клубови кои играат во различни по јачина лиги (и како бонус не одиграле межусебен официјален натпревар)... а тоа кој е појак ќе видиме после одиграните натпревари во меѓувреме чил даун.

Да де тоа ми беше муабетот, со тие јаки шампионски играчи да бидеш 4 во група! Катастрофа!!
Подобро да се биде четврти во групата и подоцна шампион отколку да нема напредок на тимот и секоја сезона да испаѓаш во осминафинале(што ке биде случај и ова сезона) и плус тоа да добиваш титули службено.

Подобро да се биде четврти во групата и подоцна шампион отколку да нема напредок на тимот и секоја сезона да испаѓа во осминафинале(што ке биде случај и ова сезона) и плус тоа да добиваш титули службено.
A зашто не дообјасни, како ја добија таа титула службено ?

п.с. Смирете атмосфера бар до Февруари фор гад сејк .

Подобро да се биде четврти во групата и подоцна шампион отколку да нема напредок на тимот и секоја сезона да испаѓаш во осминафинале(што ке биде случај и ова сезона) и плус тоа да добиваш титули службено.
Кој им е крив ко местат натпревари , затоа Интер неможеше да земи дека се однапред беше договорено , а лани и оломнани службени беа ?

A зашто не дообјасни, како ја добија таа титула службено ?

п.с. Смирете атмосфера бар до Февруари фор гад сејк .

Кога падна Јуве во Сериа Б,Интер како ја зеде титулата?

Немојте да викате дека во тоа првенство,во таа година само Милан,Јувентус и Фиорентина местеле и дека зарад тоа Интер не можел да биде шампион...

Кога падна Јуве во Сериа Б,Интер како ја зеде титулата?
Абе детенце, тогаш кое беше, седмо па беше зафатет со ОТП ? А зашто паднаа во Серија Б ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ, и користи факти и докази, т.е. ВИСТИНА .

Ибра... дали тоа со сила се обидуваш да испровоцираш нешто?

Не можеш да споредуваш два клубови кои играат во различни по јачина лиги (и како бонус не одиграле межусебен официјален натпревар)... а тоа кој е појак ќе видиме после одиграните натпревари во меѓувреме чил даун.

Официјален имаат одиграно, слабо пратиш изгледа, во 99 година кога станавте шампиони, и еден пријателски лани кога изгубивте на Олд Трафорд! А овој спомна дека сме немале долго време титула, т.с. пост во калчото, па јас му велам и со тој пост имаме титули исто како вас! А јас сум тој што провоцира и си пишува во својот фан клуб или неандерталци од фан клуб Манчестер кои доаѓаат овде?? Зарем не смеам да имам свое мислење во мојот фан клуб? Да не сум пишал нешто кај вас? Да не не знаеш во кој фан клуб се наоѓаш?

А зашто паднаа во Серија Б ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ, и користи факти и докази, т.е. ВИСТИНА .
За Интер да ја земе 14та титула :P

Шега... местенки, заедно со Милан ваш насушен.

Официјален имаат одиграно, слабо пратиш изгледа, во 99 година кога станавте шампиони, и еден пријателски лани кога изгубивте на Олд Трафорд! А овој спомна дека сме немале долго време титула, т.с. пост во калчото, па јас му велам и со тој пост имаме титули исто како вас! А јас сум тој што провоцира и си пишува во својот фан клуб или неандерталци од фан клуб Манчестер кои доаѓаат овде?? Зарем не смеам да имам свое мислење во мојот фан клуб? Да не сум пишал нешто кај вас? Да не не знаеш во кој фан клуб се наоѓаш?

Цел форум е отворен за дискусии и темава не е во твоја сопственост за да ме бркаш од дискусија. Не провоцирам и нема причина да ја напуштам се до оној момент кога јас или виша сила ќе одлучи дека треба да ја напуштам... исто како што ти имаш право на сопствено мислење така и јас.

И уште еднаш... за реузлатати и чив е поголем ќе разговараме после натпреварите.

Абе детенце, тогаш кое беше, седмо па беше зафатет со ОТП ? А зашто паднаа во Серија Б ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ, и користи факти и докази, т.е. ВИСТИНА .

А бе не е важно кое оделение сум бил и во тој период сум прател фудбал и сум гледал ситуацијата што е и како е...Сега Интер е тоа што е,а тоа е последица тогашниот скандал...ама мене не ми смета тоа,бидете 1-ви во Италија,а во Февруари нека се бројат овците.Подобриот нека победи тогаш,ништо не вредат овие муабети сега...

очекувам да ги згазите чичо мурињо има да им даде лекција како што им даваше кога беше во челзи:vozbud:ајде се надевам да ве гледам во финале:smir:

Еве ја и изјавата на Жозе:

"Yes, my wish has been granted," said Mourinho.

"I want to face the best and Manchester is a team of champions with a super coach like Alex (Ferguson). We will have lots of motivation for this tie."

"I am certain that by the end of February we will see the real Inter," he said.

Двајцата тренери започнаа многу смирено, претпазливо и со огромна почит еден кон друг, спротивно овде на форумот настана права војна, со постови кој бил подобар, кој имал поквалитетен тим, кој колку титули, како некој добил на поклон Скудета поради скандали и многу други работи.

Кога ќе дојде битката, ништо од ова нема да биде важно. Ќе биде важен само начинот на пристапот на тие стрикни 180 минути, дај боже и повеќе па и пенали, мали ситници ги решаваат дуелите помеѓу големите екипи, моментална инспирација на некој играч, малку среќа па и судиска грешка.

ps Ајде малку да се насочиме на утрешниот последен натпревар за оваа година, гостување против Сиена, Еве го тимот што го повика Мурињо

Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

овде има 21 фудбалер, уште тројца ќе треба да отпаднат, третиот голман е сигурно да се надеваме дека нема пак да бидеме без Мансини и Кварезма

еве дел од интервјуто
As a Christmas present, can you tell us your team to face Siena?
(Laughs) "As a Christmas present... Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell, Zanetti, Cambiasso, Muntari, Ibrahimovic, plus two others. That's nine out of ten."

And a present for 2009?
"Jimenez.

целото на повеќе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom