- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
Скорот на The Special One vs Sir Alex :
победи: 6
нерешени : 4
порази : 2
The Special One мора да си го подобри скорот на 8-4-2, само незнам како СЕРоњата успеал да забележи две победи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скорот на The Special One vs Sir Alex :
победи: 6
нерешени : 4
порази : 2
Вие богзнае колку години бевте "без пари" за титула во калчото па еве сте... и сега уште и памет за пропусти ми делишПобарај еден линк од пред извесно време каде Кака беше на вечера кај вашата одбрана и заборави да ја плати сметката, едноставно помина и замина.. а вие останавте без пари за услугата :pos2:
види малку наназад... не така одамна наназад

Вие богзнае колку години бевте "без пари" за титула во калчото па еве сте... и сега уште и памет за пропусти ми делишвиди малку наназад... не така одамна наназад
![]()
...имаме една добра... пред да кажеш нешто за друг види првин во сопствениот двор.
И уште еднаш... интересен и доста исцрпувачки меч ќе биде![]()
Подобро да се биде четврти во групата и подоцна шампион отколку да нема напредок на тимот и секоја сезона да испаѓаш во осминафинале(што ке биде случај и ова сезона) и плус тоа да добиваш титули службено.Да де тоа ми беше муабетот, со тие јаки шампионски играчи да бидеш 4 во група! Катастрофа!!
A зашто не дообјасни, како ја добија таа титула службено ?Подобро да се биде четврти во групата и подоцна шампион отколку да нема напредок на тимот и секоја сезона да испаѓа во осминафинале(што ке биде случај и ова сезона) и плус тоа да добиваш титули службено.
Кој им е крив ко местат натпревари , затоа Интер неможеше да земи дека се однапред беше договорено , а лани и оломнани службени беа ?Подобро да се биде четврти во групата и подоцна шампион отколку да нема напредок на тимот и секоја сезона да испаѓаш во осминафинале(што ке биде случај и ова сезона) и плус тоа да добиваш титули службено.
A зашто не дообјасни, како ја добија таа титула службено ?
п.с. Смирете атмосфера бар до Февруари фор гад сејк .
А зошто падна Јубе во Сериа Б ?Кога падна Јуве во Сериа Б,Интер како ја зеде титулата?
Абе детенце, тогаш кое беше, седмо па беше зафатет со ОТП ? А зашто паднаа во Серија Б ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ, и користи факти и докази, т.е. ВИСТИНА .Кога падна Јуве во Сериа Б,Интер како ја зеде титулата?
Ибра... дали тоа со сила се обидуваш да испровоцираш нешто?
Не можеш да споредуваш два клубови кои играат во различни по јачина лиги (и како бонус не одиграле межусебен официјален натпревар)... а тоа кој е појак ќе видиме после одиграните натпревари во меѓувреме чил даун.
За Интер да ја земе 14та титулаА зашто паднаа во Серија Б ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ, и користи факти и докази, т.е. ВИСТИНА .

Официјален имаат одиграно, слабо пратиш изгледа, во 99 година кога станавте шампиони, и еден пријателски лани кога изгубивте на Олд Трафорд! А овој спомна дека сме немале долго време титула, т.с. пост во калчото, па јас му велам и со тој пост имаме титули исто како вас! А јас сум тој што провоцира и си пишува во својот фан клуб или неандерталци од фан клуб Манчестер кои доаѓаат овде?? Зарем не смеам да имам свое мислење во мојот фан клуб? Да не сум пишал нешто кај вас? Да не не знаеш во кој фан клуб се наоѓаш?
Абе детенце, тогаш кое беше, седмо па беше зафатет со ОТП ? А зашто паднаа во Серија Б ТЕ МОЛАМ ОБЈАСНИ, и користи факти и докази, т.е. ВИСТИНА .
ајде се надевам да ве гледам во финале:smir: