Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ипак се налути :) нема везе... :)
Абе обично Мурињо им открива на новинарите 2-3ца од составот, нели. Ама на официјалната страна мислам дека уште го нема она интервју што стандард го има во неколку дела. Таму може да дознаеме нешто...

Па чим се знаеш со Мурињо мислев дека ти ќе ни дадеш некоја информација, да го има објавено составот немаше ни да прашам, логично.

Туку, реков да не има изјавено нешто Мурињо во врска со Адриано, дали ќе биде повикан во наредни утакмици, зошто обично дава такви изјави, дали има нешто на гоал.ком, итн, било каква информација.
Нема засега ништо. Обично тоа го кажува на прес кој се одржува ден пред натпреварот, значи утре. Па ќе почекаме до утре да видиме кои се повикани и дали ќе открие некое име за првиот тим...

Нема засега ништо. Обично тоа го кажува на прес кој се одржува ден пред натпреварот, значи утре. Па ќе почекаме до утре да видиме кои се повикани и дали ќе открие некое име за првиот тим...

Мислам дека ќе излеземе стандардно во недела, Станковиќ ќе се најде повторно назад во тимот, на местото на Мунтари ваљда Виера ќе игра, а во нападот Ибра и Адриано е најпосакуваната опција :)

Мислам дека ќе излеземе стандардно во недела, Станковиќ ќе се најде повторно назад во тимот, на местото на Мунтари ваљда Виера ќе игра, а во нападот Ибра и Адриано е најпосакуваната опција :)
Виера не е сеуште опоравен од повредата.. вечито е повреден :) Моментално се наоѓа во Saint Raphael центар за рехабилитација во Франција.
Утре ќе се одржи пресконференција во 13:15 ка кој сака можи да присуствува :)

Виера не е сеуште опоравен од повредата.. вечито е повреден :) Моментално се наоѓа во Saint Raphael центар за рехабилитација во Франција.

Нека остане таму. :smir:

Јас мислам дека ако продолжат вака останатите, Жозе може да си ја почне играта со еден шпиц од времето на Челзи и Дрогба. И онака се бескорисни а сите шанси ги прокоцкаа. Ај, Адриано ќе добие уште некоја, и онака покажаа неверојатно трпение со него. Знаеме дека е играчиште и чекаме кај и да е да му тргне. Со другите е завршена приказната.

Нека остане таму. :smir:

Јас мислам дека ако продолжат вака останатите, Жозе може да си ја почне играта со еден шпиц од времето на Челзи и Дрогба. И онака се бескорисни а сите шанси ги прокоцкаа. Ај, Адриано ќе добие уште некоја, и онака покажаа неверојатно трпение со него. Знаеме дека е играчиште и чекаме кај и да е да му тргне. Со другите е завршена приказната.
Адриано и Креспо сепак покажаа нешто повеќе последните натпревари. Мислам дека партнерот на Ибра во шпицот треба да се бара токму во нив двајца.

Адриано и Креспо сепак покажаа нешто повеќе последните натпревари. Мислам дека партнерот на Ибра во шпицот треба да се бара токму во нив двајца.

Абе знам, секогаш се блиску ама никогаш како што треба. Не е тоа тоа. Што ќе правиш, тие се што се, па да се надеваме дека ќе им тргне работата.

Еве Пандев ми даде инспирација, два месеци го немаше па во еден меч начисто одлепи и им ја искина мрежата на Реџина. Да се надеваме дека истото ќе биде и со Адријано или Креспо.

se ezam koga gi gledam klipovive ...kakov tandem mozat da bidat ovie cccc se zapusti ovaj adriano kako mi e maka za nego:@

Најверојатно Адри ќе биде повикан и покрај тоа што сеуште не е 100 фит зошто на Мурињо му се допаѓаат физичките предиспозиции (корпулентен, силен, цврст). Од она што можам да го видам во последните неколку недели Адри нема намправено 10% од тоа што медиумите го пишуваат и ние што го веруваме. Гледајте што му направи Мурињо на Балотели за недоволно залагање, најпрво го прати во Примавера тимот пред некој месец, а сега не го повика двапати по ред иако плачеше како мало дете за трансфер и имаше состанок кај Морати. Па Адри ако не се залага и ако не се труди на тренинзите до сега Мурињо ќе му ја удреше клоцата. (ова не важи за оној испад кога закасни на тренинг после натпреварот со Милан и кога си доби соодветна казна).

Иначи на гостувањата во Бергамо немаме пораз на последните 10 натпревари. Можеби ќе биде тежок натпревар но сигурно Ибра и Адри ќе ги треснат од земја.

пс само да не играме со Киву во среден ред, ме потсеќа на играта со дебилот Манчини

Најверојатно Адри ќе биде повикан и покрај тоа што сеуште не е 100 фит зошто на Мурињо му се допаѓаат физичките предиспозиции (корпулентен, силен, цврст). Од она што можам да го видам во последните неколку недели Адри нема намправено 10% од тоа што медиумите го пишуваат и ние што го веруваме. Гледајте што му направи Мурињо на Балотели за недоволно залагање, најпрво го прати во Примавера тимот пред некој месец, а сега не го повика двапати по ред иако плачеше како мало дете за трансфер и имаше состанок кај Морати. Па Адри ако не се залага и ако не се труди на тренинзите до сега Мурињо ќе му ја удреше клоцата. (ова не важи за оној испад кога закасни на тренинг после натпреварот со Милан и кога си доби соодветна казна).

Иначи на гостувањата во Бергамо немаме пораз на последните 10 натпревари. Можеби ќе биде тежок натпревар но сигурно Ибра и Адри ќе ги треснат од земја.

пс само да не играме со Киву во среден ред, ме потсеќа на играта со дебилот Манчини

Сите сакаме да профункционира нападот АДРИ - ИБРО. Тој според мене а и според многумина е тандем од соништата. Магијата на Ибро и снагата на Адри. УУУУФФФФ тоа би требало да прави голема ШТЕТА. Инаку Мурињо го сака Адри исто колку што го сака и Морати. Го сакаше уште во времето кога беше тренер на Челзи. Сакаше да спои напад Дрогба - Адриано. Поснажен тандем од тој планета Земја немала! Затоа јас мислам дека и покрај сите шанси уште верува во Адриано, но да не го урочиме предвреме, нека го врати човекот на патеките како што МУРИЊО знае и умее! А Балотели?! Малиот е опасно копиленце, само не е добро кога се прави ѕвезда. Нека ги следи чекорите на Меси. Иако не се слични по игра и по конституција, по карактер. Меси дојде од нигде а секогаш е со респект према тимот, тренерот - газдата. А мислам дека тоа Мурињо сака да го покаже. Знаеме дека има уште многу да излегува од тоа момче, а Мурињо е правиот човек што знае тоа да го извади од него. Иако неговите методи му се дискутабилни, едноставно си знае човекот. Си има свои принципи! Па треба да му веруваме и да му оставиме време и простор! На Мансио му дадовме 3 години да ги згужва и да ги фрли со скок-шут у ѓубре! Па затоа и мислам дека има огромна разлика од Манчини до Мурињо и затоа не планирам Киво или Бурдисо или било кој од нив да видам во средината, иако Мурињо знае и има обичај да прокомандува некој во друга позиција (сетете се на Есиен - од средина во централен одбранбен, исто и со Оби Микел, па и со нашиот Камбиа - Шишка) што знам... Оставаме времето да пресуди... Инаку ИНТЕРесна вест е оваа што сега ја заприметив:

Kaka To Join Manchester City Next Week

Инаку ова би можело да значи почетокот на Крајот за Милан... Сите знаеме што ги снајде кога го продадоа Шевченко во Челзи, ако и ова излезе вака - пппууффффффф како издуван балон ќе стане Милан. Гледавме на натпреварите без Кака како се снаоѓа Милан. И со Роналдињо, Фламини, Сендерос и било кој од таканаречените "засилувања". Па... тоа е... инаку ова е ФАН КЛУБ ИНТЕР не би требало да ве засегаат вакви работи, онака ги спомнав можеби за некого се интересни...

Марсо : Камби шишка а :pos2::pos2: си ме изнасмеал по сабаајлечки :)
Сепак мислам дека со ваков состав ке играме, и мене не ми се свиѓа Киву што играше веќе 2 утакмици во среден ред, али боље он него Виеира, така да коа неаме избор супер е и он за на таа позиција
Julio Cesar
Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell;
Zanetti, Cambiasso, Chivu,
*Stankovic или Quaresma
Ibrahimovic, Adriano
пс. еј забораив, можда и Хименез ке биде у комбинација

ИНТЕРесна вест е оваа што сега ја заприметив:

Kaka To Join Manchester City Next Week

Инаку ова би можело да значи почетокот на Крајот за Милан... Сите знаеме што ги снајде кога го продадоа Шевченко во Челзи, ако и ова излезе вака - пппууффффффф како издуван балон ќе стане Милан. Гледавме на натпреварите без Кака како се снаоѓа Милан. И со Роналдињо, Фламини, Сендерос и било кој од таканаречените "засилувања". Па... тоа е... инаку ова е ФАН КЛУБ ИНТЕР не би требало да ве засегаат вакви работи, онака ги спомнав можеби за некого се интересни...

Арапите ќе дојдат и по Мурињо, може и нас ќе ни понудат 100 милиони фунти за да го раскинеме договорот со Жозе. Ќе видиме како ќе се развиаат работите. Штета ќе биде доколку Кака замине од Милан. Ако веќе си оди барем нека дојде кај нас :) 20 години немаме играч како Кака, што се 100 милиони евра за Морати :) у ист бизнис е со Арапите.

Иначе Адри денес се појави на суд, заедно со Коко се тужат со некој папараци кои им изнудувал пари со компримитирачки слики. Мислам дека се работи за онаа слика кога Адри се забавува со неколку девојки и наводно има кока на масата.

Арапите ќе дојдат и по Мурињо, може и нас ќе ни понудат 100 милиони фунти за да го раскинеме договорот со Жозе. Ќе видиме како ќе се развиаат работите. Штета ќе биде доколку Кака замине од Милан. Ако веќе си оди барем нека дојде кај нас :) 20 години немаме играч како Кака, што се 100 милиони евра за Морати :) у ист бизнис е со Арапите.

Иначе Адри денес се појави на суд, заедно со Коко се тужат со некој папараци кои им изнудувал пари со компримитирачки слики. Мислам дека се работи за онаа слика кога Адри се забавува со неколку девојки и наводно има кока на масата.

да ми текнува тоа , фраерот уценувал многу фудбалери мислам дека и џила заради некој геј фотографии , пробал и бобо да го уценува само што кај него не упали тоа , така и го фатија ако ме слуижи добро сеќавањето.

Дел Нери-Интер

Дел Нери против Интер.Сретнати сме 14 пати , тој има 3 победи, 3 нерешени и 7 изгубени натпревари.

2001/02 Serie A ChievoVerona-Inter 2-2 2-1
2002/03 Serie A ChievoVerona-Inter 2-1 1-2
2003/04 Serie A ChievoVerona-Inter 0-2 0-0
2004/05 Serie A Roma-Inter 3-3 0-2
2005/06 Serie A Palermo-Inter 3-2 0-3
2006/07 Serie A ChievoVerona-Inter 0-2 ----
2007/08 Serie A Аtalanta-Inter 0-2 1-2

Аталанта-Интер

Победи:21 - Нерешени:16 - Изгубени:12

Еве од 1995 до 2008 резултатите:

April 6 2008 0-2 21' Vieira, 74' Balotelli

May 20 2007 1-1 49' Figo, 9' Ferreira Pinto Adriano

Sep 22 2004 2-3 25' Budan, 56' Stankovic, 82' Recoba, 87' Pazzini, 89' Adriano

May 3 2003 1-1 13' Martins, 71' Gautieri

Dec 2 2001 2-4 8' Di biagio, 15' DoniI,21' Doni (R), 57' Vieri,74' Vieri (R), 79' Kallon

Dec 23 2001 0-1 64' Seedorf

Nov 9 1997 1-2 28' Djorkaeff, 81' Caccia, 88' West

Sep 29 1996 1-1 43' Djorkaeff, 86' Inzaghi

Oct 15 1995 1-1 71' Aut. Herrera, 85' Morfeo I

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom