Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А оти за момент, ај те молам за еден момент барем помисли дека дотогаш Интер можно е да имаат 20 бода предност? Па нели следиш дека Мурињо не го вади Ибрахимович од прв тим, да речиме како што беше со Манчини кога се играше против Реџина или Киево овој го одмараше, а Жозе запнал го игра реди победи дали реди.. мислам дека оваа серија на Интер ке запре токму тогаш, не заради тоа што тогаш ке не победат бидејки ке ослабиме или ке се умориме, туку ке бидат одморани некои играчи како Ибра, Маикон, Станкович кој многу се троши во тек на еден натпревар.. и можен е по некој нерешен резултат тогаш.. а дотогаш.. мислам дека веќе имаме 6-7 победи.. а ке направи Мурињо 16-17 :pos2:

Реков мислам на темава, до мечот со Милан се надевам дека Интер ке имаат двоцифрена предност пред конкурентите и до тој меч се надевам стриктно на победи, без нерешено и пораз. Во одлична серија влегоа Интер а и ја истемпираа формата за Серија А, оваа година имаме супер тренер, се надевам и на уигрување на Кварезма и Мансини и тимот да гази, оптимист сум за дуелот со Јунајтед, за разлика од порано кога премногу предвидливи ми беа '' успесите '' на тимот со Манчио .

Од денешната ждрепка има и други позитивни работи, како таа дека сите светски телевизии ќе го пренесуваат Интер - Ман Утд. како ХРТ и др.

П.С Милан во купот на Уефа ќе игра со Вердер...ги жалам им паднал тежок противник :vozbud::vozbud::vozbud:

Еве ги коефициентите на кладилниците за првак во ЛШ по денешната ждрепка, Барса и понатаму е прва (очекуван) па Челзи, Јунајтед и ние.

Champions League:

10/3 Barcelona
5/1 Chelsea
6/1 Man Utd
9/1 Inter
10/1 Liverpool
14/1 Real Madrid
14/1 Arsenal
14/1 Bayern Munich
20/1 Juventus
20/1 Roma
22/1 Atletico Madrid
40/1 Lyon
25/1 Villarreal
50/1 Porto
66/1 Panathinaikos
100/1 Sporting Lisbon

Почекајте до натпреварот па после кажувајте... во официјални натпревари никогаш не сме се сретнале во последниве години (кога сме во најјака форма) така да ништо не се знае.

п.с посебно поздрав4е до Тони, Јове, Маарко, Чекич, Димитар и Мац

23076478e39c43534752e318d6e10dcf.gif

50138.jpg

VS
2215501037-soccer-uefa-champions-league-olympique-lyonnais-v-manchester-united-stade.jpg

Очекувам победа и нишо друго :vozbud:

Forza Inter!!!!

Не се секирајте....каков Манчестер, такви Жозе ги јаде за доручек.

Шминкерашот ќе биде во дуел со Маикон, ќе го убие. Ќе ги згазиме стокиве од Манчстер без проблем.
П.С За да ги прегазиме има иден услов...за време на натпреварот Марко Матараци да го затвориме во карантин во некоја хотелска соба да биде на сигурно, затоа што и да биде на стадион може да добие црвен картон, па повторно да ја оплеска работата.

Невикам дека ќе биде многу лесно, но многу верувам во Интер и Мурињо и знам дека Мурињо на Сероњата Алекс Фергусон го победуваше и со Порто, а Интер да го победи на Ман Утд не е голема работа, единствен конкурент на Интер може да му биде Барса.
Eднаш го величаш Сероњата, сега го навредуваш и после ми кажуваш јак навивач си бил. *УРОВ си јак навивач!

Ајде бе порасни веќе еднаш :tapp:
Јас овде укажувам на дволичност, нема што да пораснам. Јас уште стојам на ставот дека не го симпатизирам Зозе. Ама пак да кажувам прво едно, а после друго, не ми личи на годините!

Јас овде укажувам на дволичност, нема што да пораснам. Јас уште стојам на ставот дека не го симпатизирам Зозе. Ама пак да кажувам прво едно, а после друго, не ми личи на годините!
Ти може не го почитуваш, ама знам кој го почитува својот колега, истиот тој 20 години е тренер на Манчестер, неговите пофални зборови на Жозе ги газат како мравка оние вашите овде против него. Дури имаше и линк на темата на Манчестер, мислам ЗИКС го стави во кој имаше изјава на Sir Alex во која самиот вели дека по него најубаво ке биде Мурињо да е новиот тренер на Манчестер, ова доволно говори за тренерот на Интер . :toe:

Интересна ждрепка. Добивме тежок противник, но можеби тоа е подобро. Интер речиси секогаш е помотивиран кога игра со појаки екипи. Додатна предност е што Мурињо многу добро ги знае Манчестер и не се сомневам дека ќе подготви соодветна тактика.
Друга позитивност е што Манчестер многу зависат од Кристијано Роналдо. Ако него го сопреме тешко ќе им биде на Манчестер, а сите си ја знаеме одбраната (која за среќа ретко кога кикснува).
Се на се ќе биде ИНТЕРесен натпревар. Ако ги поминеме (се надевам дека ќе ги поминеме) ќе биде огромен успех и здравје да се продолжи понатаму во ист стил :).

Еве ја првата реакција на Ферги, ајде да видиме што ќе каже Мурињо за неговото враќање на Олд Трафорд

Ferguson said: 'Playing against the bigger teams brings a better focus and concentration to our game as we showed in beating Barcelona last season.

'We've played against most of their players over the years and faced them in a friendly last year at Old Trafford.

'So we know all about them. Hopefully we can do the job in Milan in the first game and give ourselves a platform to take back to Old Trafford.'

Ferguson first came up against Mourinho when United were knocked out by Porto at the same last sixteen stage five seasons ago.

Battles between the two men became an intriguing part of English football when Mourinho moved to Stamford Bridge and he had the upper hand over the veteran Scot at the time of his sacking by Chelsea last season.

Ferguson added: 'It will be interesting to come up against Jose again. He's a character with a good personality and I've always got on well with him.

'He knocked us out of the competition when he was at Porto, so I hope we have the luck they had in that tie this time round.

'They've had a tremendous domestic record in recent years and that speaks volumes for the consistency of their team.

'This is the stage when the competition gets going and I think all the English teams have a good chance.

'I am happy with our draw.'

Интересна ждрепка. Добивме тежок противник, но можеби тоа е подобро. Интер речиси секогаш е помотивиран кога игра со појаки екипи. Додатна предност е што Мурињо многу добро ги знае Манчестер и не се сомневам дека ќе подготви соодветна тактика.
Друга позитивност е што Манчестер многу зависат од Кристијано Роналдо. Ако него го сопреме тешко ќе им биде на Манчестер, а сите си ја знаеме одбраната (која за среќа ретко кога кикснува).
Се на се ќе биде ИНТЕРесен натпревар. Ако ги поминеме (се надевам дека ќе ги поминеме) ќе биде огромен успех и здравје да се продолжи понатаму во ист стил :).
Хаха интересно размислување... среќа што не си ти на чело на Интер, слободно вие сопирајте го Кики и неговите продори, и ставете двајца да го чуваат и да отворите пат за Тевез или Руни :smir:

Инаку... што по ѓавола и фали на нашата одбрана? Роналдо?

Ај да погодам т.с. да кажам нешто само кажи ми дали е точно, мислам јас дека е точно.. ти навиваш и за Манчестер и за Интер ама сакаш да изгуби Жозе.. :pos2::pos2::pos2: се мислам како да ти ја исполниме желбава, како би можел да биде поразен Жозе а Интер да помине во 1/8 финале.. и ми текна замисли.. нема да му го пуштите кучето на Жозе на аеродром во Англија, ке го изнервирате, и ке го поразите психички! А поразот од Интер не ви бега!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom