Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Chelsea - Juventus
Villarreal - Panathinaikos
Sporting - Bayern
Atletico Madrid - FC Porto
Lyon - Barcelona
Real Madrid - Liverpool
Arsenal - Roma
Inter - Manchester United

Тежок противник имаме,сепак е шампион.. Ако го победиме Манчестер може да се надеваме и на титула:smir:

Да ги заборавиме натпреварите по групи во Лигата на Шампиони до извлекувањето за 1/8 финале.
Се надевам дека во нокаут фазата ќе играме многу подобро, да не забораваме дека доста Европски клубски шампиони станале екипи кој тешко ја поминале групата.
еве моја прогноза за паровите во 1/8 финале

Panathin. Atena - Sport. Lisabon
Manchester Utd - Inter Milano
FC Barcelona - Arsenal
FC Liverpool - Villarreal
Juventus - Atl. Madrid
Bayern München - Real Madrid
AS Roma - Lyon
FC Porto - Chelsea
од мојата прогноза на ден 11-12-2008, 10:23 , една погодив.
Manchester Utd - Inter Milano

еве овде можете да погледате #12147

Важно ке биде првиот натпревар дома да не примиме гол , најважно .. Па за на Олд Трафорд ке му ја мислиме после :smir:

Ми доаѓа слика, како Мурињо се поздравува со Фергусон.
Сер Алекс цел поцрвенет во лицето, бесен од поразот...

Не славете пред време, како оние од Јубе што славеа ко играа со нас.
Затоа чекајте да дојде моментот за славање :smir:

Не славете пред време, како оние од Јубе што славеа ко играа со нас.
Затоа чекајте да дојде моментот за славање :smir:
Па нормално дека е така, само интересна е сликата шо ја опиша Капитано а јас ја надополнив. :smir:

Дуел пред Се интересен поради судирот на Мурињо со Sir Alex, добри пријатели се и едно останува факт . . . по двата меча ке делкаат добро вино .

Минатата година на припремите ги одеривме на Old trafordu 3-2 хехехе така мислам ќе биде и сега, ако го запреме C Ronaldo а има Интер играчи за таков шминкерa да се „парализира на теренот„ можеме без проблем да ги поминеме.

CHELSEA VS JUVENTUS - Голем ќеив ми се направи ( овде ќе бидам ватрен навивач на Челзи)
VILAREAL VS PANATENAIKOS ( неутрален )
SPORTING VS BAYERN ( неутрален )
ATLETICO MADRID VS PORTO ( неутрален )
LYON VS BARCELONA ( За Барса )
REEAL MADRID VS LIVERPOL ( против Р. Мадрид )
ARSENAL VS ROMA ( за Арсенал )
INTER M VS MAN utd ( сите знаат за кого )

Последниот дуел меѓу Интер и Манчестер! Мислам дека на Фергусон во Јапонија му се има кренато косата кога има слушнато дека Жозе се враќа на Олд Трафорд.. ме мрзи да барам ама мислам дека во меѓусебни дуели со најдобриот според нив трењер на сите времиња беа 10-0-1 или 9-1-1 за Жозе!! :pos2:

aj so sreca. da gi izgazite tie majmunite...leleeeee kako gi mrzam ej...sir aleks najmnogu bi sakal da go vidam kako gubi od inter

Па ти веќе го повтори :pos2: ете го погоре.. значи пак ќе биде тоа.. ова е знак :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom