Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу е веројатно Адријано во Сабота против Сиена да го одигра последниот натпревар за Интер...Следна дестинација ќе му биде Фламенго.
http://imageshack.us/

Многу е веројатно Адријано во Сабота против Сиена да го одигра последниот натпревар за Интер...Следна дестинација ќе му биде Фламенго.

Па нели одма по натпреварот со Вердер излезе соопштение од Интер дека Адријано заработил повреда и ќе паузира околу 3 седмици.
Како ќе игра против Сиена, кога не тренира?!?

...Dejan Stankovic, who is ruled out of Siena-Inter through suspension, had an extra day off, while Adriano, ruled out of the same game through injury, is on leave.
http://inter.it/aas/news/reader?L=en&N=30478&stringa=adriano

Па нели одма по натпреварот со Вердер излезе соопштение од Интер дека Адријано заработил повреда и ќе паузира околу 3 седмици.
Како ќе игра против Сиена, кога не тренира?!?

...Dejan Stankovic, who is ruled out of Siena-Inter through suspension, had an extra day off, while Adriano, ruled out of the same game through injury, is on leave.
http://inter.it/aas/news/reader?L=en&N=30478&stringa=adriano

Добрата страна од суспензијата на Дејо е играњето на Мансини или Кварезма, подобра ситуација за докажување од оваа за нив нема, посебно за Кварезма . Искрено се надевам на играње и на двајцата, нешто слична формација како и со Вердер, нормално, со Ибра во нападот .
тренериште е бе да си е** векот. секоја чест за потегов

бај бај адри ако се оствари ова !!!
Среди го првиот линк, а за вториот чисто сумњам, иако се работи за супер играч, сепак заслужува констатност како првотимец а тоа тешко дека може да се реализира во Интер, ќе биде ротиран .
Јас повеќе би сакал да заврши на уште една позајмица во појака екипа, а не во оние кои се борат за опстанок .

Ќе биде интересно, тоа е најбитно. Ќе бидеме морални победници дека сме го исфрлиле шампионот, или пак ќе можеме да се сконцентрираме на Калчото и да се задржиме на врвот без никаков проблем :))

Ми се свиѓаат опцииве

Најголемата желба ми се оствари, на ред беше и Ман Утд.
Од сега можеме со сигурност да славеме против Ман Утд.
Полесен противник неможеше да падне, иако некој ги величи до бескрај на Ман Утд.
Тоа е екипа - играч, ако го нема тој Кике, Ман Утд неможе да го победи ни Тотенхем.

Оу јеааааа :vozbud: Бринг ит он бејби:vozbud: Нека му ја мислат они сеа, ние нема што да загубиме, они се шампиони, они треба да бранат титула

Леле како ќе плачат овие Манчестер од наас :)
Конечно нив им паѓа јак тим, не јак, најјак !!!!!!
ФОРЦААА ИНТЕР !!!!!!!

Опасен натпревар, Шампионот ни доаѓа во фазата која ја немаме поминато во последните 4 години (може и повеќе). Прав тест за нашите амбиции во Лигата на Шампионите, за созревањето на тимот под водство на Мурињо, за менталната сила која ја имаме за покажување дека сме направиме прав избор со смена на тренерот по крајот на сезоната.

Очекувам пласман понатаму, и продолжување на историјата за немање тим што ја одбранил титулата во ЛШ (барем уште година-две кога ќе влеземе во историјата)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom