Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласајте за Најдобар десен бек(мајкон) најдобро десно крило(занети) и најдобар напаѓач(ибракадабра)

за мајкон сум 80% сигурен дека ке победи
За занети шансите се минимални поради кики роналдо
а за Ибра 50-50.

Јас си ги изгласав дечките ајде другите шо чекате додека не е касно:helou:

---------Касиљас---------
Мајкон--тери---Пујол-----Лам
Занети-Фабрегас-Чави-Иниеста
----Ибрахимович-Меси-------

тренер арагунес
капитен-капитенот :)

Акинфеев, Маикон, Карагер, Фердинанд, Лам, Занети (кап), Аурелио, Лампард, Снајдер, Ибра, Агуеро.... Терим

---------Касиљас---------
Мајкон--тери---Пујол-----Лам
Занети-Фабрегас-Чави-Иниеста
----Ибрахимович-Меси-------

тренер арагунес
капитен-капитенот :)

Си го направи најдобриот тим,без играч од европскиот првак хахаха секоја чест

Акинфеев, Маикон, Карагер, Фердинанд, Лам, Занети (кап), Аурелио, Лампард, Снајдер, Ибра, Агуеро.... Терим
ако агуеро ја земе наградата ке биде двојно поскап и двојно потешко ке биде да дојде во интер :))

@Раџо неам обавеза да ти одговарам зошто е тоа така ама ај !
од цел тим само Роналдо ви вреди а игра на истата позиција како Занети и ја како интериста да не го одберам големиот капитен туку куклата со боцки фризурче-не фала!

ако агуеро ја земе наградата ке биде двојно поскап и двојно потешко ке дојде во интер:uvo:

Веќе има клаузула од 60 милиони евра која е статична, цената може да му достигне и 400 милиона, џабе им е, ако некој понуди 60ка, по автоматизам се прифаќа понудата .

ако агуеро ја земе наградата ке биде двојно поскап и двојно потешко ке биде да дојде во интер :))

@Раџо неам обавеза да ти одговарам зошто е тоа така ама ај !
од цел тим само Роналдо ви вреди а игра на истата позиција како Занети и ја како интериста да не го одберам големиот капитен туку куклата со боцки фризурче-не фала!

не дека толко сум по роналдо (промаши пенал против барса...промаши и во финалето) и пак ни се оствари сонот....али оние леваците???ок чим немаш толко обавеза да се замараш =)) позз..

На трач.ком излезе кратко интервју со нашиот ex-couch Роберто Манчини, еве дел од изјавите:

“Јувентус и Милан немаат шанса да го стигнат Интер во трката за скудетото“

“Интер е надмоќен во секој поглед над своите ривали“

“Играчите доминираа во последните две сезони и тоа им дава сигурност“

“Милан и Јувентус покажаа непостојаност од почетокот на првенството, а во лигите се победува само ако се држи одредена форма“

линк

awe ako ne se lazam ovaj lavezzi igra neshto poofanzivno pa nz dali ke ni dojdi dobro toj zs mn ofanzivni igra4i ke imame a ovaj mozi dase re4i FC igra a nam ni treba MC ili AMC:helou:

maicon sekako ke bidi izbran a za ibra teshko zs mn napajdzaci ima i mislam deka ovie tores rooney vila takvi nekoj ce bida izbrani .jas vaka glasav:casilas;maicon,lahm,ferdinand,teri;xavi ,c.ronaldo,robben,fabregas ,tores,ibra;trener :dick advokat.
Не си гласал за капитенот ??? ах ах ах каков навивач си ти ...

Еве јас како гласав:

----------------Касилјас-----------------
Маикон-----Тери-----Пујол-----Евра
----------------Аурелио------------------
Занети--------------------------Рибери
---------------Фабрегас-----------------
--------------Меси----Ибра--------------

Тренер: Фатих Терим

Еве и јас како гласав :)

-------------Чех--------------
------------------------------
Маикон---Тери---Пепе---Евра
-------------------------------
-----------Зирианов-----------
Занети(к)--------------Рибери
-----------Аршавин-----------
-------------------------------
-----Меси------Ибрахимовиќ--

Тренер: Дик Адвокат

Премногу гласате за Маикон,го заборавате сигурно подобриот од него Серхио Рамос!

Премногу гласате за Маикон,го заборавате сигурно подобриот од него Серхио Рамос!

Подобар од него ? Јеа рајт . . . Ова дека Милан имаа интерес за него не за друго ( среќа нивна не го земаа ) . Не претерувам, Маикон моментално е најдобриот бек во Светот, првотимец е во тимот на Бразил на сметка на Даниел Алвес, па сега види ти .

:pos2::pos2: Знаеш на која тема си, знаеш...значи автоматски не гледаме како тебе, "објективно" туку глеаме црно-плаво, затоа автоматски Маикон е боље. и да беше Рамос боље (што не е) немаше да гласаме за него + како може лигаво педерче како него што гарант си се фука со Гути после секоја утакмица у соблекувална да стане фудбалер ја стварно незнам:toe: Ако земете си го у Милан, супер ке се уклопи, со тие таму со косичките настрана.жити Гатузо што личи на маже од таму :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom