Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да кажам, гениалност на Ибра
bowdown.gif
bowdown.gif

Мене најмногу ме изненади Киево. Одлична екипа, а не мие јасно дека се последни и постигнале само 7 голови до овој натпревар.
Chievo е една од малите екипи која играше на Џузепе Меаца, а да небеше ориентирана исклучиво на одбраната. Да има повеќе вакви екипи во Сериа А , лигата ќе биде многу поатрактивна.
inter_flag.gif

П.С Честитки до сите фанови на Интер.

Баш и не ме воодушевија многу :pos2:. Ориентирани беа строго на одбрана, шутнаа 3 пати на гол кога бркаа резултат, 2 пати погодија. Не сме доминирале вака против ниедна екипа во првенството оваа година. Мислам дека ќе испаднат и тоа заслужено.

Интер сепак дојде во ситуација да брка резултат на крајот, и покрај целосната доминација во текот на целиот натпревар. Што ме натера да размислувам, дали е подобро кога не играме ништо и победуваме, или кога играме одлично а се мачиме за трите бода. Вчера како играа, и да завршеше 2-2 јас ќе бев задоволен. Вака треба да се игра и резултати ќе има.

Баш ме интересира кај е тоа новинарчето лани што направи табела!
Интер со помош на судии-прв
интер без помош на судии 4 место

кај е сега да направи исто со Милан-ја се кладам дека според таа табела сега ке се бореа за опстанок!:pos2:

Вчера го гледав интервјуто на Диего за магизинот на УЕФА. Рече дека омилена позиција му е офанзивен игра во редот за врска, односно играње веднаш зад напаѓачите нешто што ни фали на нас со годиниии. Има договор со Вердер до 2011 па доколку оваа сезона во Бундеслигата ја утнат а се на добар пат и немање настап во ЛШ догодина драстично ќе му се зголемат шансите за заминување од клубот. Рече дека привлечни му биле Англија, Шпанија и Италија, а за Серија А рече дека му се допаѓала поради Марадона, Роналдо и АДРИАНО, од каде го смести адри со овие двајца не ми е јасно. Од негов ранг во моментов ги бендисувам уште Хамшик и Снајдер ама ови другиве двајца во моментов се многу потешка опција од Диего. Дај да се насочиме кон тој дел од засилувањата а не бак да лупнеме без врска пари за некој дефанзивец

Диего некако спор е, иако има фантастично чуство за пас.Сепак мислам дека ќе оди во Јуве, а Интер воопшто не покажал некој посериозен интерес за него.
Така да моја број еден опција е Лавеци, а потоа иде Хамшик.Лавеци да дојде незнам што би праел во линија

Камбијасо
|
Лавеци
|
Ибра
:vozbud:

Брз е, има супер шут,добар е во пасови,има супер дриблинг и исто така може да се искористи како напаѓач - мислам дека ова е идеалното решение за Интер.Само којзнае колку пари ќе побараат наполитанците :toe:

Интер 4-2 Киево

Рејтинзи:

Julio Cesar--- 6.0721
Maicon------ 7.6078
Cordoba----- 6.5630
Samuel ------ 7.0542
Maxwell------ 7.5931
Zanetti------ 7.3632
Cambiasso--- 7.6251
Muntari------ 6.5827
Stankovic---- 8.2197
Ibrahimovic---9.1877
Nsofor--------6.1031
Figo----------7.4525
Balotelli-------6.0955
Crespo--------5.6720

average rating---7.0851

ова рецензија за менаџер 2016 да не е? :pos:

онтопик - тешко дека сега некој ќе ве стигне... треба многу тешки повреди да ве најдат или незнам што за да ви попречи некој

ова рецензија за менаџер 2016 да не е? :pos:

онтопик - тешко дека сега некој ќе ве стигне... треба многу тешки повреди да ве најдат или незнам што за да ви попречи некој

Ова е рејтинг на играчите (според навивачите на Интер > inter.it) за вчерашната утакмица на Интер.

ofcourse .... we are fantastic

A да победеше Милан на вчерашниот дуел со Јуве, се прашувам, дали истото ќе го напишеше овде?

"In the second half, at the start and especially at the end, the team played superbly and he scored two fantastic goals. Luckily the shot for his second goal went in and didn't hit the Chievo keeper, otherwise it would have had his head off - it was that strong." - Мурињо. :)

Или со други зборови Headshot ќе следеше :pos2:

извор: inter.it

Морати го удавија со прашања за Адријано и на крај рече: не сакам да коментирам зошто искрено, уморен сум веќе. За Кварезма вели дека уште има шанса да се докаже. Сакав да преведам дел од интервјуто ама немам толку време, еве линк:

http://inter.it/aas/news/reader?N=30475&L=en

A да победеше Милан на вчерашниот дуел со Јуве, се прашувам, дали истото ќе го напишеше овде?

немаше.... но ќе го мислев :smir:

тоа е, уште пред да почне сезонава желбата ми беше Милан да биде меѓу први четири, а бидејќи тоа се остварува моментално... воопшто не жалам, но се надевам дека од следната сезона Милан за нова година ќе биде прво место во Италија и што е најважно да нема повреди... интер паметно изигра во серие а со тоа што се пласираше и во ЛШ со не многу убедлива игра... важно и ваму и таму се на одлична позиција

немаше.... но ќе го мислев :smir:

тоа е, уште пред да почне сезонава желбата ми беше Милан да биде меѓу први четири, а бидејќи тоа се остварува моментално... воопшто не жалам, но се надевам дека од следната сезона Милан за нова година ќе биде прво место во Италија и што е најважно да нема повреди... интер паметно изигра во серие а со тоа што се пласираше и во ЛШ со не многу убедлива игра... важно и ваму и таму се на одлична позиција

Исто како шо мислат сите фанови на Милан. Можеби викаат дека имаат уште шанси во Италијанското првенство, но длабоко во себе знаат дека тоа е скоро невозможно да се направиТ :smir:.

Сабота во 20:30 играме со Сиена гости (btw би требало да го преносват Телма). Прилично "слаба" екипа, но сите знаеме што ни се деси со ова "слаба" екипа дома, минатата сезона. Не треба да ги потцениме како шо си знаеме ние, туку треба играчите да си земат работата сериозно уште од првата минута. Така ќе го гледаме второто полувреме порелаксирано.

Јувентус играт против Аталанта, гости, а Милан го пречеквит Удинезе. Уште една шанса да им бегаме на најсериозните конкуренти (ако може така да си речит :)) уште повеќе бода...

awe ako ne se lazam ovaj lavezzi igra neshto poofanzivno pa nz dali ke ni dojdi dobro toj zs mn ofanzivni igra4i ke imame a ovaj mozi dase re4i FC igra a nam ni treba MC ili AMC:helou:

maicon sekako ke bidi izbran a za ibra teshko zs mn napajdzaci ima i mislam deka ovie tores rooney vila takvi nekoj ce bida izbrani .jas vaka glasav:casilas;maicon,lahm,ferdinand,teri;xavi ,c.ronaldo,robben,fabregas ,tores,ibra;trener :dick advokat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom