Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај да не се мрзиме до толку:),нека биде добра утакмица и најважно да нема судиски грешки,да тепа подобриот:smir:

ај да не се мрзиме до толку:),нека биде добра утакмица и најважно да нема судиски грешки,да тепа подобриот:smir:
Јас на никој немрзам,и јас сум за добар натпревар, а за сите ќе биде добро да нема судиски грешки.
Респект за сите фанови, без разлика кој клуб го одбрале за да го бодраат.

Со срека вечер и на 2 екипи. Очекуваме фер игра и фер судење. Позз:helou:

И сега уште не се знај кој се повикани????
Ајде со среќа нека ни е вечерва...Не знам оти ама мислам дека убедливо ке победиме,оти овие другиве се крајно уверени дека ќе не победат.

Нема зошто да не биде судењето фер, освен неискуството на судиите во Италија другото се чини е во ред. Грешки секогаш има, се надевам дека нема да бидат големи, и сигурно нема да бидат со намера да се влијае на резултатот, без разлика кој би бил оштетен.

Се надевам дека ќе има добар фудбал и по натпреварот ќе пишуваме за чисто фудбалски работи.

Ајде со среќа нека ни е вечерва и да победи подобриот :)

Само судиите да не ја зае*ат цела работа.

Forza Inter !!!

y1pFaEcoYXUgIpz3dMW0Ni66BfUFY6okYKKT5SpH5WVjPu7UZrq1a5OXHLxo_5vFodbd-sDCX8ReF8

edit: Адриано во прва постава :)

Киелини играше со рака!Се надевам дека ова ќе биде единствената судиска грешка

Дечки абе линк не ли знаете некој? ај плиис вас

Голема шанса прокоцка Станковиќ, реакција како почетник
Интер игра најдобро што може

Камбијасо, Мутари, Матераци и Самуел делуваат незапирливо, секоја чест.Чиста 10ка за нив.
Леле неавме среќа, прво Станковиќ (ќе ме умре тој човек), после Ибра (лупна гол од 30 метри а сеа зицер промаши) и сега Мунтари.
Ајде мора да им лупнеме гол, играме многу поубаво и имавме повеќе шанси.
Со среќа во второ полувреме и да дадеме гол :helou:

Дечки играме добро , Станкобич , Ибра и Мунтери имаа добри шанси.Матераци игра баш добро живо пиле не помина покрај него.Адри се труди и се гледа дека сака да стави гол. Се надеваме на добро второ.

ФОРЦА ИНТЕР !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom