Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Грешка си! Сакам да дадеме гол од офсајд или од непостоечки пенал! Па да му вратиме за лани за начинот на кој не победија! Како и да е серијата нивна сигурно ке запре, се надевам со наша победа..

Првин да се победи Гејнитинајкос во Среда, па со мислите за Јуве, некако го заборавивме тој меч. Супер игра и победа уште толку ке го зголеми оптимизмот и атмосферата пред Дербито на Италија, со Палермо изиграа одлично и се надевам дека играта и формата по тој меч ке ја надоградуваат и ке влезат во серија која ке овозможи поголема предност до крајот на првиот дел од сезоната . Јас поставив два услова за истото, едниот беше Палермо, наредниот Јуве , првиот е исполнет, на ред е вториот . Forza Inter !

Првин да се победи Гејнитинајкос во Среда, па со мислите за Јуве, некако го заборавивме тој меч. Супер игра и победа уште толку ке го зголеми оптимизмот и атмосферата пред Дербито на Италија, со Палермо изиграа одлично и се надевам дека играта и формата по тој меч ке ја надоградуваат и ке влезат во серија која ке овозможи поголема предност до крајот на првиот дел од сезоната . Јас поставив два услова за истото, едниот беше Палермо, наредниот Јуве , првиот е исполнет, на ред е вториот . Forza Inter !

So Pederite igrame slednata sreda, sega ima pauza za interenacionalni nastapi, Juve e sleden natprevar.

Ako sakate da gledame nekade zaedno da se dogovorime i organizairame????

Тебе или ти се спија или ти се јади! Брате со Панатинаикос играме наредната среда, или сакаш прво тој натпревар да го одиграме овој да го одложиме? :vozbud: Има пријателски натпревари оваа среда меѓу репрезентациите немој да ми се губиш по форумов ке ти се смеат некаде ..

очекувам победа со јуве појаки сте:pipi: нека му тргне на ибра и ќе ги реши сам како палермо шо го реши

So Pederite igrame slednata sreda, sega ima pauza za interenacionalni nastapi, Juve e sleden natprevar.

Ako sakate da gledame nekade zaedno da se dogovorime i organizairame????

Тебе или ти се спија или ти се јади! Брате со Панатинаикос играме наредната среда, или сакаш прво тој натпревар да го одиграме овој да го одложиме? :vozbud: Има пријателски натпревари оваа среда меѓу репрезентациите немој да ми се губиш по форумов ке ти се смеат некаде ..

Де де, голема работа, на форум ке ми се смееле, емо ке станам, вени ке сечам, шишка ке пуштам и тромадоли ке пијам.

Грешка, по навика напишав за ЛШ зашто у глава ми беше увртено 2 недели уназад. Тоа значи дека Мурињо нема да има комплетен тим до Четврток, со Јуве играат во Сабота и само 2 дена ке има можност да го тренира комплетниот состав плус сабајлето во Саботата што не е добро знаејки ја неговата желба што повеќе денови да има со тимот за тренинг. Најверојатно ке дадат инструкции за дел од играчите да настапат само едно полувреме, ќе видиме. :toe:

Еве уште една добра вест, Златко ни го вратија дома, нема да игра со Холандија, а Мурињо му дал уште еден ден одмор плус отколку останатите играчи! Значи сега нека ги полни батериите, и очекувам онај Манингер да види некоја бомба со 130 км/ч ! И секако, неизбежното, па макар и да заврши со црвен картон, сакам удар со главата во носот на Киелини! :vozbud:

Еве уште една добра вест, Златко ни го вратија дома, нема да игра со Холандија, а Мурињо му дал уште еден ден одмор плус отколку останатите играчи! Значи сега нека ги полни батериите, и очекувам онај Манингер да види некоја бомба со 130 км/ч ! И секако, неизбежното, па макар и да заврши со црвен картон, сакам удар со главата во носот на Киелини! :vozbud:

Тоа е моментот!!! Браво за ова : )))

За победа во дербито, Ибро ќе биде поштеден

Шведските селектори Lars Lagreback и Roland Andersson во последен момент се одлучија да го поштедаат на Ибро за пријателскиот натпревар со Холандија, а исто така е ослободен Mellberg од Јувентус. Lagerback им објаснил на медиумите дека овие двајца фудбалери лично го замолиле за услуга, а исто тоа го сторил и Мурињо, кој ги замолил за да го ослободаат од репрезентативните обврски, за да биде одморен за големото дерби за Италија. Ибрахимовиќ од Мурињо добил четири дена слободни за да се одмори, а на тренинг треба да се појави во четворток, моментално Ибро се наоѓа во неговиот дом во Малме, каде што ќе ја прими „златната топка“ за најдобар шведски фудбалер на годината.

Адриано пак се наоѓа во бразил, а таму е од саботата, штом разбрал дека нема да биде во составот на Интер за натпреварот сп Палермо, Адриано си заминал дома, каде што го чека настапот за Бразил против Португалија.

Глупаво ми беше минатата сезона, кога Ибра беше провоциран а не враќаше. Сакам да му го пукне носот на Киелини, оти не можам фацата да му ја видам.

Роберто Мансини-најдобар тренер во Сериа А за 2008-2008!
Нека му е честито и од моја страна благодарност за се што стори за ИНтер!!!

И еве го најсмешниот дел денеска!
Манингер-јас можам да го сопрам Интер!

аха да и Хуан(рома) така викаше!!!
Му најави со 2та гола против Палермо што ги очекува... Само се надевам дека покрај Ибра ќе игра Балотели а не Круз...

Роберто Мансини-најдобар тренер во Сериа А за 2008-2008!
Нека му е честито и од моја страна благодарност за се што стори за ИНтер!!!

И еве го најсмешниот дел денеска!
Манингер-јас можам да го сопрам Интер!

аха да и Хуан(рома) така викаше!!!

:pos2::pos2::pos2: Ееее Манингер која ТРАГЕДИЈААА СИ!!!!

Хуан=:zver: беше на натпреварот:pos2:

Едит: И Вучинич викаше ги чувам головите за со Интер :kesa: :pos2:
Vucinic To Inter: I Will Score Against You

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=916882

Му најави со 2та гола против Палермо што ги очекува... Само се надевам дека покрај Ибра ќе игра Балотели а не Круз...

Најдобро е да игра Адри заедно со Ибра па ќе има наслов Старата Дама се поклони пред Императорот хехехе

Најдобро е да игра Адри заедно со Ибра па ќе има наслов Старата Дама се поклони пред Императорот хехехе
Не сум баш во тек, не знам што се случува со Адри. Слушнав дека е на трансвер листата, дека Мурињо не планира многу на неговите услуги.
А Круз е подобар од клупа. Ќе влези 80та и ќе постигне едно голче :)

Кој сака нека биди само нека биди еден од Адриано и Круз во игра! Оти ако почни со Ибрахимович сам напред, кој и да го стави по крилата од Кваресма, Манчини, Балотели, Обиња.. мислам дека ќе ја покакаат работата.. Треба да игра Ибрахимович зад напаѓачот во формација 4-3-3 или да почниме со 4-4-2! Многу е поопасен кога има повеќе простор, а ако е сам во нападот не верувам дека ке има доволно простор за игра..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom