Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, само зборот ми беше дека требаше да добие побрзо шанса, барем кон 70та минута за да докажи дека вреди.
А дека се работи за квалитетен шпиц, тука нема сомнеж.
Само проблемот е што во Интер имаме премногу играчи од шпицот.
Адриано, Ибра, Балотели, Кварезма, Мансини, Обиња, Креспо, Круз.
Ова се 8 шпиц играчи, сите се премногу квалитетни за да бидат на клупа. Е сега можеби треба Креспо и Круз да си бараат нов клуб или да се пензионираат уште во зимскиот трансфер период, па така да се ослободи повеќе простор за помладите.
Го имаме и Аквафреска, кој е позајмен во Каљари.
Потребна е силна клупа, но ова во Интер е претерано. Па нема место ни на клупата за дел од овие играчи.
Некои и покрај потенцијалот кој го поседуваат неможат да добијат шанса да покажат дел од своите квалитети, па мислам дека тоа ќе биде случај и со Обиња. Очекувам уште во зима да замини некаде на позајмица.

Не го гледав второто...

Се повреди Ривас? :( сериозно нешто?:nesum:

бајаги сериозно изгледа , се повреди при лизгачки старт , на носилки го изнесоа.
според тоа како се виткаше веројатно било нешто многу болно лигаментите изгледа

честитки за денешнава победа

:bravo::bravo::bravo:
Сосема заслужено ги освоивме бодовите...матара :)

From Inter to Bologna:
We Are Inter...we ain't Milan :pos2:

btw мило ми беше шо Обиња влезе во игра:back:

Шо му е на овај бе? Да не ги погрешил апчињата пред натпревар!
Немало пенал... :tapp:

Чист пенал, игра со рака во својот шеснаесетник.
БЕз разлика дали имало намера или не, топката заврши во неговата рака и го смени правецот на движење.
Можеше да се досудат уште 2 пенали, мислам двата беа над Адриано.

jeee 2-1. каков гол даде ибра, ухууу....уау! :bravo:
а, и многу мило ми беше што кварезма изигра најдобро до сега. :back:

Значи овај Ибра не е нормален стварно,го видов голот,онај ванземљанин је гарант:) Криво ми е не ја гледав утакмицата,на работа бев...ама како што гледам кажувате дека Куарезма почнал да јавува....многу ке ми биди кеиф за детево ако успеј...а пуцна со то травелата на пати???:)

Честитки за победата.
Ми иде да си го гризнам кога го гледам овој Ибрахимович.А само кога ке помислам дека би можеп да биде наш играч и ова да го прави во друг дрес оф оф.

Ваква игра оддамна немам гледано..Интер дефинитивно игра поинаку...целосна контрола на натпреварот..едниствено ме плашеа реализаторските способности...премногу промажувања...можеше се да се заврши многу порано...

Добро оди работата, а ќе биде се подобро и подобро.
Браво за Ибро и Адриано, но оваа не е се, доправа ќе имаме можност да ги гледаме во најдобро светло.

Адриано: Сакав да погодам на Сан Сиро
Адриано, кој го постигна голот од пенал, призна дека го замолил на Ибро, да му препуштет тој да го шутираа пеналот. Мурињо има доверба во Адриано, а Адри му возвраќа со добри игри.
Адриано- Го прашав на Ибро може да го шутирам пеналот, многу ми беше важно да постигнам гол на Сан Сиро. Ибро ми излезе во пресрет и покажа знак на добра воља
Тое беше уште еден доказ дека ние меѓусебно се помагаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom