Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо: Седев на клупата, гледав, уживав и бев мирен.таков е коментарот на мурињо после натпреварот.

Згора на тоа, Јуве има и црвен. Тешко дека ќе дојде до трите бода против Палермо, освен пак ако не ги послужи среќата како многу пати до сеа ... :wink:

не е толку важно што прават другите екипи а јуве со овој тим не е некоја конкуранција

Јуве-1-2 Палермо!

Одлично , а и Рома киксираа , Наполи изгубија , повторно Интер се врати на врвот каде го дели истиот со Лацио и Удинезе .
Ке се крстиме вечер и на Аквафреска :D

п.с. Ривас ке отсуствува најверојатно 2 месеца

И рома изгубија 1-0 од Сиена...
Мене ми мириса на контејнер за спалети а ако продолжи овака изгледа и раниери ке си бара нов клуб!Како и да е одлично е за нас уште комшииве вечер да склизаат и највеке ке профитираме ние и кладилниците од овоа коло!

Гледам изгубиле и Рома и Јуве :)
Вечерва да видиме што ќе се случи на Милан. Мислам дека Каљари конечно треба да забележи победа :)
Океј, шала на страна, Милан е наш најсериозен конкурент и ќе водиме тешка битка за титулата.
Каљари треба да има премногу среќа за да успее да земи барем бодче, но кога успеа Болоња да земи 3 ништо не треба да не чуди.

Малку каснам околу вчерашниот натпревар, ама не бев во Скопје и за жал не го гледав. Сега ги видов голотивете. Браво за маестралниот потег на Ибра, ама не ми е јасно како можеше да примиме таков глуп гол. Не ми се верува што видов, го гледав потегот на Занети и Ривас 10 пати и на крајот се утепав од смеење.

Со многу напаѓачка формација сме излегле на теренот, тоа ме радува, и потребно е само време да се уграат сите, особено одбраната за да почнеме да ги решаваме натпреварите уште по еден час игра, а не да оставаме да биде неизвесно до самиот крај.

Сега имаме две недели пауза па следи гостување во Рим. Рома е во тапа форма во Серија А, и ќе треба да се опоравуваат со нас. Треба да ги здрвиме како лани за да покажеме дека сме многу, многу сериозни оваа сезона кога е прашањето за Скудетото, и во никој случај не треба да се повтори натпреварот од градоското дерби и да им послужиме како мала искра надеж дека можат да бидат кандидати за титула (иако историјата покажува Скудетото се добива со добри резултати против малите екипи а не конкурентите за титулата)

Slabo nekako komsiive...:kesa:Trebase da go jadat misirite ama se izvadija nekako,ako prodolzat vaka uste vo januari neka ni go dadat peharot:pos2:IDIOTI!!!
FORCA INTER!!!
poz.

Малку каснам околу вчерашниот натпревар, ама не бев во Скопје и за жал не го гледав. Сега ги видов голотивете. Браво за маестралниот потег на Ибра, ама не ми е јасно како можеше да примиме таков глуп гол. Не ми се верува што видов, го гледав потегот на Занети и Ривас 10 пати и на крајот се утепав од смеење.

Со многу напаѓачка формација сме излегле на теренот, тоа ме радува, и потребно е само време да се уграат сите, особено одбраната за да почнеме да ги решаваме натпреварите уште по еден час игра, а не да оставаме да биде неизвесно до самиот крај.

Сега имаме две недели пауза па следи гостување во Рим. Рома е во тапа форма во Серија А, и ќе треба да се опоравуваат со нас. Треба да ги здрвиме како лани за да покажеме дека сме многу, многу сериозни оваа сезона кога е прашањето за Скудетото, и во никој случај не треба да се повтори натпреварот од градоското дерби и да им послужиме како мала искра надеж дека можат да бидат кандидати за титула (иако историјата покажува Скудетото се добива со добри резултати против малите екипи а не конкурентите за титулата)
Паузата од две недели е и повеќе од добредојдена. До тогаш ќе се опорави Самуел, можеби ќе се вратат и поголемиот дел од повредените играчи од одбраната.
Со Болоња го имавме само самуел на клупата, но сега го изгубивме и Ривас кој можеби ќе паузира некој месец.
Сега остануваат само по еден играч на секоја позиција од одбраната. Маикон - Кордоба - Самуел - Занети. Единствена алтернатива за некоја од централните бековски позиции е само Камби кој би можел принудно да игра тука, но сепак тоа не е природна позиција за него.

Ако ви текнува на голот на Ибра на мечот Шведска-Италија исти потег беше само од друга позиција!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom