Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ви текнува на голот на Ибра на мечот Шведска-Италија исти потег беше само од друга позиција!

Тоа беше апла " Лебедово Езеро '' потег , побалетански од тоа неможеше , а и потешка ситуација од оваа беше . Мене овој гол ме потсети на нашиот поранешен тренер , на мечот Парма - Лацио

хахах каков потег на Манси, не ми се верува, инаку мислам дека повредите на Киву и на Максвел не се нешто посебно сериозни и верувам дека ќе бидат подготвени за дуелот со Рома, па најверојатно ќе играме со маикон, киву, кордоба и максвел,

Тешко е за верување дека Самуел ќе добие шанса за настап на дерби а има паузирано толку многу време.

Треба да се прослави за следново:
Јувентус-Палермо 1:2
Сиена-Рома 1:0
Каљари-Милан 0:0
ИНТЕР-БОЛОЊА 2:1

Да има што повеќе вакви резултати.

Каков викенд за фаворитите:) Јуве е во лоша форма, Рома исто така нестабилна, а на Милан премногу ќе му дојдеа 6 победи по ред (заедно со УЕФА) :pos: Со Рома добро оди последниве години на Олимпико. Како и да е сакам да видам малце поубедливи резултати, доста беше 2 - 1, се надевам полека ќе се крева формата.

Гледам изгубиле и Рома и Јуве :)
Вечерва да видиме што ќе се случи на Милан. Мислам дека Каљари конечно треба да забележи победа :)
Океј, шала на страна, Милан е наш најсериозен конкурент и ќе водиме тешка битка за титулата.
Каљари треба да има премногу среќа за да успее да земи барем бодче, но кога успеа Болоња да земи 3 ништо не треба да не чуди.

Ако тебе Милан ти е сериозен кандидат за титула, тогаш треба ти да дојдиш Прилеп, да те носам на 5 спрат во болница, таму ги лекуваат оние ненормалнине... дежурен лекар е Осман! :pos2:
Океј, како што викаш, шала на страна, ама мислам дека немаме конкуренција! Жалам, но така е... Го слушам коментаторов на ТЕЛМА вика не можел Милан да игра против послаби екипи слабо се мотивирал... И си велам... А Интер како да се мотивира против екипа како Милан? :pos2::pos2::pos2:

Ако тебе Милан ти е сериозен кандидат за титула, тогаш треба ти да дојдиш Прилеп, да те носам на 5 спрат во болница, таму ги лекуваат оние ненормалнине... дежурен лекар е Осман! :pos2:
Океј, како што викаш, шала на страна, ама мислам дека немаме конкуренција! Жалам, но така е... Го слушам коментаторов на ТЕЛМА вика не можел Милан да игра против послаби екипи слабо се мотивирал... И си велам... А Интер како да се мотивира против екипа како Милан? :pos2::pos2::pos2:
Добар заклучок!

Ајде сега следи 2 недели пауза(за кого како)
Цезар,Мајкон,Мансини и АДРИАНО-се повикувани за бразил!
Бурдисо,Камбиасо и Занети се повикани за Аргентина.
киву-романија
виеира-франција
мунтари-гана
обиња-нигерија
кварезма-португалија
станковиќ-србија
Ибракадабра-шведска
и балотели за младинците!
кратко кажано главните играчи се повикани а каков малер сме ние во овие квалификации или ибра или виеира се повредува!
Со оглед на тоа дека многумина се повредени Мурињо добил заклучок дека за три-четворица нема смисла да прави тренинг па останатите ги пратил кај Еспозито во Интер примавера да ги учат младинците како се игра!

Следете го и одете на осум минути и дванаесет секунди 8.12! осум и четириесет и пет 8.45
и на девет и пет! 9.05

УУ ААА МАКЕДОНИЈА :) :oeoeoe:
Ова нашево знаме у чест на Панчев е а?...
И што ке праам без Интер сеа 2 недели :(

Ла Мачедонија :cuc: .
Син фак оф бе, Точката што си ја стаил после човечево глупаво :) мислев дека ми е пикселче што починало...ме извади од памет:pos2:
Бај д веј треба да се збереме у маало на една пијанка у чест на ИНТЕР...и така 100год не сум ве видел, плус проклето маало сме, сите ми се за Милан и јуБе, неможе чоек асален муабет да си напраи

Остај се кај мене цело маало се за манчестер а младинциве глеам сите дресови од челзи! ги гледам фудбалче играат сите челзи дресови и ги глеаш лампард,дрогба,Балак и уште еднаш лампард пошто стварно е добар!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom