Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам на уште еден гол , и деби на Обина :D .

едит : Tребаше да потенцирам за кого гол . . . . :/

Ај честито победа и нови 3 бода.Требаше уште некој гол да им даеме али ипак победа си е победа.Леле Ибра на крај :nesvest:

Можеше да победиме и со поголема разлика. Штета што неколку одлични шанси не беа реализирани. Жал ми падна за Ривас, таман дочека шанса да игра и се повреди :(. Mе радува што Кварезма добро играше денес :).

ај,честито победа, и конечно,АДРРРИИИИИИ и ИБРАААА, ај ако имате дајте линк од головите, неможев да ја гледам утакмицата

Добро одигравме, можевме да постигмене ми многу повеќе голови но доволно е и ова за 3 бода. Кварезма одигра одлично денес, Адри и Ибра покажаа дека можат да бидат супер тандем.
Средината функционираше безпрекорно! Виера - Мунтари! не му дадоа да дишат на фудбалерите на Болоња.

Штета што го изгубивме Ривас.. Сега мислам дека ќе имаме проблми со одбраната. Остануваат само Кордоба и Самуел на централните бековски позиции, а исто така и на бочните ги имаме само Маикон и Занети.
Гледам Мурињо не е многу загрижен, па не знам зошто би се грижеле и ние.. Можеби покрај Камби и Виера ќе бо врати на некоја од бековските позиции :)

Адри енд Ибра!
110044-480.jpg

одлична утакмица!
лошо што се повреди ривас се надевам дека не е лошо пошто Камбиасо ке биде на маки!
п.с. Обиња дебитираше!

Адри енд Ибра!
110044-480.jpg

одлична утакмица!
лошо што се повреди ривас се надевам дека не е лошо пошто Камбиасо ке биде на маки!
п.с. Обиња дебитираше!
Требаше да добие шанса многу порано. ОД она што го имам гледано, се работи за одличен шпиц, брз е има добар шут. Нешто како Мартинс но многу е повисок од него. Нешто слично како и Балотели, може да игра класичен шпиц, исто и крило. Но според мене е многу подобар и подокажан играч од Балотели. За Киево правеше растур. Исто и за Нигериа...

Меаца чим се докажал кај мурињо и од непланиран играч се избори за шанса доволно говори за неговите способности

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom