Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам дека има реакции за моите постови од некои дечки, па јас со овој пост сакам само да ве поздраам сите фанови на Фан клуб Интер и да ви ветам дека е овој мој последен пост на темата Фудбал и фан клубови.
Можеби со некои членови на фан клуб Инте ќе се среќаваме на други форуми.
Поздрав до сите.
еве една песна за крај.

Во фан клуб Интер можеш да пишуваш што сакаш. Зошто да го напушташ фан клубот на твојот омилен клуб заради недозреани дечишта??! Не им пишувај во нивните теми, ако не сакаш да се караш. Без твоите постови ќе ни биде посиромашен фан клубов :(.

Веќе еднаш го кажав своето мислење за искомплексирани Српско-Црногорски фудбалски "стручњаци". Нема потреба да се повторувам.

Луѓе дајте сериозен муабет посебно од тони,Јове и Димитар!
спрема новите опции може да се гледа т-в на кајгана така да ако може да ја средиме некако работава inter chanel да го има?
За да може такво нешто да се среди, треба негде да го има Интер каналот на интернет. Така да, за жал, не може.

Ај бе думан не заебавај :wink: ја не ни идам по други фан клубови, не иди ни ти и не се замарај. Седи тука и уживај :smir: а вечер КЕ ГИ ГАЗИМЕ ЛИИ ? Ај да видиме чичко RQ77 што ке им праи.

Од последното интервју на Мурињо, во врска со Адриано, ова ми дојде чудно:

Him calling me twice a day is normal because he needs to speak to me.

Зарем е толку слаб психички да мора постојано да му се јавува на тренерот :icon_neut?

Од последното интервју на Мурињо, во врска со Адриано, ова ми дојде чудно:

Him calling me twice a day is normal because he needs to speak to me.

Зарем е толку слаб психички да мора постојано да му се јавува на тренерот :icon_neut?

Или тоа, или е заљубен во човекот. Како и да е, нека прават што сакаат, само нека се врати на вистинската патека.

Шит снема телма!Сеа коа ке им се јавам на кабловци има да ги отерам одкај шо испаднале!

Шит снема телма!Сеа коа ке им се јавам на кабловци има да ги отерам одкај шо испаднале!

Абе ја имам и Телма и ДигитАлб.Кој сака нека дојде кај мене :helou:

П.С. Думан што се замараш со дечиштана бе,пишувај си кај нас во форум за инает, не можеме ние без Думан-Гугл :wink: Шала на страна немој да си престанал да постираш тука.
Форца Интер

Oдлична вест за нас , Палермо - Рома 3 : 1 , мотив плус за победа вечр за избраниците на Мурињо , иако не се сомневам во истата .

Oдлична вест за нас , Палермо - Рома 3 : 1 , мотив плус за победа вечр за избраниците на Мурињо , иако не се сомневам во истата .
Го гледав натпреварот Рома дупка беше лоша игра ... Добро за нас .. Точно мотив плус за нас ... А и така ние вечерва победуваме..Форца Интер !!!!

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 77 Quaresma, 20 Muntari, 14 Vieira, 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.

Subs
: 1 Toldo, 2 Cordoba, 4 Zanetti, 9 Cruz, 10 Adriano, 19 Cambiasso, 33 Mancini.

- Inter.it

Е сеа најверојатно ке се тргне со 4-4-2 формација , или некоја 4-3-3 , фиго централно во средина , како и да е , нема да ја гледаме онаа препознатлива 4-4-2 на Манчини , ке има ротации на позициите , бајаги трчање , ке се гледа добар фудбал . . . останува да видиме што наумил Мурињо :toe: . Имам чувство дека денес Адријано ке постигне гол , доколку добие шанса од клупата макар и 20 минути .

ке се гледа ама изгледа ке ме гледате на вестите на А1 !ке пишува лудак ја искршил канцеларијата на кејблтел во велес!

Ајмооооооооооооооооооооооооооооооооооооо FORZA INTER :vozbud:

нема телма Џабе чекам!Ај ако може некој да ми даде линк да си ја гледам на интернет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom