Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВО ваква формација ова е сосема нова и неприродна позиција на Мансини.
Мансини игра само офанзивно, а вака позади крило би требало да е повеќе дефанзивен. Доколку играат овие, корекцијата би била само тука, Мансини на местото на Адриано, а позади нив Камбиасо а на местото на Камби би играл Мунтари..

------------------Цезар-----------------
-----------------------------------------
Маикон---Матераци--Кордоба---Максвел
--Занети--------Мунтари-----Камбиасо--
---Кварезма-------------------Мансини--
---------------------Ибра----------------

Да да, затоа во заграда го ставив Мансини подолу, корекцијата со Фиго ти е добра.
П.С. Јове видеава се ѕверски, предутакмично расположење :pos:

ВО ваква формација ова е сосема нова и неприродна позиција на Мансини.
Мансини игра само офанзивно, а вака позади крило би требало да е повеќе дефанзивен. Доколку играат овие, корекцијата би била само тука, Мансини на местото на Адриано, а позади нив Камбиасо а на местото на Камби би играл Мунтари..

------------------Цезар-----------------
Маикон---Матераци--Кордоба---Максвел
--Занети--------Мунтари-----Камбиасо--
---Кварезма-------------------Мансини--
---------------------Ибра----------------
ova formacija veke bi bila 4-3-2-1

па да му ибам мајката и станковиќ ли се повреди ? и сеа со кој ке играме со барези во одбрана и мурињо во напад :nesvest:

ќе паузира цел месец :tapp:

ova formacija veke bi bila 4-3-2-1
Точно, со 2 офанзивни крила и еден истурен шпиц. И во челзи беше нешто слично но не е погрешно и да се каже 4-3-3 поради офанзивните задачи на крилата...

Ајде бе, ќе тепате, не се секирајте, моќен е Мурињо, знае што прави

Тоа дека ке тепаме е сигурно туку дилемата е со колкав резултат и кој ке бидат стрелци!
На гоал.ком предивдуваат 2-0 дека ке заврши така да Адриано и Ибра ке бидат стрелци!

Во живото толку не сум бил нестрплив....само кај мене така е или и кај вас:)Не за друго,Q77 да го видам....жими се еве едно 3-4 години мечтаев да дојди тој играш во Интер,тој и Евра,ко играше Фавали лев бек...

Скоро месец пауза за Станковиќ.[/URL] Само не го гледав првиот натпревар, толку ли е битен Станковиќ, па да не можете без него ?
Проблемот е ова коло. Мурињо не сака да ги игра играчите кои настапуваа за своите репрезентации, посебно Јужноамериканците бидејќи нема да биле подготтвени за саботниот натпревар.
Станкович беше еден од играчите кои најмногу се трудеа во тимот, и од ден на ден ја подобруваше формата. ИСто како и Адри, жалосно е по таков труд и желба за докажување да се повредиш и сето тоа да биди залудно.

Во живото толку не сум бил нестрплив....само кај мене така е или и кај васНе за друго,Q77 да го видам....жими се еве едно 3-4 години мечтаев да дојди тој играш во Интер,тој и Евра,ко играше Фавали лев бек...
Идто и јас одсекогаш сакав Кварезма да го облечи дресот на Интер. И во ФИФА 2007 и 2008 си го купив во тимот :)

Според Гоал.цом еве ја формацијата на ИНтер за Сабота.
Possible formation (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Vieira, Cambiasso, Muntari; Mancini, Ibrahimovic, Quaresma.

Но ова би требало да биди 4-3-3..

Во живото толку не сум бил нестрплив....само кај мене така е или и кај вас:)Не за друго,Q77 да го видам....жими се еве едно 3-4 години мечтаев да дојди тој играш во Интер,тој и Евра,ко играше Фавали лев бек...

Не грижи се, не си единствен :). Btw штета што се повреди Станковиќ, а баш e попотребен во овој период кога се игра и во Лига на шампиони :(.

Па кога игрвме без Ибро Мајсторот и без Адриано, небеше некој проблем а сега пак без Станковиќ, неговото место има една редица што чекаат, можаат без проблем да го потполнаат- ете МУНТАРИ е Ѕвер, Камбиасо, Виеира...Станковиќ во моментов е задња рупа на свирало.

Срањето на гоал.ком е одма отфрлено од страна на Мурињо!-Мајкон ке игра без капитенот не се испаѓа на терен Цезар си е Цезар и без една рака е подобар од Толдо и Орландони заедно!Можно е само Камбиасо да не игра оти тука е Мунтари!
еве го целото Интервју со Мурињо!

Срањето на гоал.ком е одма отфрлено од страна на Мурињо!-Мајкон ке игра без капитенот не се испаѓа на терен Цезар си е Цезар и без една рака е подобар од Толдо и Орландони заедно!Можно е само Камбиасо да не игра оти тука е Мунтари!
еве го целото Интервју со Мурињо!
Па ти што очекуваш од goal.com, тие само ни дават моментални информации, што доколку не постојат вакви портали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom