Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ме зачуди тоа што Занети не беше во стартните 11.
Осеќам дека JM ќе го замени Ибра. Можеби на Адриано ќе му се укаже шанса.

не е до ибра , до формацијата е . во 4 - 3 - 3 формација , ибра колку и да е добар не може да се снајде . не он играч што ќе седи ви 16-ник што ќе чека центаршут , како дрогба на пример ибра е многу покреативен и мора да излезе надвор од 16 метри да креира шанси , да дрибла , да подава , во ваква формација адриано е подобро решение

Добро изигравме ама ете ... Кварезма, Виера и Маикон најдобри прво полувреме.. Мунтари добра работа вршеше ама црвен :uvo: ... Ибра не ми игра добро незнам што му е. Адриано да покажи што знае во второ макар и 20 мин. да добие од Мурињо.. Ајмо Интереее !!!!!

Мене ме зачуди тоа што Занети не беше во стартните 11.
Осеќам дека JM ќе го замени Ибра. Можеби на Адриано ќе му се укаже шанса.

И мене ме зачуди тоа. Најверојатно го одмара за да игра подобро во Лига на шампиони :toe:. Којзнае што се може да му текне на Мурињо...

Чекич е во право Ибра не е таков тип на играч ра чека од други да ми подаваат, Адриано или Круз подобро би се снашле во формацијата на Мурињо.
Супер прво полувреме за Балотели.

не е до ибра , до формацијата е . во 4 - 3 - 3 формација , ибра колку и да е добар не може да се снајде . не он играч што ќе седи ви 16-ник што ќе чека центаршут , како дрогба на пример ибра е многу покреативен и мора да излезе надвор од 16 метри да креира шанси , да дрибла , да подава , во ваква формација адриано е подобро решение

Абе тоа да ама глеајте ги играчите на Катанја, Интер коа напаѓа пет души се во шеснаесетник, четворица ја газат линијата на шеснаесетник а еден седи напред така за шмек, ова што го играат ми делуа како антифудбал.Ама ај, сеа Кварезма ќе пушти некоја тривела до Ибра, а очекувам и Мансини да влезе на местото на дедо Фиго, а Адри на местото на Супер Марио.
Сега влезе Занети на местото на Фиго :toe:
ОДИМЕ НА ПОБЕДА ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Коментаторов на Телма кажа дека Мурињо го чувал капитенот за ЛШ.Дека играл за Аргентина и да биди одморен за во ЛШ

Хмммммм , сеедно . . . . нека глумат трагични драми и понатака , what goes around it comes around .

иииии Бурдисо доби тежок удар.Леле оваа сезона проколнати сме со повредиве :S

Адриано се загрева, Камбијасо исто, Занети е во игра. Толку од одморот. :)

дајте линк од голот на кварежма,бев на гости па невидов, иначе да му го честитам првиот гол, па да му се множат,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom