А
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фиго треба да биде поошник на Мурињо, а е да зазема место на помладите и подобрите.Ова се играчите кои се повикани за натпреварот со Катанија:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.
Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
-----------------Цезар-----------------
-----------------------------------------
Маикон---Матераци--Кордоба---Максвел
-----------------------------------------
--Занети--------Мунтари-----Камбиасо--
---Кварезма------------------Мансини---
------------------Ибра-------------------
Можни се мали промени.. Фиго на Мансини, Виера на Камбиасо но од прилика според изјавите на Мурињо ова ќе бидат стартните 11.
Не знам зошто но Мурињо има многу доверба во Фиго. И во изјавата за Интер.ит кажа дека има 3 крила (Фиго, Кварезма и Мансини) кои се играчи кои би можеле да играт на 2 позиции (мислеше лево и десно) и дека тие треба да знаат дека секој од нив не можи да игра секој натпервар, и дека сите ќе добијат шанса.Фиго треба да биде поошник на Мурињо, а е да зазема место на помладите и подобрите.
Ај бе не влегувај, ако не пишуваш не пишувај на останатине фан клубои, секако лузерски се. Овде, жити мене верувај таман си.Гледам дека има реакции за моите постови од некои дечки, па јас со овој пост сакам само да ве поздраам сите фанови на Фан клуб Интер и да ви ветам дека е овој мој последен пост на темата Фудбал и фан клубови.
Можеби со некои членови на фан клуб Инте ќе се среќаваме на други форуми.
Поздрав до сите.
думанчо што се замараш бе постирај си колку сакаш ја ко што гледам им сметаш на дечишта кој вчера почнале фудбал да гледаат(и пак не се сеќаваат која утакмица ја гледале) и единствена радост им кога интер ке изгуби на тим куп. слободно пишувај си бе барем на темаваГледам дека има реакции за моите постови од некои дечки, па јас со овој пост сакам само да ве поздраам сите фанови на Фан клуб Интер и да ви ветам дека е овој мој последен пост на темата Фудбал и фан клубови.
Можеби со некои членови на фан клуб Инте ќе се среќаваме на други форуми.
Поздрав до сите.
еве една песна за крај.
Како старим све те више волим...посветена на ИНТЕР