Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ok MotherFucker Show me some moves!
109327-480.jpg

Смрдиш на пиво да те ебам па си пиел!!!
109321-480.jpg

Без јазик срцка
109323-480.jpg

Збуцај ги со глава еднаш за мене
109316-480.jpg

Морати:абе па си купил нова чорапа!
бранка:да бе 3 за 100 од шутка се!

Колку што приметив барем во последните 100-200 страни ставена е само старата верзија од песнава. Ова е втората верзија од 2007. Вториот клип е од снимањето во студио. Морам да го пофалам Занети, во споредба со другите одлично пее :)! И Станковиќ и Камбијасо не беа лоши... Максвел и уште некои како да не јаделе неколку дена :). Погледнете! Јас се изнасмеав на некои делови.

Ова се играчите кои се повикани за натпреварот со Катанија:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

-----------------Цезар-----------------
-----------------------------------------
Маикон---Матераци--Кордоба---Максвел
--Занети--------Мунтари-----Камбиасо--
---Кварезма------------------Мансини---
------------------Ибра-------------------

Можни се мали промени.. Фиго на Мансини, Виера на Камбиасо но од прилика според изјавите на Мурињо ова ќе бидат стартните 11.

добра формација :) само смени ги мунтари камбијасо

Ова се играчите кои се повикани за натпреварот со Катанија:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

-----------------Цезар-----------------
Маикон---Матераци--Кордоба---Максвел
--Занети--------Мунтари-----Камбиасо--
---Кварезма------------------Мансини---
------------------Ибра-------------------

Можни се мали промени.. Фиго на Мансини, Виера на Камбиасо но од прилика според изјавите на Мурињо ова ќе бидат стартните 11.
Фиго треба да биде поошник на Мурињо, а е да зазема место на помладите и подобрите.

Фиго треба да биде поошник на Мурињо, а е да зазема место на помладите и подобрите.
Не знам зошто но Мурињо има многу доверба во Фиго. И во изјавата за Интер.ит кажа дека има 3 крила (Фиго, Кварезма и Мансини) кои се играчи кои би можеле да играт на 2 позиции (мислеше лево и десно) и дека тие треба да знаат дека секој од нив не можи да игра секој натпервар, и дека сите ќе добијат шанса.
МИслам дека и самиот Фиго треба да свати дека не треба да му зема место во првиот тим на Мансини и Кварезма. Добар е за на клупа, па ќе влезе некогаш во вториот дел..

Е ајде сега нека не се турдат играчите...
Will you manage to keep the players focused on tomorrow's match and keep them from thinking about the Champions League?
"This is their problem, not mine. If a player doesn't play well tomorrow, he won't play in the Champions League. It's easy for me. The coach assesses the form of the individual and if he has a large squad he can make other choices if one player isn't in form. I think this is obvious, this is why I think the players are motivated to do well tomorrow."

Кој нема да се покажи нема да игра во лигата на шампионите во среда... :)

Гледам дека има реакции за моите постови од некои дечки, па јас со овој пост сакам само да ве поздраам сите фанови на Фан клуб Интер и да ви ветам дека е овој мој последен пост на темата Фудбал и фан клубови.
Можеби со некои членови на фан клуб Инте ќе се среќаваме на други форуми.
Поздрав до сите.
еве една песна за крај.
Како старим све те више волим...посветена на ИНТЕР

Гледам дека има реакции за моите постови од некои дечки, па јас со овој пост сакам само да ве поздраам сите фанови на Фан клуб Интер и да ви ветам дека е овој мој последен пост на темата Фудбал и фан клубови.
Поздрав до сите.
Ај бе не влегувај, ако не пишуваш не пишувај на останатине фан клубои, секако лузерски се. Овде, жити мене верувај таман си.

Вечер за жал не можам да го гледам натпреварот, заради кошарката ама очекувам лесна победа. НЕ ни помислувам на нов кикс.

Поздрав до сите.
еве една песна за крај.
Како старим све те више волим...посветена на ИНТЕР
думанчо што се замараш бе постирај си колку сакаш ја ко што гледам им сметаш на дечишта кој вчера почнале фудбал да гледаат(и пак не се сеќаваат која утакмица ја гледале) и единствена радост им кога интер ке изгуби на тим куп. слободно пишувај си бе барем на темава

абе знаеш како е кога некој е специјален , подзаборавени реликвии од типот на овој тоа им е единствената шанса да бидат барем на 2 и пол минути во центар пажња , колкава ли само чест е да му биде спомнато името покрај специјалниот

просек од 2 титули по сезона наспроти киксови против азербејџан и казахстан. idiota !!!

Луѓе дајте сериозен муабет посебно од тони,Јове и Димитар!
спрема новите опции може да се гледа т-в на кајгана така да ако може да ја средиме некако работава inter chanel да го има?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom