Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито.

Дали ова значи дека Кварезма не иде?

Мансини ќе блесне во Интер....

Еден од најпаметните потези им беше што го ангажираа. Сепак, да не се остане само со него. Очекувам уште еден до двајца од средината:vozbud:

ај среќно,да не се заборави куарезма ни треба тој

По официјално од ова здравје. :)

Му посакувам се најдобро во црносиниот дрес... иако сеуште сум скептик во врска со овој трансфер. Само да не испадни уште еден Цезар работава. Ок, не Цезар знам дека Димитар ќе се кара :pos: уште еден СОЛАРИ! :vozbud: :)))

Честито.

Дали ова значи дека Кварезма не иде?
Не мора да значи. Би било добро да се купи уште едно крило. Мурињо форсира 4-3-3 формација со 2 офанзивни крила. Мансини и Кварезма не би било лошо. :)

Не јове поофицијално од ОВА не може да биде :vozbud:
Ајде ја имаме новата 17ка во тимот!

ајдеее од на дада профилот(ке ме скрши)
п.с. НИНо е

ајдеееееееее нека се угоде :violent1::violent1:
СЛЕДЕЈЧИ КВАРЕЗМА :vozbud: ( да се надеваме)

Честито нека ви е .... за Мансини .... добар техничар ке има дриблинзи по левата страна ...хуух :vozbud:

ајдеееееееее нека се угоде :violent1::violent1:
СЛЕДЕЈЧИ КВАРЕЗМА :vozbud: ( да се надеваме)
Кварезма е прескап. Тоа може да е проблем. Па 40 милини е премногу и за Роналдо а не за Кварезма. Кварезма би бил идеално решение за десната крилна позиција но тие пари може да се искористат многу попаментно.

Кварезма е прескап. Тоа може да е проблем. Па 40 милини е премногу и за Роналдо а не за Кварезма. Кварезма би бил идеално решение за десната крилна позиција но тие пари може да се искористат многу попаментно.

ќе ја намалат цената, кој при здрав памет би дал толку пари ( ни челзи ни реал не се толку наивни) ? 40 мил , 35 мил. + пеле ?!?!?! ја пеле не би им го дал и кварезма + пари да нудат :). бај д веј што се случи со џереми менез ?

какво пеле бе:helou: се надевам дека ќе остане,а да им го дадеме суазо и максимум 20 милиони тогаш :pipi: ако доаѓа куарезма не ни треба ништо друго

Добредојде Манчини, ајде сега РиКАРдОООООО да го земеме:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom