Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да ве прашам, не разбирам италијански ама ич, за понудава кажал лично Морати или веснициве си кажуваат свои мислења?:toe:
Secondo il quotidiano brasiliano l'Inter avrebbe proposto al Chelsea lo scambio per sbloccare il passaggio del centrocampista in nerazzurro. Moratti: "Abbiamo fatto la nostra offerta, adesso dipenderà dal giocatore"

Според Бразилски весник, Интер ќе му предложи на челзи и занема на играчи за да се одблокира трансверот на Лампард во Интер.
Морати: Ние испративме понуда, сега се зависи од Лампард.

Од прилика тоа се работи во цел текст. Морати вика дека понудата е испратена но не кажува каква понуда.
Ова е според некој бразилски везник.

Secondo il quotidiano brasiliano l'Inter avrebbe proposto al Chelsea lo scambio per sbloccare il passaggio del centrocampista in nerazzurro. Moratti: "Abbiamo fatto la nostra offerta, adesso dipenderà dal giocatore"

Според Бразилски весник, Интер ќе му предложи на челзи и занема на играчи за да се одблокира трансверот на Лампард во Интер.

Од прилика тоа се работи во цел текст. Морати вика дека понудата е испратена но не кажува каква понуда.

И од каде тогаш понуда од 15 000 000 евра + Адриано?!:nesum:
Утре нишо нема да се објави, најубо понеделник, вторник да се дочека и да се знај и официјално.:toe:

Сето е ок ама мислам пред се Морати не би се одкажал така од услугите на Адриано тој го сака бразилецот како роден син што се вика за да му понудат враќање во Интер односно повторно да се врати беа дури во Бразил заедно со Мурињо имаше фотографии каде двајцата се во прегратка Адриано ужива голема доверба кај Морати.Е сега можеби Мурињо не го сака во тимот но јас мислам дека нема вистина во ова пишување на овој весник Адриано ќе добие шанса да игра за Интер оваа сезона тоа нели го изјави и самиот Мурињо дека ќе му даде шанса на императорот под услод да се смири или се зависи од самиот Адриано ако се понаша добро ќе игра а што се однесува до мене Лампард не вреди колку Адриано и плус 15 милиони евра како да купуваа некој млад супер талент за таква понуда Лео Меси ќе го доведеме што се вика а не некој самобендисан организатор на играта во случајот Лампард.:salut:

Е па сето е само шпекулација.
Лампард е добар играч но сепак не вреди 15 милиони плус Адриано. Има над 30 години, а за него даваат 15 милиони плус играч кој има 25 години и на кој можи да се заработат барем 15 милиони. :uvo:

Доколку беше само позајмица би било ок, но ова нема никаква логика. Се е само новинарска шпекулација и не вреди толку многу да се замараме..

И мене не ми се верува,ама ако недајгоспо ова се случи,да го дадат Адриано,па макар и без доплата за Лампард ,јас јавно ке се откажам од Интер како навивач!!!

И мене не ми се верува,ама ако недајгоспо ова се случи,да го дадат Адриано,па макар и без доплата за Лампард ,јас јавно ке се откажам од Интер како навивач!!!
Само без нервози. :) Какви години поминавме со Интер и никој не се откажа од клубот немој ни сега кога сме несопириви.. :helou:

Сега прочитав дека Роналдињо имал намера да си го откупи својот договор.
Не сум сигурен тоа како беше, мислам дека секој играч има право да си го откупи својот договор ако имаат поминато 3 години од неговото потпишување. Доколку е така и Лампард може да си го откупи својот договор.
cs.gif

Веста за Адриано + 15 милиони фунти е на бразилскиот весник О Глобо. нормално е дека е шпекулација бидејќи никој не потврдил ништо.

Изјавата на Морати е само од пет збора, Морати: Ние испративме понуда, сега се зависи од Лампард.

Мислам дека е премногу за Лампарад со оглед дека му остануваат уште 12 месеци од договорот. Па со ваква понуда ќе ангажиреме најмалку двајца квалитетни играчи

Ламапард може да си го откупи договорот, и тоа нема да плати повќе од 8 милиони евра, Ќе се соочи со мала казна, ама мислам дека Морати уште на стартот рече дека нема да го побара тоа од играчот

Абе ајдееее не е можно ова, Морати пак почнуа да прави глупи потези, ке дава талент од 26 години каков што е Адриано за Лампард?Не е можно еееј:uvo::uvo::uvo:
Таман се израдуав императорот ќе се врати, сеа викаат ќе го давале за Лампард.Трагично е што Лампард може да си го откупи договорот, така да за џабе ќе го ,,фрлиме'' големиот Адриано :uvo::uvo:

Коа ке размизлиш логички, Адриано е миленик на Морати и сеуште е во редовите на Интер благодарение токму на Морати.Плус Морати изјави дека сега се зависи од Лампард, така да не би требало да троши пари безвезе и да го дава Адриано пошто Лампард може да си го откупи договорот.Ако Лампард го откупи договорот ем Интер нема да дава 15 милиони ем нема да го дава Императорот, е така би биле сите среќни и весели... :helou::vozbud:

Коа ке размизлиш логички, Адриано е миленик на Морати и сеуште е во редовите на Интер благодарение токму на Морати.Плус Морати изјави дека сега се зависи од Лампард, така да не би требало да троши пари безвезе и да го дава Адриано пошто Лампард може да си го откупи договорот.Ако Лампард го откупи договорот ем Интер нема да дава 15 милиони ем нема да го дава Императорот, е така би биле сите среќни и весели... :helou::vozbud:
би било одлично ама морати не бара такво нешто од лампард,затоа мистер морати рече "сега све зависи од лампард" ако сака лампард да го откупи договорот ке го направи тоа по своја волја.:smir:

би било одлично ама морати не бара такво нешто од лампард,затоа мистер морати рече "сега све зависи од лампард" ако сака лампард да го откупи договорот ке го направи тоа по своја волја.:smir:

Ама ме збуни сега, чим Морати рекол дека се зависи од Лампард, тогаш или мисли Лампард да си го откупи договорот или да побара трансвер во Интер.:toe:

Ама ме збуни сега, чим Морати рекол дека се зависи од Лампард, тогаш или мисли Лампард да си го откупи договорот или да побара трансвер во Интер.:toe:

мисли на тоа лампард отворено да побара трансфер во интер од питер кенион , а за откупување на договор морати одамна се изјасни дека е против тоа правило и дека нема намера на тој начин да дојде до одредени играчи

поздрав интераши

68911_Medium.jpg

и да ми го поздравите вашиот драг интераш Syn со овој цитат (малку старичко ама сепак арно ме насмеа после твоите заебанции за Милан што ми ги кажуваше)

Figo: One More Year

Portuguese legend Luis Figo has expressed his delight after confirming that he will be staying on at Inter for one more year.

хехехехе ај ќе ве биде , ама тешко дека следнава сезона ќе го освоите скудетото ... можам само среќа да ви посакам во ЛШ :helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Te поздравија сликиве Дац :D .

meazza напиша:
Манчини и синовите (видете ја маицата на помладиот син на Манчини: Андреа)

bscap0001zu5.jpg

bscap0006bn1.jpg

bscap0015fb0.jpg

Што се однесува за Фиго , не сум јас крив што е премлад за да игра во првата постава на Милан , каков само талент е за нив , жалам , а и ни одговара ваква алтернатива на клупата , и не заборавај , Мурињо , покрај него и Костакурта би разарал .

Што се однесува за титулата , во право си тешко ке биде . . . . . освоена :D , сепак , тука се Јуве , Рома , Фиорентина , останатите ирелевантни ми се , за нив купот ( не на УЕФА ) , домашниот куп , на тоа мислев :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom