Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дел Пиеро тврди дека Адријано може да игра како што играше, дури и подобро. линк Чим Алекс го вели тоа, сигурен сум дека е во право. Дел Пиеро го испофалил Адријано за неговата игра пред да му го направи ова Манчини. Со среќа Адри, докажи му на Манчини дека имаш неверојатни квалитети toeto

a da proba da si go smeni klubot on.a?
znaem man4ini im dade ponuda na arsen venger za doagjanje na adriano na emiratite ama francuzinot ja odbi ubavata ponuda. verojatno treba da se obide so nekoj drug tim!

Адриано ги одби и Манчестер сити и Вестхем (мислам)

Не е проблем дека може или не може да замине. Адриано сака да остани во Интер но сега како што стојат работите нема место за него во тимот на Манчини

Имаше и официална понуда од Валенсија.. околу 10 милиони фунти, но раководството на Интер ја одби..
Мислам дека добро решение ќе беше и позајмица во некој друг клуб како што беше можноста со Парма.. а вака да ја преседи полусезоната на клупа не е во ред..

Адриано не вреди ни евро според Зампарини(Претседател на Палермо)
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=404045
а колку вреди силата на ударов слободно нека се изјасни човекот

Чиста љубомора другар, криво ми е што неговиот тим неможе да аганжира таков бомбардер.

Адриано не вреди ни евро според Зампарини(Претседател на Палермо)
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=404045
а колку вреди силата на ударов слободно нека се изјасни човекот

Ма кој го ебе тоа копиле! Има право ДДиме чиста љубомора, ништо повеќе, а ако има нешто друго да ќаже нека го земе радарот и нека мери - 139,9 km/h :vozbud:

Адриано би можел од јануари во Вест Хем
Фудбалерот на Интер, Адриано би можел во јануари да замине на позајмица во англискиот премиерлигаш Вест Хем објави вчера Дејли Меил. Со оглед на тоа што Роберто Манчини не го пријави Бразилецот за настап во Лигата на шампионите, тој веднаш тргна во потрага по својот нов дом, а најзаинтересиран во оваа фаза од сезоната е Вест Хем.
Во понеделникот Адриано имал разговор со менаџерот на "чеканите", Алан Карбишли, а продолжението на преговорите може да се очекува до крајот на оваа недела имајќи предвид дека напаѓачот нема обврски со својата репрезентација, а претстојниот викенд е слободен кога станува збор за националните првенства.
Ако двете страни се договорат, Адриано ќе замине на Аптон Парк на шестмесечна позајмица иако е малку веројатно дека раководството на Интер ќе го дозволи тоа и ќе ја пропушти можноста да заработат на него големи пари.

Dunga Confident About Adriano's Return To Form

Carlos Dunga, the manager of the Brazilian national team, told reporters that if Adriano finds his form again, there would be no problem about him returning to the national team.

Што вика Дунга:
"It is normal that they didn't want to sell him, because it would be like scoring an own goal."
"If he returns to be Adriano, he will return to be a starter at Inter again, and he could also return to the national team," he said, and added that no-one can help him, "only Adriano can change to be this Adriano."

Еве еден кој ја разбира потполно работава со Адриано!

Коко има понуди од САД
Непожелниот во Интер, Франческо Коко, најверојатно, ќе ја продолжи својата кариера во лигата на САД. Искусниот дефанзивец своевремено беше сметан за еден од најталентираните млади фудбалери во Италија, но неговата кариера доживеа неочекувана стагнација во последните неколку години.
Најголемиот дел од играчката кариера тој го помина во сопственост на Интер и Милан, а од италијанските клубови настапи уште за Ливорно, за кого како позајмен играч, лани одигра три натпревари. Освен хроничната повреда на грбот, која го принуди долго време да паузира, најголем проблем за Коко беа обвинувањата за непрофесионално однесување и животот на висока нога во Италија.
Медиумите во неговата земја сега шпекулираат дека Коко добил понуда од членовите на МЛС, Њу Ингланд Револушн и Њујорк Ред Булс. Ако има вистина во ова, Коко, најверојатно, ќе прифати една од понудите бидејќи Роберто Манчини отворено му порача дека не е во неговите планови за новата сезона и дека по 14 години може да го напушти Милано.

Пак се шушка за трампата Адриано - Жилардињо. Претседателите на двата милански гиганти, спасот за овие два екстра талентирани фудбалери го гледаат во променувањето на средината. Трампата би можела да се случи уште во Јануари, а тоа не го крие ни Р. Манчини.

манчини јади ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... (и да драги читатели секоја точка претставува маде)

Адриано ке може да игра за Милан во ЛШ (дека не е пријавен сега) а жилардињо нема да игра за Интер во ЛШ=)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom