Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A Киву колку време нема да ви игра? Сериозно е или некое коло само?

A Киву колку време нема да ви игра? Сериозно е или некое коло само?
Како што слушнав јас имал повреда на рамото.. и ќе се врати брзо.. ќе ги пропушти само натпреварот со катанија и фенербахче...

Браво, браво.. каков оптимист е овај Манчини.. Вика.. Натпреварот со Катанија ќе бил многу тежок, слично како оној со Удинезе и Емполи..
Па ако не можи да ја прегази Катанија, која мајверојатно има најслаб тим оваа сезона во Серија а не знам шо би било 5то коло со Сампдорија, или 6то со Рома???
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=415388

И еве кои се повикани за овој натпревар..
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelј, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Значи според ова би требало да очекуваме многу експерименти денес.. Јас мислам дека ова ќе боде првоиот тим.
Толдо, Маикон, Кордоба, Бурдисо, Максвел, Занети, Камбијасо, Станкович, Фиго; Креспо, Адриано

Браво, браво.. каков оптимист е овај Манчини.. Вика.. Натпреварот со Катанија ќе бил многу тежок, слично како оној со Удинезе и Емполи..
Па ако не можи да ја прегази Катанија, која мајверојатно има најслаб тим оваа сезона во Серија а не знам шо би било 5то коло со Сампдорија, или 6то со Рома???
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=415388

И еве кои се повикани за овој натпревар..
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelј, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Значи според ова би требало да очекуваме многу експерименти денес.. Јас мислам дека ова ќе боде првоиот тим.
Толдо, Маикон, Кордоба, Бурдисо, Максвел, Занети, Камбијасо, Станкович, Фиго; Креспо, Адриано

Јас мислам дека за инат Манчини ќе ги стави Креспо и Круз прва постава а нема да го игра Адриано!

Лоша и добра вест...

Ајде прво лошата,

Шокантна изјава на Морати:

“It is true, last year I had given Capello some real thought,” Moratti told magazine ‘Famiglia Cristiana.’

“But then my faith in Mancini prevailed and it was a decision that thoroughly paid off.”

:pos::pos::pos: Имал верба во орелот, ако ако. Можевме да го имаме Капело но ќе си тераме уште НЕКОЕ време со Манчини.

Добра вест:

Наградна игра за сите навивачи на Интер!
Погодете колку зглобови се изместени, aјде кликајте следното видео. ТУКА!!!
:pos:

Ибра е мајстор... за гибаници. =D
Едно 30-40 зглоба, сигурно. :D
Btw, Adri е во почетната постава! =)

Ете ви го Адриано, ајде да го видиме. Ако не успее на Катанија да му даде гол... не знам. Една од неговите последни шанси во Интер. Совет до Адриано: ова се твоите 5 минути, искористи ги најдобро што можеш, среќно!

Првите 20 минути Адриано беше срање! Како дете од 15 години да ставиш да игра во финале на Лига на Шампиони! ТОТАЛНО ИЗГУБЕН! После малку по малку се опорави, имаше неколку дуели кој ги изгуби, ама повеќето ги доби! Уште ја нема таа техника што ја имаше, контрола на топката, ама ја има таа сила на бик-што е препознатлива за него! Трча он, и сите ги бута како куглање да гледаме! Малку ја заборава топката, ама ќе се снаје во второ полувреме (Ако Манчини не го извади :)) Верувм во него, и тоа многу. Нека му е со среќа, па во второ полувреме да видиме некој топ, па да го видиме Столе Варачот, да ја зашвајцува пречката! :))

Даде гол Адриано, али му го поништија...

Супер 2:0 за Интер, инаку и Виери и Рекоба дадоа голови за Фиорентина, односно Торино

Fenerbahce
Cautioned: -
Disqualified: -
Inter
Disqualified: Cordoba, Cruz (2 matches), Maicon (3 matches), Burdisso (6 matches).

Башка Матераци е аут:( ке биде тешко без цела одбрана

Добро бар Круз нема да го гледаме :pos:

Fenerbahce
Disqualified: -
Inter
Disqualified: Cordoba, Cruz (2 matches), Maicon (3 matches), Burdisso (6 matches).

Башка Матераци е аут:( ке биде тешко без цела одбрана
И Куву...

Ќе биде прилично тешко. Кој ќе биде во одбрана... хмм.... Ривас, Занети, Самуел... и... би требало Максвел или од младинците Еспозито

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom