Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го гледав натпреварот, само головите и некои дриблинзи на Ибра :vozbud:

Што беше толку „глупа утакмица“?

Може некој во кратки црти, кој како играше?

мој впечаток од првото полувреме:
Толдо беше добар одбраната не правеше киксови.
аам средниот ред и нападот воопшто не функционираа ниту пак нападот меѓу себе Ибра гледаше да даде гол суазо истото воопшто не си подаваа како да не се познаваат.како обично цела игра се базира на Занети и мајкон кој ако ги нема цело време ке играат со долга топка преку терен за да не се мачат да преминат преку половина.
ако продолжи интер овака сигурно зимаме 4 место и осминафинале.

Манчини не го пријави Адриано во ЛШ :nesvest:

25-те пријавени за ЛШ:
Goalkeepers: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni
Defenders:Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Maxwell, Maicon, Nicolas Burdisso, Marco Materazzi, Nelson Rivas, Walter, Samuel, Cristian Chivu, Dennis Esposito
Midfielders:Dejan Stankovic, Luis Figo, Luis Jimenez, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Esteban Cambiasso, Santiago Solari, Francesco Bolzoni
Strikers: Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz, Hernan Crespo, David Suazo

Чим има такви намери шо не го шитна сега,а не ке го мачи пола сезона

Ем го мучи ем за поа цела ке го продаде (од оваа што нудеа сега)....што му згрешил Адриано на Манчини за да му ја уништува вака кариерата...

МАНЧИНИ - Копиле, од ден за ден се повеќе ме нервира а ова е капак!

ГАДНА СВИЊА што да кажам! Се е кажано, жал ми е за Адри најискрено а оваа предсезона како се трудеше да се врати во форма, и за што за да седи на трибина, ни на клупа! Леле не сваќам

Што се им се деси на овие двајца откако дојде Манчини во ИНТЕР!

Mancini To Adriano: Help Inter Help You ШТО КУР Е ОВА?!

"The Champions League is a possible eventuality, but he's more likely to find space in the [Serie A] championship," added Mancini.
"Leaving out Adriano could give him some problems, because he would not be able to play in the Champions League, but it would allow him to train regularly during the week for Serie A," he said.
"We have never said we wanted to send him out on loan, we were just trying to find the best solution for all concerned. That could well have been letting him play regularly and without pressure."

Recoba: Only Moratti Wanted Me At Inter ЦЦЦ стварно што се деси со Интер

"Only Massimo Moratti wanted me there," he said unhappily.
However, the attention quickly switched back to Toro, and the happiness returned to his face: "I had never received a welcome like this, not even at Inter.

Не знам до кога ќе трае оваа сага во Интер. До кога Морати ќе замижува на глупостите што ги прави Манчини! Морати му го продолжи договорот на Манчини зашто после 18 години му донесе титула на Интер и го направи среќен! А не разбира дека во Сериа А тогаш беа казнети Милан, Лацио, Фиорентина, Јувентус во втора лига и дека единствен "достоен" противник му беше Рома, која имаше горе-доле компактен тим, и многу поуигран од Интер! Така е и сега! Само сега има многу поголема конкуренција! И сега ќе се види колку е подготвен Манчини да се справи со предизвикот! Јас се кладам дека на полу-сезона ако продолќи Интер со оваа форма ќе котира највеќе 4-то место, а Манчини ќе ги обвинува играчите кој не биле доволно спремни и слични срања, а никогаш нема да ја признае својата грешка дека секоја екипа тактички го убива Манчини! Има неверојатен тим, а не знае да го склопи, ги брка играчите кој треба да го извадат Интер кога ќе влезе во гомна, а не да го праќа Рекоба на позајмица, и да го брка, па дури и да не го регистрира Адриано за во Лига на Шампиони, јас знам дека секој тим треба да има 3 играчи кои се тренирани од Интер, и 3ца кој се тренирани во Италија, ама да регистрира 10 одбрамбени играчи, 8 средни играчи, да се најде место за еден Бурдизо, Дакур, а да нема место за Адриано тоа е стварно жалосно!
Не знам кога ама има да го славам денот кога Морати ќе го избрка Манчини!

Дали сум во право или не? Поправете ме ако грешам!

Димитар: Кога цитираш нешто од друга страна користи Цитат (Quote)

Прво да се пофалам дека имам нов аватар, во НЕГОВА чест.:pipi:

Второ за Рекоба, уште ова го велам:

Рекоба нека те очекува најубавата година во животот, многу среќа во Торино, спаси ги и помогни му на тимот. Иако немаат никакви шампионски амбиции сепак со тебе се е можно.

Ти си звезда и тоа не уште една обична егоистична. Ти си посебен.
Бидејќи само најсветлата звезда се гледа на темното небо, сјај најсилно што можеш и биди ТИ таа звезда...

Recoba per siempre!!! Viva el Chino!!!​

Наполи ги прегази Удинезе со 5-0 на нивни терен.
а ние на наш терен не можевме да им дадеме уште 1 гол да си ги осигураме три бода.значи не е се до екипата има нешто и во тренерот :toe:

Не го гледав натпреварот, само головите и некои дриблинзи на Ибра :vozbud:

Што беше толку „глупа утакмица“?

Може некој во кратки црти, кој како играше?
Е па вака..
Толдо одигра супер.. иако овај коментаторот цело време траскаше зелени од типот: и како несигурно изгледа Толдо, несигурно излегување на Толдо (иако Толдо ќе интервенираше) и слишни работи..
Маикон одигра стандардна утакмица.. често знаеше да се префрли на противничката половина па затоа и беше и асистеннт на едниот гол..
Кордоба направи како што памметам јас еден добар кикс, ја немаше таа потребна сигурност во одбраната..
Самуел одигра перфектно.. не загуби ниту еден дуел со противничките напаќачи..
Максвел не се виде баш најдобро.. со влегувањето на Киву беше многу, многу подобро..
Кампиасо и тој беше стандарден како и секогаш.. многу се труди..
Занети исто.. Борбен како и секогаш, еден од најдобрите на натпреварот..
Цезар.. првото полувреме го одигра одлично.. цело време беше борбен.. многу претрча, му ја скршија и главата :).. но правеше и многу грешки, најчесто во додавањето.. сепак не одигра лошо..
Станкович знае да одигра и многу подобро.. беше премногу резервиран.. не се трудеше баш како што треба.. мислам дека дејан не е баш во некоја добра форма во последно време..
Суазо не одигра како што се очекуваше.. Упати еден одличен удар од 17-18 метри но Бали одлично интервенираше..
Ибра беше одличен.. како што рече некој во предходните постови победивне најмногу поради индивидуалните способности на Ибра.. Супер потези, 2 гола.. абе маѓии правеше човекот..
За Киву кажав.. останаа уште Дакур и Фиго.. :)
Фиго одигра добро.. знаеше да задржи топка, иако направи и неколку грешки.. а имаше и еден добар удар од 17-18 метри.. се обиде на пласира но Бали му ја фати жива..
А за Дакур нема што да коментирам.. влезе во последните минути..

Манчини.. катастрофа! никаква формација.. емполи во добар дел од натпреварот не надигра на средината на теренот.. мислам дека играта не беше убаво поставена, и кога виде дека не оди мораше да реагира но тој си остана на своето.. мена нешто со влегувањето на фиго на местото на Суазо.. според мене не беше тоа потег што требаше да го направи. На резултат 1:0 повлекува напаѓач.. не беше многу логички..

Но добро.. гледам дека напредуваме.. :) Па за неколку кола ќе почниме да газиме СЕ! :vozbud:

Da si priznaeme site Adri vo Inter nema prosperitet so dosega prikazanoto ako ne eksplodira od nigde nikade nekoj den.

So ako e dobar napadzac ako ne moze da igra vo Inter dzabe kolku vreme se maci za da dojde do taa posakuvana forma 3 godini vredi li da se ceka uste.Moze da e i Ronaldoinjo ama ne mu ide ne mu ide so sea.Najdobro e da go sitnat i toj sreken i Inter so dobri pari.

I toj Mancini od lani vikav deka e za aut.

Манчини е идиот.Адриано не игра како што треба ама тогаш подобро нека го продаде а не да грее клупа пола сезона.Инаку добро е што се земаа 3 бода со Емполи.Сепак лани беше незгодна екипа.

Поздрав од Адриано до Роберто Манчини со песната.....
Знаеш колку вредам а сепак ништо не ти значев јас
нема да те следам готово е сега меѓу нааас.....
:pos2::pos2::pos2::nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom