Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добра замена ДРВО за ДРВО

Не знам ти ако го сметаш Џилардињо за дрво, ние Императорот не го сметаме за дрво. За разлика од вас ние секој играч го гледаме подеднакво - со почит! Колку и да е тапа последниве 2 години, Адри оставил трага 2005 година. По секој постигнат гол го бакнува знакчето на Интер, и сл. работи, некој друг да беше сега 10 пати ќе се откажеше од Интер, ама не и АДРИАНО. Тоа е причината што тој и Хавиер Занети највеќе ги поштувам од сите играчи. Играчи кои не играат за пари, играат од срце за ИНТЕР!

Џилардино деца, не е ни Џилардињо ни Жилардињо како шо напиша Јове.

Јове не напиша дека со Ж дека не знае како...туку со финта демек...
ама ај,ние интеристите си се сваЧаме од прва :P

Ако е таа постарата шпекулација не е тој Сисоко. Друг е овој од Франција...

Новост:

Круз го продолжи договорот со Интер на една година плус, и беше видно пресреќен додека даваше интервју за inter channel.

За разлика од него, денес имаше уште еден договор но овој пат тоа беше плаќањето на оштета за раскинувањето на договорот со Франческо Коко. Конечно се отарасивме од него. Беше голем потенцијал, стандарден беше и за италијанската репр. но повредите му ја уништија кариерата.

abe samo Nasri da go zemat, go zemaa pele i nema da im treba nisto slednite 2 sezoni1

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=55872
еве нешто интересно во врска со адриано..добра замена за балак на 6 месеци а размената ке трае од јануари до јуни.
Прочитав и јас но намерно не искоментирав.. кога е извор tribalfootball не е баш за верување..
А би било супер Балак да го засили средниот ред на Интер..

ХЕХЕ!! Ми се исполниа желбите!!! Вчера видов како паѓа ѕвезда и си помислив желба! Знаете што ми беше желбата?! Ај ми се исполни ќе ви кажам:
98699.jpg

:ija::vozbud: ЕВЕ ЈА!!! :vozbud::ija:
!ЖЕЛБАТА МИ БЕШЕ ОВОЈ СКАПАНИОВ МАНЧИНИ ДА СКРШИ НОГА!
НЕ СКРШИ НОГА, АМА ПРАВЕШЕ ОПЕРАЦИЈА НА КОЛЕНОТО!
СЕЕДНО, ПАК Е НА ШТАКИ

:-)

ЛОЛ, колку пари сме го плаќале скотов!!!

Еве ја листата со платите на тренерите во Италија

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] 1. Roberto Mancini (Inter) Ј3.4m
2. Carlo Ancelotti (Milan) Ј3.1m
3. Luciano Spalletti (Roma) Ј1.3m
4. Cesare Prandelli (Fiorentina) Ј1m
5. Claudio Ranieri (Juventus) Ј1m
6. Walter Novellino (Torino) Ј700,000
7. Stefano Colantuono (Palermo) Ј610,000
8. Edy Reja (Napoli) Ј480,000
9. Walter Mazzarri (Sampdoria) Ј410,000
10. Delio Rossi (Lazio) Ј370,000
11. Marco Giampaolo (Cagliari) Ј340,000
12. Pasquale Marino (Udinese) Ј340,000
13. Luigi Del Neri (Atalanta) Ј320,000
14. Gigi Cagni (Empoli) Ј320,000
15. Silvio Baldini (Catania) Ј240,000
16. Domenico Di Carlo (Parma) Ј240,000
17. Gian Piero Gasperini (Genoa) Ј220,000
18. Andrea Mandorlini (Siena) Ј180,000
19. Massimo Ficcadenti (Reggina) Ј170,000
20. Fernando Orsi (Livorno) Ј140,000

Ова е просто неверојатно да даваме 5 милиони евра по сезона за еден инвалид? А плус има и клаузула, добива плус 1.2 милиони евра ако го освои Скудетото и плус има бонус ако ја освои ЛШ(далеку поголем, официјална бројка нема)! Еден Делио Роси кој го однесе Лацио во ЛШ заработува половина милион по сезона а овој зема плата колку што зема најплатениот играч во тимот Ибра(како и Адри и Виера)
[/FONT]

ЕДИТ:

Ајде некое сличе од денешниот тренинг во Апиано Џентиле:

98765.jpg

Адриано, мамицу ти јеб3м... или трчај или пак ќе јадиш семки на трибина!!!!

98768.jpg

У право је Манчио, попичу ја један коктел(водка ЏУС) и онда сам спреман. (*Има да ве разбијем, све чу да вас побијем. Јас сам Император из Милана, јас сам моќен!!!!)

98769.jpg

Лево-десно, лево-десно... Катанија будите опрезни, спреман сам!!!

to be continued...
:pos::pos::pos::pos::pos:

ЛОЛ, колку пари сме го плаќале скотов!!!

Еве ја листата со платите на тренерите во Италија

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] 1. Roberto Mancini (Inter) Ј3.4m
2. Carlo Ancelotti (Milan) Ј3.1m
3. Luciano Spalletti (Roma) Ј1.3m
4. Cesare Prandelli (Fiorentina) Ј1m
5. Claudio Ranieri (Juventus) Ј1m
6. Walter Novellino (Torino) Ј700,000
7. Stefano Colantuono (Palermo) Ј610,000
8. Edy Reja (Napoli) Ј480,000
9. Walter Mazzarri (Sampdoria) Ј410,000
10. Delio Rossi (Lazio) Ј370,000
11. Marco Giampaolo (Cagliari) Ј340,000
12. Pasquale Marino (Udinese) Ј340,000
13. Luigi Del Neri (Atalanta) Ј320,000
14. Gigi Cagni (Empoli) Ј320,000
15. Silvio Baldini (Catania) Ј240,000
16. Domenico Di Carlo (Parma) Ј240,000
17. Gian Piero Gasperini (Genoa) Ј220,000
18. Andrea Mandorlini (Siena) Ј180,000
19. Massimo Ficcadenti (Reggina) Ј170,000
20. Fernando Orsi (Livorno) Ј140,000

[/FONT]

Не ме фаќајте за збор ама овој Фернандо Орси на Ливорно ми е познат, мислам дека тој беше еден од тренерите на Интер!?!А?!?

Добро бе ова дрвото Манчини најскапо платен тренер во Италија?:uvo:
Адриано повторно бил во некој ноќен клуб.. но овој пат како DJ.. :pos2:

edit:
Уште една шокантна вест за фановите на Интер.. Киву се повреди и ќе го пропушти натпреварот со Катанија, како и гостувањето кај Фенербахче.. За нетпреварот со Фенербахче исто така повредни се Самуел и Матераци, а суспеендирани се Маикон, Кордоба и Бурдисо..
И покрај повредата Самуел најверојатно ќе биде во првиот тим на Интер заедно со Ривас на централните бековски позиции..
Од одбраната достапни се уште Максвел и Занети.. Но сепак во краен случај на десната бековска позиција може да играат Цезар и Солари..

Мајката на Адриано ќе му помага да си го врати првотимскиот статус
http://tribalfootball.com/article.php?id=56770

Ќе го дои? - Зарем не е престар? ...плус не пие млеко, ни јогурт ни вода!!! ИСКЛУЧИВО алкохол :pipi:

Негооо Тајсонот вика дека едвај чека да дојди пресметката со Фенербахче, за да можи да ги покажи своите квалитети. Поради повредите на Самуел, Матераци, Киву, суспензијата на Маикон и Бурдисо... тој би требалод а го сочинува централниот одбрамбен тандем со Кордоба(во првенството) и со незалечениот Самуел во ЛШ.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “The main characteristics that brought me here from River Plate are strength and speed,” he explained. “The nickname Tyson certainly doesn’t annoy me, there’s some truth there.”

Среќно Тајсоне се надевам нема да бидеш нокаутиран уште во првата рунда... мислев полувреме.

Друга вест Адри постигна уште еден гол, на припремниот меч. Креспо даде два, Дакур и Круз стрелаа по еднаш.

морав и ова:
Лудила фотка, Матераци а.к.а. Ленс Армстронг
98844-500.jpg

[/FONT]

Ме радува ова со Матераци, после тешката операција која ја имаше, сега е во се подобра и подобра форма.

Се надеваме наскоро, ќе го гледаме на клупата, па во првиот тим на Интер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom