Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Joве, ако Интер не тепа вечерва, очекувај ме во Битола. Нема да бидам пријателски настроен кон тебе, да знаеш.
Аnyway, мислам дека ќе победиме 1-3.
Суазо, Ибра, Суазо. :L

Come my friend, I have black, yellow, white, portorican, chocolate...[SIZE=-1].cookies:pos:

Јас ги правев:pipi:

Ако игра Адри, нерешено ако играат Нигерињо во тандем со Носолиљо 2ка.
[/SIZE]

Крај 0:2..
Абе играта воопшто не ми се свиѓа.. Па срамота е емполи да напаѓа скоро цело полувреме а ние да се браниме..
Сепак на крај заслужена победа но треба многу да се работи за да се дојде до онаа посакувана игра.. или може да се стори и нешто многу поедноставно.. да се избрка манчини :)

Искрено, кажете кога ќе победевме да не играше Ибра? Со вашит МИЛЕНИК АДРИАНО!?

Индивидуалниот квалитет беше пресуден, иначе тактичката поставеност никаква, едино во цела утакмица шо ми се допадна, двојниот пас Нигерињо - Носолињо па пак Нигерињо во празно.... и падна(добро дали не ви е чудно, секоја утакмица по 2 пати паѓа Суазо?)*

Глупа игра, глупа утакмица, НАЈГЛУП СУДИЈА и така...

*или е пијан(колега на Адриано) или не е навикнат да носи патики(таму по пустините трчал бос)!?!?:pipi:

Кој рече дека Ибра не треба да игра прва постава проблемот е што Суазо не е играч за прва постава во тим како Интер тука се Креспо и Адриано

А Ибра двата гола ги даде по добри асистенции на Цезар и Мајкон кога солира секогаш прави потег повеке видовме денес треба кога ке помине или издрибла некој да додаде а не како што прави уште еден потег и му ја земаат топката

Јас уште еднаш ке речам Манчини купи премногу напаѓачи уште лани претера ги купи Креспо и Ибра го избрка мартинс направи дар мар во нападот а сакал да ја врати формата на Адриано

Ке видите и на што е способен Рекоба тој и во лоша форма ке даде над 10 гола но Манчини не го цени тоа една лоша утакмица и си на клупа секако ако си му на црни список ако не немаш проблем

Ако Адриано не е добар напаѓач ке имаше ли понуди од 22 мил и 27 мил а Анчелоти и Берлускони со раширени раце да го чекат

Се слушаат гласини за машкоста на Адриано...

...затоа се заинтересирани Анчелоти и Берлускони(they are just like Mancini:pipi:)

Адриано и официјално надвор од ЛШ

Goalkeepers
1 Francesco Toldo
12 Julio Cesar
22 Paolo Orlandoni
Defenders
2 Ivan Cordoba
4 Javier Zanetti
6 Maxwell
13 Maicon
16 Nicolas Burdisso
23 Marco Materazzi
24 Nelson Rivas
25 Walter Samuel
26 Cristian Chivu
35 Dennis Esposito
Midfielders
5 Dejan Stankovic
7 Luis Figo
11 Luis Jimenez
14 Patrick Vieira
15 Olivier Dacourt
19 Esteban Cambiasso
21 Santiago Solari
36 Francesco Bolzoni
Strikers
8 Zlatan Ibrahimovic
9 Julio Cruz
18 Hernan Crespo
29 David Suazo

B list
34 Paolo Tornaghi (gk)
38 Daniele Federici (d)
47 Fabio Perissinotto (d)
37 Gabriele Puccio (m)
48 Giorgio Schiavini (m)
49 Goran Slavkovski (s)

Лелееее. Што му е на овој Манчини бре? Па ако не планираше веќе да заигра Адриано за Интер, што не го пушти да си оди...ќе си земеа добри пари од него, а наредна сезона цената ќе му падне дупло или повеќе. Ах Манчини Манчини, решил да го упропасти човекот и готово. Ништо значи од Адриано, може само да ги прати натпреварите од трибините.

Зборував со Манчини и ми рече дека се двоумел измеѓу Адриано и ПучиО... тешка одлука, али сепак крајниот избор беше ПучиО.

Без ПучиО немаме ни теоретски шанси за пехарот во ЛШ!!!:pipi:

Ах Адри ке ни недостасуваш се надевам дека во најскоро време ке му го направиш ова на нашиот мил тренер едно три четри пати може уште на следниот тренинг да му заблагодариш и така јадеш семки на трибина нема стршно

http://youtube.com/watch?v=L4pjp1AdAu0

ке дојде моментот не се секирајте кога Адри ке дава голови против Интер а манцини само ке пуши цигарчиња од нервоза како хектор купер!
а баш би сакал кога ке даде гол да отиде и да му се исплука во фаца тоа би му била перфектна одмазда!
поздрав до Јове од швалерот на женската му..>>>>:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom