Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес сум расположен да го ''флудирам'' цел под-форум фудбал:pos: Дека сум ИнтерисТ од тука ќе почнам:pipi:

Прво да му речам на Мрно дека го зедов за пример(нека не се лути) има уште еден куп интеристи на форумот со слични мислења.
Ме заинтригира муабетов, сите го жалите Адриано. Па вие навивате за Интер или за Адриано? Тоа ме интересира.

За Интер,за ЦЕЛ ИНТЕР освен за Манчини

Иначе сабајле напишав еден така подолг пост исполнет со пцовки до пријателчето наше драго Манцини ама го фати некој админ и го избриша од чиста култура иако му се свиѓаше како добро го испцув.
го пцуев кога видов дека еден грд црнец му го зема местото на Адриано од првата постава и дека го прати Рекоба на позајмица а сезонава само ке се докаже дека е изгубен случај како со рома кога не ја допре топката.
поздрав до сите од фан клуб Интер со песната за Р.Манцини
АКО ИМА БОГА У ПАКЛУ ГОРИЧЕШ

Ариано како и да е испадна најпаметен што си остана во Интер! Му давам рок до полусезона на Манчини да почне да победува, зашто клоцата у гз и од Нова Година Интер ќе има нов тренер! Тоа ќе биде супер поклон од Морати за 100 годишнина, нели? А Адри ќе си почне да игра од Нова година па натака сигурно! Со нов тренер, нормално!

Иначе сабајле напишав еден така подолг пост исполнет со пцовки до пријателчето наше драго Манцини ама го фати некој админ и го избриша од чиста култура иако му се свиѓаше како добро го испцув.
го пцуев кога видов дека еден грд црнец му го зема местото на Адриано од првата постава и дека го прати Рекоба на позајмица а сезонава само ке се докаже дека е изгубен случај како со рома кога не ја допре топката.
поздрав до сите од фан клуб Интер со песната за Р.Манцини
АКО ИМА БОГА У ПАКЛУ ГОРИЧЕШ

За прекумерно пцуење како твоето се добива црвен картон. Биди среќен што постот е само избришан. А никој не ти забранува 2-3 пати во пост да напишеш „у курац“, „јебига“ и слично. ;)

INTERIA1.jpg

Логото на Interia, мојата екипа на HatTrick. :)

*Мислам дека е поврзано со Inter, па затоа тука е постирано.

За прекумерно пцуење како твоето се добива црвен картон. Биди среќен што постот е само избришан. А никој не ти забранува 2-3 пати во пост да напишеш „у курац“, „јебига“ и слично. ;)
знам дека не треба пцуење ама ептен бев нешто наапан и ај јебига.
иначе и за следната утакмица со Емполи АДРИАНО ке јаде семки на трибините:nesum:

Адриано замина... на трибини:pipi:

Рекоба во Торино, со среќа нека му е, ова го велам НАЈ искрено! Да си ја препороди кариерата и барем сезонава да ги замолчи сите оние што го критикуваа.

Толку заврши трансфер периодот, иако очекував Морати да извади некој АС од ракавот(Деко), сепак ништо не испадна. Супер сме и вака, само уште чекам прозивка од Морати, за помошник на Манчини.

А да, ќе заборавев. Не очекувајте да го видите Адриано во ЛШ, нема ни да биди пријавен, за полесно да можи на полусезона да биде испратен во друг клуб...

А да, ќе заборавев. Не очекувајте да го видите Адриано во ЛШ, нема ни да биди пријавен, за полесно да можи на полусезона да биде испратен во друг клуб...
чекај не се знае ..кога ке ги пријавуваат за лига на шампиони оти можно е се дотогаш коа на пример некој нога да скрши:helou:

Искрено разочаран сум,ништо боље состав од лани немаме,а имаме далеку поголеми амбиции,додека сите си правеа тимчиња Манчини го мучеше Адриано

Адриано замина... на трибини:pipi:

Рекоба во Торино, со среќа нека му е, ова го велам НАЈ искрено! Да си ја препороди кариерата и барем сезонава да ги замолчи сите оние што го критикуваа.

Толку заврши трансфер периодот, иако очекував Морати да извади некој АС од ракавот(Деко), сепак ништо не испадна. Супер сме и вака, само уште чекам прозивка од Морати, за помошник на Манчини.

Рекоба е само на позајмица..
Пооо се преплашив.. гледам на гоал последни трансвери во сериа а и гледам Adriano from Atalanta to Monaco.. :pos2::pos2::pos2: Добро е што не е нашиот :helou:

И еве кои се повикани за натпреварот со Емполи..
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

И стартните 11 според мене..
Толдо Маикон Кордоба Киву Максвел Занети Камбиасо Станкович Фиго Креспо Ибра

...шо да пишам без да пцујам???
вака не ојт...овај интер со ова екипа без адри...ништо не може...ако не го игра Адри до крајот на сезоната...нема ни до 2 место да стигнеме...

...шо да пишам без да пцујам???
вака не ојт...овај интер со ова екипа без адри...ништо не може...ако не го игра Адри до крајот на сезоната...нема ни до 2 место да стигнеме...
Е па подобро е 4то да завршиме.. БАрем манчини ќе го избркаат.. една сезона ќе пропадни но со вака ништо не правиме..
Адриано беше најдобар фудбалер во светот.. а сега овај копукот не го вика ни во резерви..
Жалосно е овај тим на Интер што е под водство на Манчини.. Мислам дека Морати почна да го сваќа тоа но касно е сега..:toe:

Знам бе Даре дека е на позајмица, затоа реков да изигра НАЈ нај сезонава.

Он топик

Емполи - Интер X :pipi:

Joве, ако Интер не тепа вечерва, очекувај ме во Битола. Нема да бидам пријателски настроен кон тебе, да знаеш.
Аnyway, мислам дека ќе победиме 1-3.
Суазо, Ибра, Суазо. :L

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom