Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фаќам такси за Апиано Џентиле и одам и го пукам..... 9 times:pipi:

не бе брат немој такаааа!овака ке ја редиме!
првен го киднапираме го носиме кај нас .го врзуваме за еден стол му ги корнеме ноктите после тоа го шишаме келав му ставаме ПУРПЕНА на глава после му ги сечеме прстите еден по еден го тераме да јаде расипани јајца го тераме да си ги поврати цревата после тоа го ставаме во бокс со 2 питбула за да крене фитнес оти ич го немало во интер,коа ке заврши со трчањето ако му е пенисот на место ке му го исечеме и ке му го пратиме на Касано со назнака ""I'm your biggest FAN"" ако има некој подобра тактика нека се произнесе :)

многу нежни сте...ние првин да го фатиме па ке му го дајме на ТонИнтер тој нека се погрижи за него,така тонче???
он топик:групата е премногу лесна,јас не знам што кука манчини дека ’’имаме тешка група како и секогаш’’...и то.

Групата е лесна, лани беше уште полесна ама едвај влеговме.

Манчини - impossible is nothing:pos:

ииииии за муабетов со Манчини, со тонИнтер и јас се договорив, јас собирам Чкембарите(палки, боксирачи) тој Кондовците(со зољи, ак47 енд стаФ) И ако не се испотепаме меѓу себе, ''ќе го потепаме'' Белоглавиот Орел!:pipi:

Добро бе Јове...не ти е срам???
најозбилно те прашувам???

КАКО НЕ ТИ Е СРАМ ДА МИ ЈА УКРАДЕШ SMIZ-ката???
:pipi:

HER NAME IS FIFI, I have told you once, and I thought it is enough. :pipi:

Негооооо, ако го тепаме Манчини нормално и тебе те земаме... и да можеш да дојдеш со другар ти Никола :pos: :pos: :pos:

Мајтап на страна, и он топик:

Адри сепак најверојатно ќе си остани интераш како и Орелот. За Рекоба не сум сигурен.

HER NAME IS FIFI, I have told you once, and I thought it is enough. :pipi:

Негооооо, ако го тепаме Манчини нормално и тебе те земаме... и да можеш да дојдеш со другар ти Никола :pos: :pos: :pos:

Мајтап на страна, и он топик:

Адри сепак најверојатно ќе си остани интераш како и Орелот. За Рекоба не сум сигурен.

А Мене како смеете да ме заборавите што и да се дешава во врска со Манчини I'm IN !!

А за рекоба ако не си сигурен, еве да те осигурам, утре потпишува за Торино!
It does, however, open the door for Alvaro Recoba, who will complete a move to Torino tomorrow.
Иако збореше дека ако го напушта Интер ќе идел во врвен тим, или во било кој тим само не во Италија зашто би било невозможно да игра против Интер, ама тоа е! НЕКА МУ Е СО СРЕЌА!! ЗАСЛУЖУВА И КИНЕЗОТ МАЛКУ СРЕЌА ВО ЖИВОТОТ, ЈА НЕМАШЕ ДО СЕА!! Ова е се заради Манчини, и со Рекоба и со Адри јас не знам како Морати го поддржува во ова! Нели беше голем фан на Адри и Рекоба! Каде е сеа?!

Марко вчера имаше промоција на неговата книга: „Una vita da guerriero“ или во превод „Животот на воинот

Матераци ја потпишува книгата
98429-480.jpg

Заедно со Беди Морати
98424-480.jpg

Изјава
98426-480.jpg

Рекоба веке официјално денес е испратен не позајмица во Торино му посакувам да даде еден куп голови за инат на идиотот Манчини му посакувам на Рекоба и да се врати да ја заврши кариерата во Интер бидејки тој го заслужува тоа повеке на пример од еден Круз

Адриано пак ги одбил сите понуди од Англија и останува во Интер но под голем притисок и закана од Манчини ако не прифати да си оди немало да го пријави за Лига на Шампиони ќе го пријавел Балотели нека му е на чес на Мистер Х се надевам дека Морати ке се свести во најскоро време оти во спротивно ке биде лошо

Ги читам последните изјави на Адри, и ми паѓа жал за човекот. Идиотот Нанчими треба го кастрираме! Сака да го избрка еден од најдобрите играчи на Inter!
Тоа што Рекоба отиде на позајмица, тоа можеби не е толку лошо како што изгледа. Таму сигурен сум дека ќе игра во првиот состав и кога не е во добра форма. Таман за следната година да прави парче кога ќе се врати во Intеr. :)

Денес сум расположен да го ''флудирам'' цел под-форум фудбал:pos: Дека сум ИнтерисТ од тука ќе почнам:pipi:

жал ми е за Адри,го упропастија чоекот
Прво да му речам на Мрно дека го зедов за пример(нека не се лути) има уште еден куп интеристи на форумот со слични мислења.
Ме заинтригира муабетов, сите го жалите Адриано. Па вие навивате за Интер или за Адриано? Тоа ме интересира.

Јас каснам маклку ама не можев да дојдсам на форум до сега..
Добро бе што се случуваше на натпреварот со Барса? Она копилено Манчини дали мисли малку што значи пораз од 5:0.. а Интер треба да е еден од фаворитите за лига на шампиони.. Ова беше срамота..
Само денес прочитав една добра вест.. Односите помеќу Морати и Манчини не се веќе онакви како што беа порано.. помеќу нив имало многу недоразбирања и можело лесно да се случи Манчини да добие отказ.. :vozbud: Ова го прочитав во утрински весник..

Денеска завршува преодниот рок така да тешко да си оди

never say never...памтиш Сантиаго Муњез последен момент си ојде Реал....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom