Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува уште сега да си иде Агуеро а уште помалку верувам дека Интер уште сега би трошеле толку пари на Агуеро.

Летово мислам дека е најдобра прилика доколку истиот не замине во Челзи.

Прво да се самоцитирам:

Оти бе најдобрите го давате? Кордоба минатиот пат со Рубин ќе го изедеше Домингез заедно со топката. Исклучително брз дефанзивец (во нашата бавна одбрана) плус одличен одраз, дава голови од прекини... Не го мењам и него, нека си седи до пензија. Ќе влегува од клупа, најдобра замена ќе биде.

А после:

Кордоба: фундаментален и не е за продажба!

:)

марадона го советуваше во интер да оди, ке видиме дали ке го послуша, мислам и дека зет му е он него. :)
Тој можеби ќе сака, но не верувам дека Атлетоко ќе бара нешто помалку од 40 милиони евра.
А цената ќе оди многу нагоре бидејќи ќе се замешаат Сити и Челзи.
Не верувам дека Морати е подготвен да даде толу пари за нов шпиц и тоа кој нема право на настап во лига на шампиони.

Морати му го понудил Дестро на Лотито како знак на добра воља :pipi:

Луѓе знае некој да ми објасни зашо секоаш ние играме недела дена после Милан,коа е ситуацијата ваква...и они треба да играат со Ман. и ние со Челзи

Луѓе знае некој да ми објасни зашо секоаш ние играме недела дена после Милан,коа е ситуацијата ваква...и они треба да играат со Ман. и ние со Челзи

Па и ние и тие треба да играме дома, значи на ист терен и во ист термин... и попаметниот попушта хаха

Морати му го понудил Дестро на Лотито како знак на добра воља :pipi:
Се надевам тоа е на позајмица...
Не знам зошто Морати изигрува Мајка Тереза кога нема потреба од тоа.

Па и ние и тие треба да играме дома, значи на ист терен и во ист термин... и попаметниот попушта хаха
Па ок...знам дека мора некој да игра после недела дена,али зашо тоа секоаш е Интер и даа може да е и тоа :pos2: Фала !

Ако остане се како што е сега, нема да имате големи проблеми со Челси:toe:

оваа година поинаков ке бил форматот така да нема во иста недела да се паднеме со милан и нема да се одложува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom