Честито Пандев, слушам готов е ! :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И чорапите во уста му биле...И кога станал од спиење Амаури жива вода бил...![]()
марадона го советуваше во интер да оди, ке видиме дали ке го послуша, мислам и дека зет му е он него.http://www.blitzquotidiano.it/sport/calciomercato-inter-pandev-aguero-a-gennaio-186578/
Aтлетико го стави Кун Агуеро на пазарот?![]()
Оти бе најдобрите го давате? Кордоба минатиот пат со Рубин ќе го изедеше Домингез заедно со топката. Исклучително брз дефанзивец (во нашата бавна одбрана) плус одличен одраз, дава голови од прекини... Не го мењам и него, нека си седи до пензија. Ќе влегува од клупа, најдобра замена ќе биде.
Тој можеби ќе сака, но не верувам дека Атлетоко ќе бара нешто помалку од 40 милиони евра.марадона го советуваше во интер да оди, ке видиме дали ке го послуша, мислам и дека зет му е он него.![]()
Доста му е дестро,барем морати е дарезлив колку толку.Морати му го понудил Дестро на Лотито како знак на добра воља![]()
Луѓе знае некој да ми објасни зашо секоаш ние играме недела дена после Милан,коа е ситуацијата ваква...и они треба да играат со Ман. и ние со Челзи
Се надевам тоа е на позајмица...Морати му го понудил Дестро на Лотито како знак на добра воља![]()
Па ок...знам дека мора некој да игра после недела дена,али зашо тоа секоаш е Интер и даа може да е и тоа :pos2: Фала !Па и ние и тие треба да играме дома, значи на ист терен и во ист термин... и попаметниот попушта хаха
оваа година поинаков ке бил форматот така да нема во иста недела да се паднеме со милан и нема да се одложува.Луѓе знае некој да ми објасни зашо секоаш ние играме недела дена после Милан,коа е ситуацијата ваква...и они треба да играат со Ман. и ние со Челзи