Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека е рано за натпреварот со Челзи и дека има баајги до тогаш ама мислам дека ако вака продолжи Челзи и ако не купи минимум уште 2-3 нови играчи има да се прошетаме до четврт - финалето:smir:.Знам дека звучам пре-оптимистичи,но како поминува времето се повеке се покажува дека Syn бил баајги во право...
Спортски поздрав
Forzza INTER
Една работа ке ти кажам, моите постови беа резултат најмногу поради оние кои велеа дека Интер ке биде '' лесен залак '' и дека жал ке им било за Мурињо а себеси не се погледнале во огледало, тоа од една страна, а од друга оние овде на темава кои беа разочарани од ждрепката ( а Реал и Барса не се паднаа ) иако ако веќе се цели на највисок пласман, тогаш без разлика дали во осмина финале или четврт финале, еден гигант и конкурент за титула сакале нејќеле се паѓа.Знам дека е рано за натпреварот со Челзи и дека има баајги до тогаш ама мислам дека ако вака продолжи Челзи и ако не купи минимум уште 2-3 нови играчи има да се прошетаме до четврт - финалето:smir:.Знам дека звучам пре-оптимистичи,но како поминува времето се повеке се покажува дека Syn бил баајги во право...
Спортски поздрав
Forzza INTER
Друже уште 2 месеци има до тогаш, рано е да се прогнозира, а и формата сега и тогаш нема да е иста:smir:Точно така,челзи е во слаба форма и мислам дека имаме добри шанси да ги поминеме ама под услов да не се повреди снајдер,бидејки тој е човекот кој ја прави разликата во интер.
Значи, ја би рекол дека срамота е човек да не биде оптимист пред овој дуел а истиот себеси да се нарекува фан на Интер, реков, Се е можно во ЛШ, но во моментов причини за некаков песимизам и страв од неуспех не треба да има, проблемот се минатите искуства на Интер во ЛШ па истите си го прават ( сеуште ) своето. :smir:
Syn, јас сум песимист, во духот на карактерот и Марфиевите закони, според кои подобро е да си песимист, зошто оптимистот никогаш не може да биде пријатно изненаден :pos2:
Syn, јас сум песимист, во духот на карактерот и Марфиевите закони, според кои подобро е да си песимист, зошто оптимистот никогаш не може да биде пријатно изненаден :pos2:
Згора на тоа, последниве две години бев оптимист па ја покакавме и изгубив еден тон нерви. Сега ќе си се држам ја до мојата песимистичка филозофија која фала богу никогаш не ме изневерила. Има да го кркаме.
FORZA INTER!!! :smir:
поголема сума што не треснале?Мурињо го бара и Коларов во Интер
http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/italija/morati-go-dovеduva-kolarov-vo-januari.html
Знам дека е рано за натпреварот со Челзи и дека има баајги до тогаш ама мислам дека ако вака продолжи Челзи и ако не купи минимум уште 2-3 нови играчи има да се прошетаме до четврт - финалето:smir:.Знам дека звучам пре-оптимистичи,но како поминува времето се повеке се покажува дека Syn бил баајги во право...
Спортски поздрав
Forzza INTER
поголема сума што не треснале?
15 милиони евра за лев бек кој има договор уште 6 месеца.:uvo:
Пер у право си тука,се сложувам со Syn,пошо ако се гледа според играта на Интер и Челзи далеку подобро играме,бевме до ептен тешка група,група на смртта,а Челзи беше во најтиња група...според мене да се доведе и асална замена за Снајди,на пример Хамшик,Едерсон да имаме асална замена,ке биде полесно да го поминеме Челзи![]()