Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти бе најдобрите го давате? Кордоба минатиот пат со Рубин ќе го изедеше Домингез заедно со топката. Исклучително брз дефанзивец (во нашата бавна одбрана) плус одличен одраз, дава голови од прекини... Не го мењам и него, нека си седи до пензија. Ќе влегува од клупа, најдобра замена ќе биде.

Ја би го ставил Виера нешто како директор... за јавни набавки... да работи нешто за парите :pos:

Да не те подсетувам како сте настанале :pipi:

Иначе Сантон ионака е Италијанец :tv:

За ова ќе го цитирам Пепино Приско:

- Интер настанал двоејќи се од друштвото Милан , тоа покажува колку далеку можеш да отидеш почнувајки од ништо!!!
:yeahthat::yeahthat::yeahthat:

Ја би го ставил Виера нешто како директор... за јавни набавки... да работи нешто за парите :pos:
да не го подречам оваа сезона ич се нема избрукано.

тоа може затоа што не игра

играше, мислам дека има 7-8 настапи дали од резерва дали од стартер.
со џенова кога ги згазивме 0-5 на стартот на 2ро влезе кај ја држеше цела средина и плус гол даде.

Дедо Мраз три години се обидува ама тие играчите нивни само му одмагаат :pos2:

ај кажи шо значи тоа што толку го применувате ? не сте интересни

Тенк не знае зошто е ЈуБентус :pos2:
Ај нејќев на темата за Пандев да не е многу оф-топик, тука ќе му помогнеме:

Испитно прашање: Во која лига настапува фудбалскиот клуб Јувентус од Торино?

А Бе Це Бе!!! :pos2::pos2::pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Абе не ми е јасно зашто токлу се замарате со јубе?

Јас почнав да добивам симпатии кон клубот дека се тешки лузери и неможат во никој случај да го загрозат Интер... не треба да ги мразиш :pos: Само така и сочуство на сите фанови на "конкурентот" за титула оваа година...кога ке смеат од газда до чистач тогаш ке праиме муабет... вака уживајте кога сме најгоре...

имам еден пријател пред некој ден ми кажа : " Абе брат,овие отвојве Интер досадни се веке во Серија А само они земаат " :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom