Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Онака утрински. :smir:

Aталанта - Интер, најава

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9, Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Дејо и Арнаутович во тимот.

Grande, Grande, Grande Peppino, осум години по неговата смрт, нека почива во мир.

124072.jpg

"Ciao Peppino, uno di noi". Peppino per Sempre !

си најдов нов потпис

До крај на сезоната и со Чиро ке бидеме втори или трети... Хидинк е слободен на пазарот само шо не доаѓа секој тренер во округ од нижоразредни аматери и инвалиди , па ке се крпиме со Манчини и слични на него... можда следниот ќе биде Серсе Козми , кој знае можда тој е вистинскиот...

Вечна ти слава Пепино !!!

Со Аталанта би требало да се појавиме со ист состав како со Рубин,со мали измени се разбира,па би требало да го папаат на велико Аталанта :pipi:

Вечна ти слава Пепино !!!

Со Аталанта би требало да се појавиме со ист состав како со Рубин,со мали измени се разбира,па би требало да го папаат на велико Аталанта :pipi:
Не верувам дека повторно ќе играат Балотели, Милито и Ето од прва минута.
Можеби е време малку Милито да одмори па да пробаме со нигерски напад :)

Не верувам дека повторно ќе играат Балотели, Милито и Ето од прва минута.
Можеби е време малку Милито да одмори па да пробаме со нигерски напад :)

А може и така мислам редно време е Милито да одмори една утакмица,да земе ваздух малце :)

Па да му јебем мајку у пички,Арна бре стај го,мислам не е земен да ги собира топките и да ги чисти копачките на сите,стај го нека се докаже што знае,редно време е...

Според мене вака играме утре...

Жулио Цезар,Занети,Кордоба,Лусио,Мајкон,Снајдер,Камби,Мота,Станко би требало да биде опоравен,Ето,Балотели...замени-Арна,Мунтари,Виеира :)

formation.php

ете ја стартинг лајн ап :)
Киву лево, Кордоба на место на Киву, Занети на местото на Дејан.

----------------Цезар--------------
Маикон----Кордоба---Лусио---Киву
-------------Камбиасо------------
Занети------------------------Мота
---------------Снајдер-------------
---------Ето----Милито(Балотели)--

Еве ги стартните 11 според мене.

Пренос ќе има на Спорт Клуб Србија
[FONT=&quot]15:00[/FONT]
[FONT=&quot]Serie A: Atalanta - Inter, Catania - Livorno DIREKTNO

[/FONT]
А може и така мислам редно време е Милито да одмори една утакмица,да земе ваздух малце :)

Па да му јебем мајку у пички,Арна бре стај го,мислам не е земен да ги собира топките и да ги чисти копачките на сите,стај го нека се докаже што знае,редно време е...

Според мене вака играме утре...

Жулио Цезар,Занети,Кордоба,Лусио,Мајкон,Снајдер,Камби,Мота,Станко би требало да биде опоравен,Ето,Балотели...замени-Арна,Мунтари,Виеира :)
Арна може да се надева во купот, не верувам дека ќе добие шанса пред Балотели во првенствен натпревар. :)

Киву лево, Кордоба на место на Киву, Занети на местото на Дејан.

----------------Цезар--------------
Маикон----Кордоба---Лусио---Киву
-------------Камбиасо------------
Занети------------------------Мота
---------------Снајдер-------------
---------Ето----Милито(Балотели)--

Еве ги стартните 11 според мене.

Пренос ќе има на Спорт Клуб Србија
[FONT=&quot]15:00[/FONT]
[FONT=&quot]Serie A: Atalanta - Inter, Catania - Livorno DIREKTNO

[/FONT]
Арна може да се надева во купот, не верувам дека ќе добие шанса пред Балотели во првенствен натпревар. :)

се сложувам и за формацијата, и за баљотели :)
додај го фактот дека ако настапи во серија А Арнаутович, тогаш интер ке мора да исплати повеќе пари на твенте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom