Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво: Честитки за победата до сите интераши, што би рекол Син, во средата покажавме карактер :)
Изигравме храбро, целиот тим изигра на едно високо ниво. Балотели - мен оф д меч, ради една асистенција до Ето и фантастичен гол. Што значи да имаш тренер како Мурињо, и покрај поразот од јубенташите и целиот притисок кој се создаде врз играчите на Интер, Мур испадна со тотално офанзивна формација и истото се исплатеше.
Занети беше несопирлив на теренот, Снајдер кога игра гледаме друг Интер, Ето, Балотели изиграа одлично, једино од нападот Милито ми беше тромав, другото се беше перфектно. Честитки уште еднаш и очекувам лесен противник во осминафиналето.

Второ: Штета, пропуштив прилика за ремет. Како и да е, гледам по некои потписи јубенташите сами се изреметиле. Знаев дека победа над нас ќе влијае многу лошо за нив во понатамошните натпревари. Не победија, свршија, беа во делириум, успеаа и гол од голман да примат :tv:

ФОРЦА ИНТЕР !!! :smir:

Интер и Мурињо го откажаа пресот пред натпреварот со Аталанта на гости. Ни Бареси нема да излезе.

Мурињо ептен им е лут на новинариве. :tv:

inace interesno za natprevarov e so trenerite na dvete ekipi nema da bidat na klupa... i Conte dobi crven minatoto kolo

"Error upon error has been committed in Turin. On Tuesday fans were even calling for the people who took the club to Serie B," he concluded.

Изјава на Саки за Јувентус и нивните дефектни навивачи кои го допреа дното.

:tv:

Изјава на Саки за Јувентус и нивните дефектни навивачи кои го допреа дното.

:tv:

Мислиш на оние 50-тина кои протестирале пред стадионот или на некоја помала група? хаха

Мислиш на оние 50-тина кои протестирале пред стадионот или на некоја помала група? хаха

Ваљда се мисли на незадоволните гледачи кој платиле сезонски билети да гледаат фудбал,а уствари тоа гледаат циркус :pos2:

Mомци, еве ви дел од колекцијата на БилиРијека од facebook, аднете го за пријател има супер колекција на слики од Милано.
Ова е од Среда, кога бил на мечот со Рубин, првава слика е од новиот (w)inter store, фантастичен е, али сликава го прави пофантастичен и од егото на Мурињо :

16144_1191537302355_1046061912_480695_3121854_n.jpg

Не стварно, нема да знам каде попрво да се свртам ваму и што попрво да сликам ... или купам ( if you know what i mean :) )

И вторава слика е од стадионот пред почетокот сликано, моментот е во долниот десен агол, банерот :

16144_1191539382407_1046061912_480714_465661_n.jpg

J.Zanetti напиша:
па и таа е привлечна утакмица, а реално гледано повеќе го даваат интер отколку милан. би требало да им комбиниран пренос.
ние ќе средиме на нашата веб страна да има линк за директно гледање плус чат, па еве една јавна покана до Марли :) да ни држи среќа :)

Тешко, зошто јас пак имам патешествие :) Ќе се потрудам Недела преку ден да го активирам Chat-от па ќе стои цел ден и навечер покасно ќе го деактивирам. Значи може да се случи и ова да не стигнам ама ќе пробам.

За stream нема шанси зошто прво мора да се најде некој што ќе работи, има многу компликации (време) околу средувањето на страницата, а после натпревар ќе треба да се вратат старите подесувања. За ова не можам никако да стигнам а и натпреварот ќе ми го прераскажете на форумов, нема да го гледам.

Марли доста е да се појави негде на форумов, минатиот пат само што се јави да праша зошто нема Chat, Ето ја искина мрежата :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom